Pereiti prie turinio
ewerra

prisiminus savo vestuves

Rekomenduojami pranešimai

Nicole, bet jūs patys viską mokėsit? O čia kiek suprantu merginom tėvai kėlė vestuves, todėl ir buvo viskas pagal juos.

Mūm vestuves irgi tėvai nori iškelti, bet viskas bus tik pagal mus arba nieko nebus, tai susitaikė jau su tuo, kad negalės pareguliuot :(

Tai taip ir turi buti, kas cia per nesamone, kad jei jau tevai moka, tai viskas turi buti pagal juos, galu gale, ne jie tuokiasi..Nu man tai cia kazkoks lietuviu bukaprotiskumas tais senais laikais buvo :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Nicole, bet jūs patys viską mokėsit? O čia kiek suprantu merginom tėvai kėlė vestuves, todėl ir buvo viskas pagal juos.

Mūm vestuves irgi tėvai nori iškelti, bet viskas bus tik pagal mus arba nieko nebus, tai susitaikė jau su tuo, kad negalės pareguliuot :flower:

Mes savo vestuves patis planavom ir uz viska mokejome. Is pat pradziu kai pranesem apie vestuves,anyta bande kazka regulioti, bet as pasakiau, bus taip kaip noriu as !!! Gal but skamba ir keistai,bet as taip norejau. :(

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mes savo vestuves patis planavom ir uz viska mokejome. Is pat pradziu kai pranesem apie vestuves,anyta bande kazka regulioti, bet as pasakiau, bus taip kaip noriu as !!! Gal but skamba ir keistai,bet as taip norejau. :D

Saunuole, Kicule :flower: Nieko cia keisto, noreti vestuviu pagal save :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet zinai nuomoniu tai visuokiu tada prisiklausiau :flower:

Kokia cia tau bus svente? jei pati viska planuoji, turi buti staigmena ir pan., bet as buvau tikrai visko patenkinta,ir sale,ir maistu,gerimais, (aisku muzikantai velavo) cia vienintelis dalykas dek kurio pergyvenau :(

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ir kaip isspudziai is ten :mirksiukas: :lol:

tiesa sakant nelabai patiko- maistas prastas. atseit madingas ir siuolaikiskas, bet man nebuvo ka valgyt ir pusiau slykstu buvo..... nes as laukiausi ir taip nelabai ka valgiau, o dar toki maista tai- fui :gele: :P :lol: :lol: :clap2::super: :lol: :lol: :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai koks jau ten maistas buvo?

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o tai koks jau ten maistas buvo?

kad as jau ir gerai neatsimenu-zinau, tai kad uz tokia suma kitur butu puikus stalas, o cia beveik valgyt nebuvo ko- nepatiko man visai.... :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai pati neziurejai pries baliu koks maistas bus :lol:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o tai pati neziurejai pries baliu koks maistas bus :lol:

ziurejau. rinkomes patys, bet as maniau kad bus daugiau visko ant stalo, o buvo nulis.... mums siule meniu, patarinejo kokie patiekalai skanus.... o tie skanus pasirode tikras sssss.... matai mano vyro tevas save stato inteligentu dideliu-mes buvome anglijoje, o jis isrinko restorana ten kur jis groja-jis muzikantas- tipo jis nenorejo kad vestuves butu kaip seniau-uzverstas stalas ir panasiai... na as juo ir pasitikejau, o tas pasitikejimas..... :lol: :lol: :geda: jam galiu padekoti vien uz muzikantu, buvo geri muzikantai- izimus gan. ir visai nebrangiai paeme-nors kaip tevo draugai galejo ir niek nepaimti :geda: :lol: :lol: vestuves daremes uz savo pinigus, bet toks jausmas buvo kad vestuves ne musu o vyro tevo...viskas jam nepatiko,norejo kad butu pagal ji.... ir aplamai gera bajeri jis skele, kad man toks siutas paeme, kad vos jo neisvariau is namu... jis sako butu gerai jeigu sveciai alkoholonius gerimus jusu saskaita uzsakinetu bare-tai kas ka nori.... as akis ispuciau ir pradejau rekti, kad ir taip mums tas restoranas apsiejo virs 5 000 lt, tai sveciai dar tiek pat butu mums privare.... jis neskaiciavo kad tai musu pinigai, kad mes juos sunkiai uzdirbome... :lol: :tongu::tongu::tongu: siutas paeme..... priminei man viska :lol: :lol: :lol: kai paklausei apie meniu ir restorana, nes cia jo pagalba toki stala gavome, nes jis ten daznai grodavo ir tipo zinojo visus patiekalus, o pasirodo kad nulis ijis zino tik stato save auksciau bambos :tongu::tongu::tongu::tongu:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jetau, Oksana :geda: isivaizduoju, kaip nesmagiai turejai jaustis :lol: Nu sakes, as kai paklausau, kaip visiems tevai diriguoja, kokios vestuves turetu buti, tai mane tik dar labiau nervas ima :lol: ..Nu tikrai, jau as tai nedarysiu pagal savo tevus, nors ir labai sirdi skaudetu, kad jie nepatenkinti bus..Noreciau savo vestuves prisiminti visa gyvenima ir dziaugtis, kad pasidarem taip, kaip mes norejom, o ne kazkas primete mums savo norus :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat ir as tokios nuomones...

Kazka netaip suarganizuosi,zinosi kadtai tavo kladele ar pan., as nuo pirmos dienos pasakiau kad bus taip kai noresiu :hm: tevai is pradziu aisku sureagovo :hm: bet nieko... greitai apsiramino...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū Dievui nei maniškio tėvai nei mano į vestuvių planavimą nieks nesikišą :hm: Na bandė kartą mama mano, aiškindama kad vestuvėm reik maždaug 20 tortų :hm::hm: Nu bet greit ir buvo nuleista :super:

Na pažystat mane, man ant galvos neužlips nieks, taip ir tėvai, jo tuo labiau :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.