Pereiti prie turinio
uogyte

FABERLIC kosmetika

Rekomenduojami pranešimai

O tau lupdazyje kas nepatiko, nes as pati naudoju is Air stream serijos (ar panasiai vadinasi :flowers: ) o bendradarbes is kitos serijos, tokiu auksiniu ipakavimu naudojo, tai visos esam patenkintos, jau po antra ar trecia isigijom.

O kremai, tai man apsritai fantastiski, nes anksciau kiek kitokiu naudojau, tai rausdavo oda, tai dar kas, o su sitais jokiu problemu. Tiesa as stengiuosi naudoti visas priemones tuo kartu tos pacios firmos, t.y. ir krema ir prausikli ir tonika ir kauke. Kad nesusipyktu tarpusavyje ir reakcija kokia nekiltu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pradėjau platint faberlica, bet nėr labai didelio susidomėjimo, juolab daugeliui nepatinka kad dviem kalbom katalogai, galėtų būt vienas lietuviškas, kitas rusiškas

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sia kosmetika naudoju beveik 2 metus,tad per ta laika isbandziau daugka.Nusivilti kokybe ir poveikiu neteko,o ir kaina prieinama.Kartais pabandau kitu kosmetikos gamintoju viena ar kita preke,bet ir vel gryztu prie Faberlic.

Jeigu atsiras susidomejusiu mielai patarsiu.Prasom i a.z

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aušriuks, gal bandei tą purškiamą veido ir kūno ledą? kaip jis, ką jis daro? labai noriu pabandyt :(

nieko gero :) jau beveik du metus turiu , tai šaldytuve stovi :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O man nepatinka, bandžiau ir lūpdažį ir dantų pastą ir kremuką, tai naudos vien tik iš pastos dantų buvo o visą kitą nepatiko

man ta dantų pasta keistoka... išsivalius dantis - jauties kaip nevalęs, persilpna gal tiesiog... bet nuo dantenų kraujavimo, tai išgydė :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pradėjau platint faberlica, bet nėr labai didelio susidomėjimo, juolab daugeliui nepatinka kad dviem kalbom katalogai, galėtų būt vienas lietuviškas, kitas rusiškas

o koks skirtumas keliom kalbom katalogas? :) juk netrukdo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ką bandžiau, viskuo likau patenkinta. Iš platinamos kosmetikos šiai pliusas, nepalyginamai geresnė ir už Avon, ir už Oriflame :angry:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mergaites ieskaufainuoliu konsultanciukaune faberlickosmetikai jei norite pirkti pigiauparasykite man lauksiu jusu :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o aš pati platinau faberlika tai vienos prekės geresnės kitos nelabai šampunai nepatiko

patiko labai tai pudra tušas :bredis:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas mergytės :)

Norinčios užsakyti Faberlic kosmetiką, kreipkites pas mane :flowers:

Mielai užsakysiu, nuolaidos garantuotos :)

Grodžio mėn., katalogas :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.