Pereiti prie turinio
kicule

Kada jusu vaikas pradejo kalbeti?

Rekomenduojami pranešimai

Labai idomu kada (kokio amziaus) jusu vaikuciai pradejo kalbeti? :victory:

Naudingos nuorodos :flowers:

http://www.logopediya.ru/

http://www.applequest.org/IT-darbeliai/maziesiems.htm

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na manoji jau gana aiškiai ir suprantamai kalba. Jai dabar 2 metai ir 4 mėnesiai. Na tik neištaria "r" raidės.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1- 3m

2- dar neturėdamas 2 m

3- 2 m.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiek daug laiko praejo kad net nepamenu,bet kiek pamenu su kalba neturejom problemu,jai jau 14 :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi ,cia tai mano beda ir nerimas...Maniskiui kova bus 5 metai-kiti nesupranta,ka jis kalba,reikia vertejauti.Ir nervu nebera,ir visko prisigalvoju...Na, kalba jis,bet savo kalba:savaip daiktus vadina, dingsta zodziu pradzios ir t.t.Pavargau jau ir laukti

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir as turiu beda.maniskei 2m9 men.ji sneka savo kalba.kai ka graziai pasako bet kitus zodzius tai siaubas.o va angliskai labai graziai pasako zodzius....

1b9b235858f1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano pirmagimis būdamas 3 m pasakydavo tik kelis žodžius. Pradėjo geriau kalbėti tik po pusmečio, kai išleidau į darželį. O antram ir trečiam vaikui nebuvo jokių problemų dėl kalbėjimo...

Gali būti, kad pirmagimiams yra suniiausia pradėti kalbėti, o kiti vaikai, kai jau turi pavyzdį, greičiau prabyla...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano vyresniojo i lopsiuka pradejo eiti 1m8men., kalbejo gal suprantamai, sakinukais.

Mazajai dabar 1.m6men., sako tik mama, (nesenai pradejo ) baba ir lialialia :17:

Kai zaidziam ir prasau kad pakartuoti koki nors zodi, tai pasiziuri i mane, nusisypso ir tiek, tipo pati mama ir kartuok jei labai nori :P

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maniškė iki metų jau sugebėjo daug ką pasakyti, daug žodžių moka, o dabar jai metai ir mėnuo bando šnekėti sakiniais :17:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano pirmagimis būdamas 3 m pasakydavo tik kelis žodžius. Pradėjo geriau kalbėti tik po pusmečio, kai išleidau į darželį. O antram ir trečiam vaikui nebuvo jokių problemų dėl kalbėjimo...

Gali būti, kad pirmagimiams yra suniiausia pradėti kalbėti, o kiti vaikai, kai jau turi pavyzdį, greičiau prabyla...

o mano kaip tik atvirkščiai, pirmagimis pradėjo kalbėti anksčiau nei vaikščioti :P ir iškart kalbėjo taisyklingai, praktiškai nešvepluodamas. Sakinukais kalbėjo jau nuo 1,5 m, daug kas stebėdavosi, kad taip anksti. O mažasis, kuriam dabar jau irgi 1,5 m tingi kaip velniukas, sako tik "mama", "tete", "baba", "kite" (katė), "kaka", "dede" (brolį taip šaukia), nu ir dar visokių ten paukščių kalbos skiemenų :flowers: Ir taip kalba jau gal kokius 3-4 mėn., bet daugiau netobulėjam kol kas, laukiu, kada čia tas lūžis įvyks :17:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o mano kaip tik atvirkščiai, pirmagimis pradėjo kalbėti anksčiau nei vaikščioti :flowers: ir iškart kalbėjo taisyklingai, praktiškai nešvepluodamas. Sakinukais kalbėjo jau nuo 1,5 m, daug kas stebėdavosi, kad taip anksti. O mažasis, kuriam dabar jau irgi 1,5 m tingi kaip velniukas, sako tik "mama", "tete", "baba", "kite" (katė), "kaka", "dede" (brolį taip šaukia), nu ir dar visokių ten paukščių kalbos skiemenų :kadaryt: Ir taip kalba jau gal kokius 3-4 mėn., bet daugiau netobulėjam kol kas, laukiu, kada čia tas lūžis įvyks :17:

Vat ir pas mane ta pati situacija :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tas pats mergytes pirmas sunelis toks aktivistas viska jis anksti pradejo ir vaikscioti ir kalbeti o antras sunelis tinginukas,pas ji viskas veliau.

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.