Pereiti prie turinio
Snapė

Be vizis su JAV

Rekomenduojami pranešimai

Man tai negaila o labai piktą. Iš karto pasakau kad man tai visiškai neaktualu, kadangi turiu vizą, tad man tas bevizis nei šildo nei šaldo.

Tačiau, padarė kažkokia idijotiška sistema, tipo džiaukities še jum bevizis. Tik pati savoka bevizis neatitinka to ką amerikonai deklaruoja kaip bevizi rėžimą.

Žmogus užpildes reikiama formą internete, gavęs leidimą skristi, nusiperka brangiausius bilietus, nuskrenda ir apgrežia jį atgalios. Kodėl? O todėl kad tas leidimas yra tik LEIDIMAS skristi lėktuvu į JAV. O nuskridus lemiama žodį tarią pareigūnai. Žodžiu tas pats kas eitum į ambasada, tik už bilietus į ambasada tiek mokėt nereik :mirksiukas::rolleyes::victory:

Pasityčiojimas.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai vat is tikruju taip, jei gavai elektronini patvirtinima, tai dar nereiskia kad i sali pateksi :mirksiukas:

bilietu kainos tai ohohooo..

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai vat is tikruju taip, jei gavai elektronini patvirtinima, tai dar nereiskia kad i sali pateksi :mirksiukas:

bilietu kainos tai ohohooo..

Tai ką aš ir sakau. Kada gauni vizą, tave gali irgi pargrešti atgalios namo. Tačiau vistiek turi jau šiokį tokį garantą, nes tave patikrino jau JAV pareigūnai, įtarimo reiškiasi nesukėliai. O su tuo leidimu tai neturi nieko. Tik leidimą įlipti į lėktuvą skrendantį į JAV, nes kitaip neįleidžia jeigu neturi nei vizos nei leidimo :rolleyes:

Žodžiu nesąmonė man tai totali.

Kada skridau balandį, mačiau kiek kiekvieną žmogų kratė su beviziu KOŠMARAS. Aš ėjau ir praėjau. Bet aišku aš jau skridau gal 8 ar 9 kartą, mane jau tikrinę daugybę kartų buvo.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as visai nesenai pildziau anketa ta, beviziam, todel vat ir domiuosi :mirksiukas:

slykstus jausmas, turi buti, kai tave kaip nusikalteli krato , eina sau.. tikrai..

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as visai nesenai pildziau anketa ta, beviziam, todel vat ir domiuosi :victory:

slykstus jausmas, turi buti, kai tave kaip nusikalteli krato , eina sau.. tikrai..

Yra kratę ir mane porą kart. Vieną kart taip kad net pamiršau kaip medus angliškai. Iščiupinėta buvau ne tik aš bet ir mano stanikas su triusikais ir t.t. :rolleyes:

Vienas patarimas, skirsk taip kad pirmas taškas amerikoj nebūtų Chicago, New York, Miami. Geriausia Atlanta ir Las Vegas :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai ia mano tik svajones kol kas :rolleyes:

aciu uz patarima :mirksiukas:

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.