Pereiti prie turinio
kicule

Pradedančiųjų kūryba -2

Rekomenduojami pranešimai

Ačiū katcia. Labai malonu girdėti. Iš tiesų tik mėnuo kai turiu "PC" ir tai labai seną....

Čia dar vienas rėmelis

12f27999c9d30c506f.jpg

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jrt, Virginijak, jusu darbeliai labai faini :super::mirksiukas::flowers: :D Taip ir toliau :flowers: Tik Virginijak, gal galetum remelius uzkraudineti per radikal.ru, kazkodel per keep4u.ru neatsidaro didesniu formatu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
b9c229f07932t.jpg

jrt, galima pabandyt su truntuki istrinti nereikalinga fona, bet kazin ar graziai gausis. ( :flowers: printuka reikia minkstesni padaryt, kad nebutu labai staigus perejimas).

Stai dar vienas...

bd5eb48a8beat.jpg

tik labai noreciau kritikos...

Sitame neistrinei viso nereikalingo fono. As turiu imeni ta juoda remeli ir detale su drugeliais.

Man atrodo tu juos tiesiog negerai issisaugojei, nes jie man rodos turetu buti .png formato ( ant permatomo fono, kad nereikti iskirpineti). :flowers:

Bandau

3f44972b31c2t.jpg

Kazkaip krenta i akis gulbes.....

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole,aciu labai...jus cia ases...tad labai prasau,pakritikuokit...nes tik taip galesim tobulet...

Dar vienas...

d939ec91f6cct.jpg

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule,jie pas mane yra ant permatomo fono...viskas us jais gerai,tik kai as jau dedu ant spalvoto fono,jis man tik uzsideda ir vsio,tada as ji trinu..man atrodo as cia kazka ne taip darau...

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kicule,jie pas mane yra ant permatomo fono...viskas us jais gerai,tik kai as jau dedu ant spalvoto fono,jis man tik uzsideda ir vsio,tada as ji trinu..man atrodo as cia kazka ne taip darau...

Tai gal tiesiog uzdejus nedatrini.

Paskui kai foto atspausdini, tokie dalykeliai krenta i akis :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NU REIKS MAN NUODUGNIAI TADA PARODYT KA AS DARAU...TADA GAL BUS AISKU...

18040615.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ca228df45165b46934.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip man įdėti kad iš karto nuotrauka matytusi,o ne nuoroda?kurį ten kodą reik nukopinti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
9d2da07e0be3653124.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.