Pereiti prie turinio
kicule

Kada jusu vaikas pradejo kalbeti?

Rekomenduojami pranešimai

Na mes ir neperdaugiausiai snekam, o sausi bus 2metukai, tai kazkaip jau ir neramu darosi, sako, tokio amziaus vaikai turi moketi apie 50zodziu...

tai sausio pradzioje eisim i ankstyvosios reabilitacijos tarnyba, tai itariu, kad del to uzkliusim :victory:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sis dalykas ir man nerima kelia...nes mano maziui jau 3 metukai,o jis is normaliu zodziu taria tik skiemenis " cia,ne, mu,au" ir pan... siaip daug kalba bet savo kalba,svetimi dazniausiai nesupranta.pvz. vanduo --> jeje ;mociute --> ginko. net idomu,kaip jis cia taip sugalvojo :flowers: dar sis tas... moka istart ir MAMA ir TETE,bet mus saukia sutrumpintai MA ir TE ... :flowers:

daug kas sako,kad cia normalu,kad vaikai nevienodai pradeda kalbet.na,paziuresim pamatysim kaip cia toliau bus.. :flowers:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano mergyte tikrai jau 2 metu kalbejo- ne viska, bet mes super suprasdavome.

o jus nesijaudinkit, nes turiu pazistama, kurios berniukui jau 4 metai- jau virs keturiu ir jis nekalba- tip kelis zodelius. ir vaiksciodamas i darzeli aukletojos nieko blogo tame nemato- sako kad viskas gerai- jei kalba kelis zodelius, vadinasi greit kalbes visus :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na mes ir neperdaugiausiai snekam, o sausi bus 2metukai, tai kazkaip jau ir neramu darosi, sako, tokio amziaus vaikai turi moketi apie 50zodziu...

tai sausio pradzioje eisim i ankstyvosios reabilitacijos tarnyba, tai itariu, kad del to uzkliusim :super:

milina, kaip mažyliai dabar sekasi?

Sis dalykas ir man nerima kelia...nes mano maziui jau 3 metukai,o jis is normaliu zodziu taria tik skiemenis " cia,ne, mu,au" ir pan... siaip daug kalba bet savo kalba,svetimi dazniausiai nesupranta.pvz. vanduo --> jeje ;mociute --> ginko. net idomu,kaip jis cia taip sugalvojo :D dar sis tas... moka istart ir MAMA ir TETE,bet mus saukia sutrumpintai MA ir TE ... :D

daug kas sako,kad cia normalu,kad vaikai nevienodai pradeda kalbet.na,paziuresim pamatysim kaip cia toliau bus.. :super:

O su logopėdu nebendravot?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maniske pradejo eiti i lopseli 1m 10men ir kai suejo 2m jau beveik viska snekejo,labai atsiriso liezuvelis lopseli.

kaip ir mums gydytoja pries tai sake,namie pripranta vaikai kad tevai juos supranta is ivairiu garsu,o kai nueina i lopseli/darzeli ten priversti ismokt sneket jei nori su vaikais bendraut,mums tap ir buvo...

turiu viena drauge kurios sunus 2,5m ir nesneka apart kazkokiu nesamoningu garsu nes ji su juo taip sneka-tai kodel gi jam lauzyt liezuvi ir normaliai sneket jei jie puikiai su mama susibendrauja kaip DA DI MU TI ir pan...as kai nueinu i svecius ir jis man kazka bando rodydamas sakyt tai as jam pareiskiu kad kai pradesi normaliais sneket tai ir pabazarinsim :flowers: nu ir tada jis jau man kazka bando pasakyt normaliai kad suprast jau galiu...reikia juos mokyt bet ne visos uzsiimam tuo :flowers:

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmasis dvejų metų kalbėjo net nešvepluodamas, na r nelabai dar tardavo. O mažiui dabar virš 2, kalba, bet neaiškiai. bet tarška nesustodamas :lol:

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano pirmagimis pats susikūrė gestų kalbą, paskui ėmė kalbėti savo sukurta kalba. Daiktus vadino savo išgalvotais vardais :super: Dabar jam 3,5 m, kalba geriau bet vistiek daug žodžių naudoja savų.Nors mes niekada nekalbėjom jo kalba ir dabar jo sugalvotus žodžius pataisom.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maniškis tai vėlai pradėjo į tėtį jis nes tėtis vėlokai pradėjo kalbėti,dabar jau kalbame gerai yra dar tokių žodžių kurie neaiškiai tariami bet manau dar laiko yra ištarsime :super:

1.gif

94d2ba8b8caf.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sorry merginos, kad nuorodą dedu ne visai į temą, bet, manau, kad ji įdomi ir galbūt kažkam aktuali, tad gal atleisit už tokį teršimą ne ten.

Čia laida apie multiplikacinius filmus ir kaip jie veikia vaiko sąmonę

http://www.sarmatas.lt/03/tiesa-apie-multiplikacinius-filmus-vaikams/

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.