Pereiti prie turinio
kicule

Pradedančiųjų kūryba -2

Rekomenduojami pranešimai

Sveikutės. Seniai čia bebuvau, aišku, ne be reikalo ir sugrįžau :geda: .

Gal ne čia ieškau, bet gal turite gražių dienotvarkės apipavidalinimų darželiui? Gal ką rugsėjo 1-ai? Ar ne čia ieškau ;)

Kiek gražių darbelių merginos prikūrę, prigaminę net akys raibsta. Sandrulia o saldainių popieriukus pati spausdinot ar draugė pati spausdino?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Labutis, Barbara, smagu, kad uzsukai ;) Dienotvarkiu turime, bet jos prieinamos tik aktyviems forumo dalyviams skyrelyje Musu kuryba :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sandrulia o saldainių popieriukus pati spausdinot ar draugė pati spausdino?

Pati spausdino :geda: aš tik sumaketavau. Šiaip jie yra tokio dydžio, kad užtektų vafliniam saldainiui suvynioti. Spausdinimui sudėjau keletą į vieną puslapį

11052007_1_07_17_0_16_0_H4172696a75-69206a61-75__.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pati spausdino :flowers: aš tik sumaketavau. Šiaip jie yra tokio dydžio, kad užtektų vafliniam saldainiui suvynioti. Spausdinimui sudėjau keletą į vieną puslapį

ot esu bjauri, bet vis tiek parašysiu :) . Paklausiau, nes įdomu, kiek rašalo sunaudojo, jei pati spausdino. Pačiai tenka daryti popieriukus saldainiams, bet darau ant balto fono - ir dėl dažų taupumo, ir šviesesni atrodo. juk labai neįžeidžiau taip parašydama, tik pasidalinau patirtim ir nuomone :flowers: .

O kaip aktyvumas apsprendžiamas, Nicole? Reikia 20 žinučių parašyti ar dar kažkaip :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ot esu bjauri, bet vis tiek parašysiu :flowers: . Paklausiau, nes įdomu, kiek rašalo sunaudojo, jei pati spausdino. Pačiai tenka daryti popieriukus saldainiams, bet darau ant balto fono - ir dėl dažų taupumo, ir šviesesni atrodo. Iš patirties - tada galima ir ant švelnaus, pastelinių spalvų popieriaus spausdinti - bus ne baltas fonas ir dažai pasitaupo. Juk labai neįžeidžiau taip parašydama, tik pasidalinau patirtim ir nuomone :flowers: .

Nu pvz., mano mylimiausias, kaip sakant, firminis :)

krikstynusaldainis3.jpg

krikstynusaldainis41.jpg

O kaip aktyvumas apsprendžiamas, Nicole? Reikia 20 žinučių parašyti ar dar kažkaip :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ot esu bjauri, bet vis tiek parašysiu :) . Paklausiau, nes įdomu, kiek rašalo sunaudojo, jei pati spausdino. Pačiai tenka daryti popieriukus saldainiams, bet darau ant balto fono - ir dėl dažų taupumo, ir šviesesni atrodo. juk labai neįžeidžiau taip parašydama, tik pasidalinau patirtim ir nuomone :flowers: .

Net nežinau kiek sunaudojo, bet įsivaizduoju, kad daug :flowers:

11052007_1_07_17_0_16_0_H4172696a75-69206a61-75__.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1d63e6f16770t.jpg

e3ec470c535ct.jpg

Keletas mano darbeliu :sird1:

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:super: Aciu Nicole, po tokiu pagyru norisi vis daugiau laiko pasedeti prie photoshop'o :blush:

Dar vienas, svieziai iskeptas, pasakos motyvais

ec99b809fcc6t.jpg

Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskutinis remelis tiesiog :blush: Labai , labai :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dar vienas, svieziai iskeptas, pasakos motyvais

:super::blush::flowers: labai grazus darbelis :flowers:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man reiketu idejos remeliui, kuris butu skirtas N-18 :kadaryt: Gal kuri galetumete pagelbeti?... noreciau ireminti teksta, turiu padariusi pati keleta variantu, bet ziurint kazko truksta :wub1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.