Pereiti prie turinio
kryste

Kibinai

Rekomenduojami pranešimai

Nu ir koks velnias mane nešė vėl į šitą temą :doh:

Tuoj aš pasinaudosiu savo padėtim užrakinsiu šitą temą :D ;) :D :D :D :D

mintis gal ir nebloga :hm: nu bet kaip mes kibinu gyvensim :D

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

man tai net vien nuo kalbėjimo apie juos seilės teka :D :D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man tai net vien nuo kalbėjimo apie juos seilės teka :D :D

man irgi :geda: gerai, kad visi uzsaldyti, o tai eiciau pasiimti... vien perskaicius zodi kibinai, jau seile tysta :flowers:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as maciau ir si recepta.ir dar kita esu macius.kazkada pernai dariau.bet tokie siaip sau buvo.irgi neta recepta radau.bet man atrodo tsla ten netokia buvo...

nieko.jauciau ant velyku pasidarysim

1b9b235858f1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kažkada per delfi rodė, kaip gaminti kibinus - aš visada tokius gaminu - man labai patinka:

0,5 kg miltų

2 kiausiniai

300g sviesto

350g grietines

Idarui:

0,5 kg pjaustytos/kapotos sprandines

1 svogunas, druska, pipirai

Sviesta istrinti su miltais, kol neliks gumuleliu, tada sumaisyti likusius produktus. Isminkius deti i saldytuva pusvalandziui. Formuoti kibinus, aptepti kiausinio plakiniu ir kepti 200 laipsniu orkaiteje 25- 30min.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar pasidariau kibinus, siandien issikepiau :pana3: Na laabai skanu,mazoji antai kerta pusryciams.... Kita karta pasidarysiu is 1 kg miltu ir uszsisaldysiu puse. Nes dabar is 500g isejo tikrai daug. :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ryt jau ir as gaminsiu kibinukus nes labai jau noriu..... :lol: :coffee:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žiūriu čia jūsų pusę alpsta dėl kibinų, o tiesą sakant aš jų nė neragavus :coffee: visai skaniai atrodo, reikės kada pabandyt pagaminti, tik kad darbelio tai žiūriu ne mažai čia :lol:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
žiūriu čia jūsų pusę alpsta dėl kibinų, o tiesą sakant aš jų nė neragavus :angry: visai skaniai atrodo, reikės kada pabandyt pagaminti, tik kad darbelio tai žiūriu ne mažai čia :wacko:

Nedaug darbo. Bet man vis tiek Trakuose už visus kitus skanesni.

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai greit pasigamina :angry:

pažiūrėjau į šitą temą ir apsiseilėjau :wacko: Dieve, kepsiu kibinus, suėsiu pati pusę visą :yes::D:D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kibinus dariausi ne per seniausiai kaip visada pagal standartini recepta ;) išeina skanus ir sultingi :flowers:

03cebd3612fe.jpg

1ed6ecdb4d02.jpg

1 kg avienos, kiaulienos žodžių kas ka megsta

140 g. sviesto,

60 g. vandens,

2 svogūnų,

druskos, pipirų.

Tešlai:

1 kg miltų,

0,5 kg sviesto,

300 g grietinės,

4 kiaušinių,

druskos.

Įdarui: mėsytę supjaustyti smulkiais kubeliais, sumaišyti su smulkintais svogūnais, prieskoniais, sviestu ir vandeniu.

Tešlai: sviestą sutarkuoti burokine tarka arba sukapoti peiliu ir kartu su miltais rankomis minkyti tešlą kol neliks didelių gumuliukų, tada įberti druskos, sudėti grietinę, kiaušinius ir suminkius tešlą dėti 2 val. į šaldytuvą, kad subręstų.

Plonai škočioti blyną, išspausti stklinės ar puodelio dydžio apskritimus, o į vidurį dėti šaukštą įdaro, perlenkti perpus ir suspaudus užsukti kraštelius lyg pynutę. Formuojant kibinus labai svarbu gerai užsukti, kad kepant neišbėgtų sultinukas.

Sudėti į riebalais išteptą skardą, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti apie 20 - 25 min. gerai įkaitintoje orkaitėj prie 205 - 260 laipsnių temperatūros, kol gražiais pagels.

Proporcijos gali būti plius minus netokios, nes būna ir vandens daugiau reikia, o ir kepimo laikas pagal situacija žiurimas :mirksiukas:

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.