Pereiti prie turinio
bumbasi

Bumbasi šeimynėlė :)

Rekomenduojami pranešimai

kokios nuotraukytes :lol: krokodilas ir man is pradziu pasirode tikras,bet greit sumeciau,kad bus dekoracija :lol: bet labiausiai patiko mergyte, jau toookia fainute :lol:

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kaip smagu tavo simpatulkai pas senelius... :lol:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai grazios nuotraukytes, as irgi pagalvojau kad tikras is pradziu paskui ziurau ne :wub1:

kepurite :super: labai grazi :lol:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciukas merginos uz grazius zodzius :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:flowers: grazios nuotraukytes... na tokius darbelius kaip su krokodilais dirba mano sesute Klaipedoje(cia Klaipediete uzsiregistravosi yra) :flowers: kiti juos islieja o ji dazo... :flowers: ir as esu isigijusi stirniuka kuris atrodo kaip tikras...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:wub1: grazios nuotraukytes... na tokius darbelius kaip su krokodilais dirba mano sesute Klaipedoje(cia Klaipediete uzsiregistravosi yra) :) kiti juos islieja o ji dazo... :wub1: ir as esu isigijusi stirniuka kuris atrodo kaip tikras...

:flowers:

Mano mamai tokie "gyvuneliai labai patinka" :flowers: dar medy tupi peleda, po egle tupi zuikis,prie rozes kurmiarausi pasidare kurmis. Uzsikabliavus sjinai ant tokiu yra.

Na sveikos po ilgo laiko:)

Grizau i darba, tai kazkaip ir apleidau forumiuka. Nespeju nieko.

Turim kelias foto naujas, tai pasirodysim :flowers:

Dar is ankstyvo pavasario :flowers:

5a165766bad4t.jpg

Pasivaiksciojime

31844cf45369t.jpg

Pozuojam

daefef09f1aet.jpg

Na ir mano mylimiausia :flowers:

acfc08a22bd5t.jpg

Na ir save siektiek parodysiu. Per sesija buvau klaipedoj, kaip tik gimtadienis ipuole, tai nuvarem prie juros su pusbroliu biskuti pasifotkint :flowers:

ce1cbec7ffe0t.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bumbasi, smagu tave vel matyti :) :flowers: :flowers:

Mergaite didele kokia :flowers:

Ta kur juroje :wub1: Tokia gyva, naturali :wub1:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule dekui.

Jau dideles dideles esam. Parvaziavus is sesijos, po dvieju savaiciu, tai jinai man isvis labai pasikeitus pasirode.

O ta kur juroje, mano mylimiausia foto. Zinau kad manes dabar kokius metus vel nieks nefotkins :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kicule dekui.

Jau dideles dideles esam. Parvaziavus is sesijos, po dvieju savaiciu, tai jinai man isvis labai pasikeitus pasirode.

O ta kur juroje, mano mylimiausia foto. Zinau kad manes dabar kokius metus vel nieks nefotkins :flowers:

Tu rimtai? Kodėl? :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tu rimtai? Kodėl? :flowers:

Nu jo. Nera kas fotkina. :) :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grazios nuotraukytes labai :flowers::geda::hm:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.