Pereiti prie turinio
kicule

Pradedančiųjų kūryba -2

Rekomenduojami pranešimai

Sveikos merginos, labai gražūs darbeliai :kadaryt: , taip ir kvepia Kalėdom...

Aš tai kankinuosi su kalendoriaus viršeliu, norisi kad būtų susijęs su šventėm ir visu kalendorium. ... Čia kelios versijos,bet kažkas ne visiškai taip... Ką jūs manot? Gal turit kokių patarimų?

bb024d442385t.jpg21a73966dd64t.jpgf203e5b31cedt.jpg

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Virginijak, man tai atrodo geriausiai tiktu vidurine nuotraukyte- ir mergyte sypsosi ir metai prasideda juk nuo fejarverku!!!

O siaip grazios visos nuotraukytes.

5_3_1167685200_4b524953545550454c495549.png

ineta.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir vidurine

Tik man siaip per daug visko,personazai,fejerverkai,mergyte...bet cia tik mano nuomone

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jurgita L, labai patiko kalediniai remeliai :kadaryt:

virginijak, man tap pat antras variantas atrodo :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

JurgitaL, saunuole, labai grazus remeliai :kadaryt: :D :D gal tik tam zaliam su egles sakomis, pats fonas siek tiek isblukes, tikriausiai teko labai didinti, kad gautum isgauti 10x15cm dydi..As paprastai net neapsiimu dirbti su mazesniais nei 1200x1600 pkseliu fonais, nes paskui kokybe buna nekokia atsispausdinant ;)

Virginijak, man patiko antras ir trecias variantai :D :D :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciu mergytes.kad pasakot viska.as siaip nesu visiska profe.vis bandau bandau..net nezinau su tuo fonu kas.jis toks yra pabalusiom sakom.nu net nezinau ka pasakyti...aciu.stengsiuos padaryti geriau :hm:

1b9b235858f1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

virginijak, man irgi antras variantas graziausias, tik man atrodo, kad reiktu siektiek mergyte paryskint... :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū merginos, už komentarus. :hm: Manau paliksiu šį darbelį keliom dienom, gal geriausias sprendimas ateis savaime.... :hm:

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

štai dar vienas darbelis

aa4bd40535a3.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai grazus darbeliai, Ingulka :) :) :singer: Tik pastebejau, kad mergyte koliaze truputeli per daug ''suspausta'' :D Kai mazini/didini bet koki paveiksliuka visuomet nuspausk Shift klaviaturoje ir tada tempk paveiksliuko kampa i vidu/i isore, kol sumazinsi/padidinsi iki norimo dydzio, tuomet vaizdas neissikraipys :kadaryt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dėkui už pastebėjimą,būtinai pasitaisysiu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.