Pereiti prie turinio
kicule

Kaip registruota jųsų santuoka ?

Kaip registruota jūsų santuoka ?  

62 nariai prabalsavo

1. 1. Kaip registruota jūsų santuoka ?

• Niekaip :)
      4
    • Bažnyčioje
      1
    • Oficialiai
      19
    • Ir taip ir taip :) ( ir oficialiai ir bažnyčioj)
      38

Rekomenduojami pranešimai

tik metrikacijoj as dievu netikiu tad man nesamone buvo baznycioj atcistojus klausyti to burbenimo kunigo ir juoktis man is tos nesamones........... :rolleyes:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
tik metrikacijoj as dievu netikiu tad man nesamone buvo baznycioj atcistojus klausyti to burbenimo kunigo ir juoktis man is tos nesamones........... :rolleyes:

teisingai jei netiki dievu tai ir nera ko tuoktis baznycioje :rolleyes: jei tu netiki dievu, tai tavo mergyte vadinasi nekrikstyta yra?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
teisingai jei netiki dievu tai ir nera ko tuoktis baznycioje :rolleyes: jei tu netiki dievu, tai tavo mergyte vadinasi nekrikstyta yra?

krikstyta net dvieju menesiu jinai mano vyras tikintis labai yra anksciau vyra kai mazas buvo uosviene vesdavo kekviena sekmadieny y baznycia jis nevalgo mesos per gavenia penktadieniais vazuoje y atlaidus o man is to juokas tik laiko svaistymas nu ce mano nuomone tas patc kad jis butu netikintis o as tikinti.

kad as netikiu tai sakau nereiskia kad mano dukra netikes y dieva todel kriksyjom ir taip paskui kai tekes kiek poperizmo daug jei butu jei baznycio noretu ceremonijos :rolleyes:

ir seip mano uosvei ypac uosvie3ne kekviena sekmadieny eina y baznycia visada ir kai suzinojo kad as netikinti tai nepatenkinta buvo tempes mane y baznycia o as is to juokdavausi tiktai tai supykdavo ant manes.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
krikstyta net dvieju menesiu jinai mano vyras tikintis labai yra anksciau vyra kai mazas buvo uosviene vesdavo kekviena sekmadieny y baznycia jis nevalgo mesos per gavenia penktadieniais vazuoje y atlaidus o man is to juokas tik laiko svaistymas nu ce mano nuomone tas patc kad jis butu netikintis o as tikinti.

kad as netikiu tai sakau nereiskia kad mano dukra netikes y dieva todel kriksyjom ir taip paskui kai tekes kiek poperizmo daug jei butu jei baznycio noretu ceremonijos :rolleyes:

ir seip mano uosvei ypac uosvie3ne kekviena sekmadieny eina y baznycia visada ir kai suzinojo kad as netikinti tai nepatenkinta buvo tempes mane y baznycia o as is to juokdavausi tiktai tai supykdavo ant manes.....

suprantama, bet idomu jei vyras labai tikinis tai nejaugi jis nenorejo vestuviu ceremonijos baznycioje?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
suprantama, bet idomu jei vyras labai tikinis tai nejaugi jis nenorejo vestuviu ceremonijos baznycioje?

labai norejo bet as pasakiau kam eiti jeigu mane juokas ims is kunigo karksejimo tai jis nusileido paskui pykciu buvo kad nejau tai as pasakiau nueik ir priek baznytine santuoka vienas ir taip galima.... :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai as pasakiau nueik ir priek baznytine santuoka vienas ir taip galima.... :rolleyes:

Taip tikrai negalima. Santuoka yra dvieju zmoniu sudarytas sandori, o be vienos santuokos nepadarysi.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip tikrai negalima. Santuoka yra dvieju zmoniu sudarytas sandori, o be vienos santuokos nepadarysi.

tikrai galima vyrui kunigas pasiule tada.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima tuoktis bznycioje ,nors ir yra netikintis vienas ar kitokio tikejimo.Bent jau mano drauge taip tuokesi...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
labai norejo bet as pasakiau kam eiti jeigu mane juokas ims is kunigo karksejimo tai jis nusileido paskui pykciu buvo kad nejau tai as pasakiau nueik ir priek baznytine santuoka vienas ir taip galima.... :mirksiukas:

Labai idomiai mastai Igne....tai tu netikinti...ar tik kunigais nusivylusi?o juk is vieno ir leliukai neatsiranda.... tai ir santuokos tokios nebuna.... :mirksiukas:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o mes vis dar niekaip :rolleyes: nors jau beveik 6metai kaip kartu gyvenam.

mes ir tik po šešių metų susituokėm... :mirksiukas:

ir bažnyčioje ir metrikacijoj

Kiekvieną sekundę tu gali atgimti. Kiekvieną sekundę galima nauja pradžia. Tai pasirinkimas. Tavo pasirinkimas... a298d7e5a195bbac46e481f1d9cbddb1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai idomiai mastai Igne....tai tu netikinti...ar tik kunigais nusivylusi?o juk is vieno ir leliukai neatsiranda.... tai ir santuokos tokios nebuna.... :flowers:

as netikinti isvis o apie kunigus isvis patyliu o seis laikais viskas galima bene ne o tai kaip vaikus krikstini jei baznycio santuokos nebuve draudzema tas tikrai bet krikstyje kunigai vistiek......pinigai viska daro ir pasauly valdo.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.