Pereiti prie turinio
ewerra

prisiminus savo vestuves

Rekomenduojami pranešimai

o cia kur ta sodybele yra? :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o cia kur ta sodybele yra? :mirksiukas:

Jonavos rajone ant Neries kranto.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai labai romantiskai praleisit laika ir atsvesti vestuves :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manosios buvo liepos 30d lygiai po 3 draugystes metu :hm:

karsciausia vasaros diena...

o daugiau viskas s..... :super:

nuejus sukneles rengtis,pasirodo ji man ziauriai per didele per 4 dienas numeciau 10kg ;)

filmuotojas neatvyko...

pamerges zadetu tortu neatsinese...

pabroliams gelyciu neuzsake...

.......

gamtoj viskas ciki buvo nes viska pirsliai organizavo :unsure:

.......

atvaziavus i kavine,pamatem jau girta uosvienes vyra....

uosviene pradejo aiskint kada jauniesiems sestis kada stotis ir t.t.

pamerge nusigere baliui prasidejus ir susivarte po stalu...

kita pamerge sedejo visa baliu susiraukus...

neskaitau dar anytos asaru koks jos sunus geras,o as atejau jam su pilvu jam ant sprando atsisedau...

NU VIENU ZODZIU :sird: daug ko nenoriu prisimint

12 val dar ferverkus ziurejom nes kedainiuose vyko ledu svente :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Uzjauciu, Neringa :unsure: Tikrai nefaina, kai negali pasitiketi zmonemis ir jie tau kiaulysciu prikrecia tokia diena :super: Todel as ir nenoreciau dideliu vestuviu visai giminei, kurie tik atvaziuoja prisigerti, o tu turi sedeti ir i juos girtus ziureti :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eina sau, Neringa, kokie nefaini prisiminimai apie vestuves :(

As viska atsimenu tarsi geriausia sapna, viskas vyko taip kaip planavau. Pati uzsakinejau geles, sukneles pamergiu, tortus tai tokiu problemu neiskilo :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Uzjauciu, Neringa :sird: Tikrai nefaina, kai negali pasitiketi zmonemis ir jie tau kiaulysciu prikrecia tokia diena :doh: Todel as ir nenoreciau dideliu vestuviu visai giminei, kurie tik atvaziuoja prisigerti, o tu turi sedeti ir i juos girtus ziureti :rolleyes:

jo jo slykstu net prisimint, o jau apie antra diena net nepasakosiu nes galvojau susirenku manatkes ir grystu pas tevus :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi kai pagalvoju juokas ima man ant nosies jau ejo astuoniolikti metai o mes su vyru dar tik metus klartu buvom geguzes 21d man astuoniolika turejo jau sueiti vyras baige mokslus atceme diploma balandzio pradzioj ir po to ma pasipirso apsalus buvau septyniolikiniai vaje kai pagalvoju.......na ka sutikau ir tada turejom taip sakant lycnu pinigeliu truputy na ir nutarem susituokti pasakem tevam tevai paselo ka jus baigit o mudu norejom sakem jei jus nenorit tai nereiskia ked mes nenorim tada pradejom rasyti plana kas kaip kur likus iki mano gimtadienio savaitei nuejom y zaksa paduot pareiskima vedeje sako juk tu nepilnamete as pasakiau kad liko savaite iki pilnametystes ir tada ji pagalvojo ir paklause kada norit nusprendem geguzes 27diena ir uzregistravo na ka artejo ta diena nusipirkau paprasta kostiumely balta kaskaip suknes nelabai norejau,bet likus porai dienu uzsimaniau suknes nuvazevom y nuomos puknta rinktis sukne pardaveje pasake kaip cia jus pries menesy reik uzsakyti bet nieko issiprasiau ir ir isirinkau na ka atejo ta diena surmulys visi kaip patrake lakste kas kur ka reikejo o as salone sedejau ir sukuosenas dariausi vyras kas kelias minutes skambino ar viskas gerai as sakau baig skambint nepabegsiu tikrai o diena buvo be galo karsta ir grazi kad net basa laksciau po ceremonijos kai fotkinomes po zolyte kai prisimenu oi kokie buvom tas begalinis noras but kartu........ :rolleyes:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Papasakok, kas nutiko ;) O kaip dabar sekasi bendrauti su vyro tevais :hm:

antra diena buvo tartasi su draugais kad varysim i soda,draugo tevai baseina prileido pirti iskurent prizadejo...o ryte atejus mano anytai pareiske kad mes niekur nevaziuosim nes ji jau visus svecius sukviete pas mus i namus...(asaros nuo ryto) miegot nuejus 5 keliausi 7 nes pykino, sveciai nuo 11 rinkosi :( atsisedo visi prie stalo ir prisimynem kad vyro mociutes gimtadienis dar ta diena...as buvau gavus 4 didelius kibirus geliu tai anyta pasiule is ju isrinkt grazesnes ir padovanot mociutei plius dar is gautu pinigu mociutej duot kaip gimtadienio proga :sird: stojau piestu kad NEEEE,nu aisku buvau iskoliota isvadinta visokiais zodziias uzsidariau kitam kambaryje zliumbiau pasikukciodama :doh: paskui apsiraminus atejau vel prie stalo...sveciai dar karta stojosi palinkejimus mums sakyt...pasake ir mano tevai...eile uosvienei ir jos vyrui...tai kaip dabar tuos zodzius atsimenu "mes tau ponia subines nelaizysim ir turesi taikytis prie musu..."vel asaros

po piet pasikveciau savo kelias drauges arbatos ir torto...jau buvau nusivarius nuo koju...o dar ir niescia...as gulejau lovoj o drauges save apsitarnavo tai anyta iejus i kambari apsauke kad ne su sveciais sedziu o man tik drauges rupi...nu tada ir neistveriau :rolleyes: viska isdejau

dabar su ja nebendrauju...gatvej ji net nusisuka ..nesisveikina, o matomes per metus 3 kartus(kaledos,anukes gimt ir mano vyro gimtadienis)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.