Pereiti prie turinio
Snapė

Be vizis su JAV

Rekomenduojami pranešimai

Ką apie tai manot?

Ar jum tai aktualu? Jei taip dėl ko?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ką apie tai manot?

Ar jum tai aktualu? Jei taip dėl ko?

na, man kazkiek ir aktualu, turiu drauge uzatlanty, tai gal kada ir issiruosiu aplankyti ;)

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu kam nors įdomu, plačiau galimą pasiskaityti čia ;)

Man pačiai šis rėžimas dabar kaip ir nieko nereiškią, kadangi turiu 10 metų galiojančią vizą(anskčiau turėjau penkemetę), bet pvz. mano vyras niekad negaudavo vizos, gal dabar galėsim abu nuvažiuot aplankyt mano mamos ir sesės :) nors smarkiai abejoju, tas bevizis nereiškia kad toks visisškai visiškai laisvas važiavimas bus.

Dar be to, tai nėra jau taip aktualu, kaip kad daleiskim prieš 7 metus, kada iš 50 žmonių vizas gaudavo tik kokie 3. Šiais metais kada ėjau vizos, iš 50 žmoniu negavo tik 3.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir as preis kelis metus, pamenu, ejau ir negavau vizos

tikrai idomu kaip dabar bus

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkur skaičiau, kad jeigu kam buvo neduota viza, ir po to nepraėjo dar 5 metai, reiks kreiptis į ambasadą dėl vizos, bevizis rėžimas šiems asmenims negalios ;) tai ką tada reiškią bevizis????

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įdomu, o kiek maždaug kainuoja kelionė Į JAV? Turiu draugę Čikagoje, ji mane seniai kviečia aplankyti ją...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas priklauso nuo to už kiek gausi nusipirkti bilietus, bet šiaip orentuotis gali kad nuo 700 iki 15000 dolerių kelionė lėktuvu į abu galus.

Toliau, priklauso ką veiksit Chicago, galimą labai pigiai ir beveik už dyką papramogaut, laiku tik nuskrist reiktų, o galimą ir labai smarkiai išsileisti.

Dar priklauso nuo to kurioje vietoj Chicago gyvena tavo draugė, ar turi savo transportą ir t.t. ir svarbiausias kiek laiko būtum.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai neaktualu nei kiek- niekas negyvena JAV. mano vyras visada svajojo nuvykti i sita sali, bet manes netraukia ten. tuo labaiu,kad as be jokiu vizu lengvai galiu skristi su seima menesiui ;) nes mes ilgiau nei 4 metai gyvename anglijoje...... :)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as visada norejau ten gyventi....tik va jaunysteje nepavyko islekti....bet noras vis dar liko....noriu ten gyventi...

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o as visada norejau ten gyventi....tik va jaunysteje nepavyko islekti....bet noras vis dar liko....noriu ten gyventi...

mano vyras ir nori ten gyventi

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tu ieka ir tavo vyras Oksana ar bent buve JAV?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O tu ieka ir tavo vyras Oksana ar bent buve JAV?

mano vyras nebuves :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.