Pereiti prie turinio
kicule

•☼•*´¨`*• Apsipirkimas Lenkijoje•☼•*´¨`*•

Rekomenduojami pranešimai

Bet suprantat kada lietuvoje uždirbti pinigai yra išleidžiami lenkijoje, nieko kito nebelieka kaip kelti kainas ant šildymo, dujų ar dar ko nors. Nes šaliai tada grėstų bankrotas.

Pinigai šalyje turi cirkuliuoti, o dabartinei situacijoje jie tiesiog išeina....

Man tai juokinga kartais klausyt ir skaityti kaip visi keikia valdžią o nieko nedaro.

viska suprantu, bet argi tikrai nera jokios kitos iseities? :) Pvz., valdziai - gerint salygas verslui (atitinkamai geresnis mokesciu surinkimas i biudzeta), verslininkams - pamazinti kainas ir pelnus darytis per isaugusia apyvarta (t.y., kieki, o ne kaina)? Ir avis sveika, ir vilkas sotus butu :flowers: Anksciau gi i Lenkijas nevazinejom, tai gal kai kam vertetu pagalvoti kodel. Maximu savininkai jau, atrodo, pagalvojo - akciju daugiau, kai kas papigo truputi :D Ir vistiek turbut ne uz savikainas pardavineja. Tai kas trukde anksciau ta daryti, kol zmoniu neprispyre reiklas i Lenkijas vazinet?

Indrute, o ka tavo manymu, reikia daryt? As pvz., saziningai nuejau i rinkimus, pabalsavau uz tuos, kurie mano manymu, geriausiai turejo tvarkyt salies uki ir kitas sferas, eilini karta nuosirdziai tikedama, kad taip ir bus (naivi as, ane?). Ka dar as galiu padaryt - kazkokia peticija pasirasyt, nueit pamitinguot prie Seimo? Siuo atveju net neina kalba apie tai, kad dabartine valdzia bando pamazu pagerinti situacija - nes viskas, ka jie dabar daro, ja labai smarkiai blogina B)

Tiesa, ir Lenkijoj ne viskas rozem klota - jau ima milijardine paskola is TVF. Idomu, kaip tai atsilieps ju ekonomikai :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Indrute,o ka galima padaryti???? na juk nieko-pas mus tokia valdzia, pries kuria nei puse zodzio negalima pasakyt.... kuriai pasipriesinti ir nesutikti su ja neimanoma.....

Kaip tai ką??? Iš kur kyla dar tokie klausimai???

Po mitingo prie seimo rūmų buvom mygom pakeisti įstatymai, žmonėm daugiau drąsos reik, revoliucijos reik....

Zana, nebesvaikim apie tai kad kiti dėl mūsų gyventų. Kodėl jis turi atiduot dešreles pigiau, jeigu jis važiavo, naudojo savo kūrą, automobilio amortizacija, vargas ir visa kitą o parduot pusvelčiui? Ką tu galvoji tiek urie turguj stovi jie gyvent nenori? Jie gyvena tik dėl mūsų???

visų nagai į save....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai kas trukde anksciau ta daryti, kol zmoniu neprispyre reiklas i Lenkijas vazinet?

O tas kand ankščiau zlotas buvo vertingas, dabar nuvertėjo kainos gavosi daug mažesnės dėl to žmonės ir važiuoja. Patys lenkai kurie gyvena arčiau vokietijos masiškai važiuoja ten, vokiečiai į prancūzija, prancūzai į šveicarija ir t.t. visada taip buna, tik kažkodėl išpučiam burbulus iš nieko.

Atsimenat turbūt puikiai laikus kaip visi vežė VISKĄ į lenkija, pradedant megztiniais, baigiant akumuliatoriais. Po to buvo metas kad patys lenkai važiavo į lietuvą ir t.t. viskas vyksta rato veikimu....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Po mitingo prie seimo rūmų buvom mygom pakeisti įstatymai, žmonėm daugiau drąsos reik, revoliucijos reik....

nu normalus klausimai, as tikrai nezinau, ka galiu padaryt, kad musu valdziai prasviesetu. Sakai, eit revoliucija daryt? Nu taip, padare kai kurie drasuoliai ten ta "revoliucija" - buvo pavaisinti guminem kulkom i pilva, paskui dar teismuose pasitampe revoliucijos organizatoriai. O kas realiai pasikeite? 4 men. praejo po mitingo, imones kaip bankrutavo, taip toliau sekmingai bankrutuoja, mokesciu surinkimas kaip mazejo, taip ir toliau mazeja, o jie vel ziuri, kam kur "nukirpt" (ne sau, aisku). Tu asmeniskai pajutai koki nors situacijos pagerejima po to sausio mitingo? As ne :flowers:

nusipolitikavom, nepykit :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute ka tu kalbi????

nejaugi mitingas padarys daug ka? nieko! cia tiesiog pasiseke kad pripazino savo klaidele ir kuria tipo pakeite...

o zmonems drasos neuztenka vien todel,kad jie bijo priesintis.

Indrute-o tu patenkinta viskuom kas vyksta siuo metu Lietuvoje? tau gerai?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl ko ėjo prie seimo tas ir pasikeitė.

ėjo žmonės dirbantys turguj. Po to panaikino tą pataisą kuri reikalavo kiekvienam stovinčiam turguj kad ir bobulytė su bulvėm ar braškėm kad turėtų kasos aparatus, norėjo apmokestinti klaikiais procentais ir t.t. Pasikeitė daug kas. Bet kas nenori tas nemato....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O tas kand ankščiau zlotas buvo vertingas, dabar nuvertėjo kainos gavosi daug mažesnės dėl to žmonės ir važiuoja. Patys lenkai kurie gyvena arčiau vokietijos masiškai važiuoja ten, vokiečiai į prancūzija, prancūzai į šveicarija ir t.t. visada taip buna, tik kažkodėl išpučiam burbulus iš nieko.

Atsimenat turbūt puikiai laikus kaip visi vežė VISKĄ į lenkija, pradedant megztiniais, baigiant akumuliatoriais. Po to buvo metas kad patys lenkai važiavo į lietuvą ir t.t. viskas vyksta rato veikimu....

tai gal tada cia nieko blogo, tegul ir toliau viskas taip lieka? Mes toliau perkames Lenkijoj, keliam (kartu su slovakais) ju ekonomikos lygi, musu prekybininkai toliau bedavojasi del kritusiu apyvartu ir laukia, kada gi pakils tas nelemtas zlotas :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute neatsakei man i mano klausima. Ar tau gerai? patinka toks gyvenimas?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute-o tu patenkinta viskuom kas vyksta siuo metu Lietuvoje? tau gerai?

Jeigu realiai, nelabai aš priklausau nuo valdžios sprendimų.

Antra, pagavau kelias nišas kurios visiškai neužpildytos šiuo metu. O tai įtakoja šis laikmetis.

Trečia, krizė visam pasaulyje, ir ji jaučiasi visur, ne tik pas mus lietuvoj.

Ketvirta, ištisai verkšlendama ir keikdama valdžia nušokčiau nuo proto.

Merginos, aš nesu nei valdžioj, nei ginu ją. Bet tiesiog tas verkšlenimas juokingas man ir tiek. kodėl tie kas nori, ir moka, pasipelno net gi šiuo metu iki soties.

Visur tas pats, visur bedarbystės skaičius išaugo, visur atlyginimai sumažėjo, bet mūsų lietuvaičiai verkia tarsi tai būtų tik pas mus, ir tik mes vargšai esam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dėl ko ėjo prie seimo tas ir pasikeitė.

ėjo žmonės dirbantys turguj. Po to panaikino tą pataisą kuri reikalavo kiekvienam stovinčiam turguj kad ir bobulytė su bulvėm ar braškėm kad turėtų kasos aparatus, norėjo apmokestinti klaikiais procentais ir t.t. Pasikeitė daug kas. Bet kas nenori tas nemato....

idomiai mastai. ES salyje, kur valdzia renkama demokratiniu keliu, valstybes gerove uztikrinancius istatymus iskovoti mitingu ir revoliuciju keliu. Tai gal mums tas Seimas net nereikalingas? Padarom perversmus ir patys priimam mums naudingus istatymus? Ironizuoju aisku. Man tai neatrodo tinkamas budas, greiciau absurdiskas :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
idomiai mastai. ES salyje, kur valdzia renkama demokratiniu keliu, valstybes gerove uztikrinancius istatymus iskovoti mitingu ir revoliuciju keliu. Tai gal mums tas Seimas net nereikalingas? Padarom perversmus ir patys priimam mums naudingus istatymus? Ironizuoju aisku. Man tai neatrodo tinkamas budas, greiciau absurdiskas :flowers:

Jeigu gerai pastudijavus istorija visais laikais tai buvo.

tik paskutiniu metu žiniasklaida ir geras smegenų plovimas žlugdo žmonių veiksmus.

o be to kas draudžia, pačiam eit į valdžią? išsikelti partija? susirinkti parašus ir priiminėt įstatymus?

norėčiau labai pamatyti ką darytų tie žmonės kurie tik verkt sugeba sėdėdami seime. Ir kaip ką keistų.

Papraščiausias pvz Obama. Gera reklama, geros kalbos, ir jis prezidentas. Išspaudino kelis miljardus dolerių, kurių pasekmė gali būti didelė infliacija. Kol kas ramu, bet neaišku ar ilgam. Duok dieve kad ilgam, nes ten mano visa šeima :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Merginos, aš nesu nei valdžioj, nei ginu ją. Bet tiesiog tas verkšlenimas juokingas man ir tiek.

kodėl tie kas nori, ir moka, pasipelno net gi šiuo metu iki soties.

Visur tas pats, visur bedarbystės skaičius išaugo, visur atlyginimai sumažėjo, bet mūsų lietuvaičiai verkia tarsi tai būtų tik pas mus, ir tik mes vargšai esam.

o man ne kiek nejuokingas :flowers: tau atrodo juokinga, kad kokia nors senuciuke pensininke virkauja ir keikia valdzia, nes mano per savo gyvenima uzsidirbusi pensijai, kuri leistu isgyventi, neinant pasiramsciuojant lazdele i mitingus?

Indrute, argi cia esme, valstybes geroves garantas? Sugebeti pasipelnyti? :hm: O kaipgi socialine sfera - pensininkai, neigalieji, galu gale dirbantys ir mokantys mokescius, kurie dabar negaus pinigu uz biuletenius? Maniau, kad mes siek tiek globaliau ziurim ir diskutuojam - pradejom lyg ir nuo valstybes geroves :)

ar tai, kad kitur tas pats, yra priezastis tenkintis esama situacija? Jei jau lyginam, kas yra kitur, tai gal palyginkim ir tu kitu saliu socialinio aprupinimo sistemas su musiske. Arba svietimo sistemas (pvz., ikimokyklinio ugdymo istaigu skaiciu ir prieinamuma). Tu kazaip labai siaurai i viska ziuri.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.