Pereiti prie turinio
Butaforija

Dekupažas

Rekomenduojami pranešimai

kokie grazus darbeliai, pasakiski :lol:

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
akolade, grazu :super:

koki sendintoja naudojai sitam padekliukui?

Pjaustymolentelsalotos-vi.jpg

Dvikomponentis Antika

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaitės darbeliai nuostabūs :super:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Merginos, žinokit, ir aš susidomėjau tuo dekupažu :blush: Čia ta, kuri gyvenime nieko bendra su jokiis rankdarbiais neturi ir pas kurią iš vis rankos ne iš tos vietos auga :flowers:

Tik, kol kas aš juo susidomėjau tos aistros lygyje, kad vuau, norėčiau norėčiau :flowers: Gaila,kad nerandu laiko, bo kai pasineriu daryti savo kokį darbą, tai paskęstu su tais tekstais.. Bet jaučiu, kad reikės pabandyti ką nors :flowers: Tikiuosi, kad kas nors išeis, nes man užtenka kartą nusivilti, kad mesčiau viską lauk...

Nu žiūrėsim :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Čia ta, kuri gyvenime nieko bendra su jokiis rankdarbiais neturi ir pas kurią iš vis rankos ne iš tos vietos auga :flowers:

va panašiai ir man su tom rankom, bet kai pradejau tai dabar negaliu sustoti :blush::flowers:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū, ledi, vadinasi, gal ir man dar ne viskas prarasta :blush:

Nu bandysiu, žiūrėsiu, ar darysiu, ar tik nervinsiuos, kad ne iš ten auga "D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Darbstuoliukes padekite,

man niekaip nesigauna padaryti foto ....noriu ant dezutes ...kaip ja paruosti ,padaryti kad neissileitu spalvos...niu laukiu pagalbos.... :mirksiukas:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergyte jusu darbai nuostabus, :flowers::flowers::flowers: ziuriu ir atsiziureti negaliu,nuostabu,as ir noreciau taip ismokti tokius groziukus susikurti savo namuose,tik nuo ko ka pradeti :mirksiukas:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mergyte jusu darbai nuostabus, :flowers::flowers::flowers: ziuriu ir atsiziureti negaliu,nuostabu,as ir noreciau taip ismokti tokius groziukus susikurti savo namuose,tik nuo ko ka pradeti :mirksiukas:

jeigu domina ir galiu kuom nors pagelbeti tai papasakosiu kaip pasidaryti tai:

pirmiausiai nulakuojama(klijais patepame) kad kuo maziau gertu dazu..,po to dazome norima spalva(cia raudonai):

c50705d5549ct.jpg

po to tepame sendinimo laka... yra spacialus:

419fc1f2e048t.jpg

kol dziusta issikerpame ka noresim dekoruoti...siuo atveju gelytes:

0db90f61d0c1t.jpg

dazome norima spalvyte kuri sutrukines ,bet tepame kuo stproriau ir vienu patepimu ....(cia nelabai kaip ,bet man grazu)

8ddb106df0aet.jpg

nudziuvus dazams klijuojame gelytes...

5b7180e33235t.jpg

uzklijavus gelytes isdziuvus uzlakuojame...stai kas gavosi....tik nesijuokite.... :flowers:

269bc1e141bat.jpg

sekmes....

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Darbstuoliukes padekite,

man niekaip nesigauna padaryti foto ....noriu ant dezutes ...kaip ja paruosti ,padaryti kad neissileitu spalvos...niu laukiu pagalbos.... :mirksiukas:

dar nedariau, bet kiek skaiciau, tai reikia tureti skysto stiklo, sia priemone sudaro du buteliukai. Imama abieju skysciu vienodos dalys, sumaisoma iki vientisos mases ir pilama ant priklijuotos nuotraukos, pavartoma, kad skystis vienodai pasidengtu ir paliekama dziuti, gaunasi kaip veidrodinis pavirsius.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei turi laiko pasiskaityk forumuose, ten daug informacijos o dar gali sudalyvauti dekupazo pamokelese, kurios rengiamos vos ne visuose miestuose.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
jeigu domina ir galiu kuom nors pagelbeti tai papasakosiu kaip pasidaryti tai:

pirmiausiai nulakuojama(klijais patepame) kad kuo maziau gertu dazu..,po to dazome norima spalva(cia raudonai):

c50705d5549ct.jpg

po to tepame sendinimo laka... yra spacialus:

419fc1f2e048t.jpg

kol dziusta issikerpame ka noresim dekoruoti...siuo atveju gelytes:

0db90f61d0c1t.jpg

dazome norima spalvyte kuri sutrukines ,bet tepame kuo stproriau ir vienu patepimu ....(cia nelabai kaip ,bet man grazu)

8ddb106df0aet.jpg

nudziuvus dazams klijuojame gelytes...

5b7180e33235t.jpg

uzklijavus gelytes isdziuvus uzlakuojame...stai kas gavosi....tik nesijuokite.... :mirksiukas:

269bc1e141bat.jpg

sekmes....

na man tai labai gražu :flowers: Šaunuolė :flowers: Aš norėčiau pabandyti piešti ant šilko. Tik bijau kad sugadinsiu dažus šilką ir pinigus :flowers: Biški taupau kaip nedirbanti :flowers::D

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.