Pereiti prie turinio
kicule

•☼•*´¨`*• Apsipirkimas Lenkijoje•☼•*´¨`*•

Rekomenduojami pranešimai

Tu kazaip labai siaurai i viska ziuri.

Čia ne as suasmeniniu šitą diskusija. Bet tiesiog priverti mane dabar.

Kaip verkia pensininkai man išvis yra pikta. O gi žinai dėl ko? Jie turėjo visą gyvenimą užsidirbti pensijai, turi namus, garažus, sodus ir t.t.

Pvz. mano mama gauna pensijos tiek kiek turbut eilinė jauna moteris neuždirba šiuo metu. Savo laiku, gavo butą, tėvas irgi. Paskui gavo garažą. sodą nusipirko iš matų santaupų.

o kaip šiuolaikiniui jaunimui? Metus laiko pataupęs automobilio surudijusio nenusipirksi. Tai tiek šiuo klausimu.

Toliau, mūsų lietuva visada atsiliko nuo europo šalių, tad ir socialinė ir švietimo sritis atsilieka.

Apie sugebėjimą pasipelnyti, neturėjau glavoja valdžios gerovės. turėjau omenyja tik tai kad kas nori ir moką pragyvena. Tik reik netyngėt, pasukt savo galveles o nelaukt kol viskas bus padėta ant lėkštutės. Pas mus turbūt dar likes senas požiūris kada gyvenom prie rūsų: nera darbo ten, bus ten, neturiu kur gyvent - darbovietė suteiks ir t.t.

Ir dar kartą klausiu, kas draudžią pačiai eit į seimą? Priimti PROTINGUS įstatymus kurie būtų labai geri visiems?

Baigiu šią nenormalią diskusija, nes nemokat tiesiog diskutuoti, su įžeidinėjimais aš nepratus vesti diskusijos nes susilaikyti nemoku. Be to ir gėda būtų dėl tokių dalykų kažką įžeidinėt.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Jeigu gerai pastudijavus istorija visais laikais tai buvo.

tik paskutiniu metu žiniasklaida ir geras smegenų plovimas žlugdo žmonių veiksmus.

o kaina tai kokia? Tu visu revoliuciju? Kiek zmoniu auku ir kt. praradimu? Kazkada zmones labai tikejo Lenino kalbom apie sviesu rytoju, na, padare ta revoliucija, o kas po to? Ka mes turejom tuos 50 m - nebe tos revoliucijos pasekmiu?

Taip, mitingas yra tinkamesne priemone, tinkanti demokratinei visuomenei. Bet pas mus bent kol kas sita priemone nepasiteisina :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir dar kartą klausiu, kas draudžią pačiai eit į seimą? Priimti PROTINGUS įstatymus kurie būtų labai geri visiems?

Baigiu šią nenormalią diskusija, nes nemokat tiesiog diskutuoti, su įžeidinėjimais aš nepratus vesti diskusijos nes susilaikyti nemoku. Be to ir gėda būtų dėl tokių dalykų kažką įžeidinėt.

Apie sugebėjimą pasipelnyti, neturėjau glavoja valdžios gerovės. turėjau omenyja tik tai kad kas nori ir moką pragyvena. Tik reik netyngėt, pasukt savo galveles o nelaukt kol viskas bus padėta ant lėkštutės.

Indrute, diskusija tai net labai normali. Izeidinet taves tikrai neturejau tikslo, isizeidimas priklauso tik nuo pacio zmogaus. Galima skubet isizeist, o galima pamastyt, kodel taip pasakiau. Jeigu tau palengves, tai as taves atsiprasau, nuosirdziai :hm:

I Seima as tikrai nepatekciau, net labai noredama - per mazas grudelis esu (cia visom prasmem, iskaitant ir tai, kad per mazai ismanau daugeli sferu) :) Yra zymiai protingesniu uz mane, kurie tikrai galetu kazka pakeist - nezinau, kodel jie neina. Gal irgi yra per mazi grudeliai, kad ten patektu :flowers:

as irgi nekalbejau apie valdzios gerove, labai gerai supratau, ka tu turejai omeny. Argi zmogaus sugebejimas kaip tu sakai "pasipelnyt" lemia valstybes gerove? Pelnomasi kazkieno saskaita. Del sugebejimo dirbt ir uzsidirbt - is dalies sutinku, bet tik is dalies, nes siandien rasti darba yra labai labai sunku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jeigu realiai, nelabai aš priklausau nuo valdžios sprendimų.

Antra, pagavau kelias nišas kurios visiškai neužpildytos šiuo metu. O tai įtakoja šis laikmetis.

Trečia, krizė visam pasaulyje, ir ji jaučiasi visur, ne tik pas mus lietuvoj.

Ketvirta, ištisai verkšlendama ir keikdama valdžia nušokčiau nuo proto.

Merginos, aš nesu nei valdžioj, nei ginu ją. Bet tiesiog tas verkšlenimas juokingas man ir tiek. kodėl tie kas nori, ir moka, pasipelno net gi šiuo metu iki soties.

Visur tas pats, visur bedarbystės skaičius išaugo, visur atlyginimai sumažėjo, bet mūsų lietuvaičiai verkia tarsi tai būtų tik pas mus, ir tik mes vargšai esam.

niekas neverkslena. tiesiog pikta del to kas vyksta. kitos Europos salys jau po truputuka atsigauna....tad cia jau daug kas pasakyta.

Be to duosiu pvz. ir vel paminesiu saly Anglija- pati valstybe turi pinigu, kuriuos skiria zmonems atsigauti tokiu sunkiu laikotarpiu, o Lietuva???? ka jinai???? neturi nei cento.....o dar priima tokius istatymus, kad is tu vargsu pilieciu isciulpti viska-nors ir taip nieko nebeliko.

Ir as baigiu sita diskusija, nes kaip matau kiekvienas turime savo nuomuone ir del nuomuoniu nesueinamumo nieko nepasieksime diskutuodami :kadaryt:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

perskaiciau jusu idomia diskusija ir istikro labai pritariu Indrutei ir jos issakytoms mintims, jei mes ir toliau leisim pinigus kitur, ne lietuvoj,patys save zlugdom ir kuo daugiau isleisim ten, tuo labiau nutolinsim savo ekonomikos atsigavima cia :kadaryt:

o ir aplamai pati didiziausia krize yra zmoniu galvose... kuo daugiau taupys, tuo bus blogiau...

tiesa negirdejau, kad kur nors ekonomika siuo metu atsigavinetu

ir is kur gi ta anglija turi pinigu, jei stengiasi atsikratyti ne savo pilieciu issiusdami juos atgal, kad daugiau darbo liktu saviems gyventojams

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o ir aplamai pati didiziausia krize yra zmoniu galvose...

kuo daugiau taupys, tuo bus blogiau...

del pirmo punkto sutinku, zmones ibauginti - o kieno tai kalte? Vakar perskaiciau viena statistika (negaliu pasakyt, kiek ji patikima), ten rasoma, kad 50 proc. LT imoniu jau bankrutavo, 30 proc. link to eina. As negaliu siu skaiciu nei patvirtinti, nei paneigti. O jei tai tiesa (bedarbiu skaiciai ta lyg ir patvirtina)?

del taupymo... Milina, ar tau atrodo, kad taupymas - tai kazkokia pramoga? Zmones taupo, kad ISGYVENTU, jiems valgyt ir vaikus i mokykla leist reikia siandien, net jei jiems ir labai rupi, kad ta ekonomika kuo greiciau atsigautu. Dauguma musu tikrai neuzdirbam dar tiek, kad galetumem sau leist netaupyt :kadaryt: Be to, kas mus vos ne kasdien per TV, spauda skatina ta daryti, t.y. taupyti, verztis dirzus?

del atskiru saliu ekonomiku atsigavimo:

http://news.penki.lt/news.aspx?Lang=LT&amp...&SearchTXT=

http://www.geradiena.lt/feeds/open/JAV-eko...a-atsigauna_833

citata: "Europos Komisija (EK) paskelbė tarpines ekonomikos prognozes 2009-2010 m., kuriose Lietuvai numatomi vieni didžiausių mažėjančio bendrojo vidaus produkto (BVP) ir nedarbo rodiklių tarp Europos Sąjungos (ES) šalių.

Tačiau finansinio stabilizavimo priemonės, kurių ėmėsi ES jau padėjo stabilizuoti bankų sektorių, atsigauna tarpbankinių paskolų ir paskolų verslui veikla, todėl ES ekonomika jau šių metų pabaigoje pradės atsigauti, o kitais metais augimas pasieks 0,5 proc. Tačiau Lietuva, vėliau nei kitos ES šalys pradėjusi reformas, ir atsigaus vėliau".

kaip as prisidedu prie savo salies geroves? Saziningai moku visus mokescius, nepazeidineju istatymu, savo vaikus stengiuosi aukleti dorais ir atsakingais zmonem, bandydama parodyti, kas yra gerai, o kas blogai (taip kaip pati tai suprantu), jei galiu padeti kazkam, kas skursta, yra reikalingas paramos, tai stengiuos padeti. Ar tai taip mazai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
del pirmo punkto sutinku, zmones ibauginti - o kieno tai kalte? Vakar perskaiciau viena statistika (negaliu pasakyt, kiek ji patikima), ten rasoma, kad 50 proc. LT imoniu jau bankrutavo, 30 proc. link to eina. As negaliu siu skaiciu nei patvirtinti, nei paneigti. O jei tai tiesa (bedarbiu skaiciai ta lyg ir patvirtina)?

del taupymo... Milina, ar tau atrodo, kad taupymas - tai kazkokia pramoga? Zmones taupo, kad ISGYVENTU, jiems valgyt ir vaikus i mokykla leist reikia siandien, net jei jiems ir labai rupi, kad ta ekonomika kuo greiciau atsigautu. Dauguma musu tikrai neuzdirbam dar tiek, kad galetumem sau leist netaupyt :kadaryt: Be to, kas mus vos ne kasdien per TV, spauda skatina ta daryti, t.y. taupyti, verztis dirzus?

del atskiru saliu ekonomiku atsigavimo:

http://news.penki.lt/news.aspx?Lang=LT&amp...&SearchTXT=

http://www.geradiena.lt/feeds/open/JAV-eko...a-atsigauna_833

Didzioji dalis imoniu bankrutoja del to, kad jeigu jie realizuoja savo produkcija tik lietuvoje, tai jiems sansu issilaikyti labai mazai arba ju visai nera...

aciu uz straipsniu, ju nebuvau skaiciusi, o ir i tuos puslapius niekad neilisdavau :kadaryt:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet kokiu atvėju ir tas važiavimas nemažai pakeite ko... o ir važiavo vos ne kas antras iš mūsų... ( Aš esu buvus du kartus) bet ir tai man nelabai patiko jau anksčiau rašiau apie tai...

O pakeite tai, kad ir pas mus kainos šiek iek pasikeite ! Pradėjo daryt didesnes nuolaidas ir t.t. ir tai jau pasijaute, pvz., Tokia kaip man ... važiuoti į Lenkija tiesiog neapsimoka, nes aš daug neišleidžia, perku šviežia maistą ir pan., o tik dėl pampersu ir būitinės chemijos nevažiuosi... dar brangiau gausis :kadaryt:

Dėl mūsų valstybės ... atskira tema ...

Sakykit ką norit bet PVM pas mus ... Kaip niekur kitur "superinis"... O ka daryt... yra kaip yra... paverkšlenom ir pamiršom ... Ir viskas kaip visada :kadaryt:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš žinau tik tiek, kad važiavau ir važiuosiu, man apsimoka aš ten praeitą kartą palikau 800lt bet pripirkau ne tik maisto, bet ir rūbų, man ir mano šeimai reikia gyventi šendien

mano nuomonė, ir ji nepasikeis, tokia kad kalti valdžios žmonės

kicule su tavim visiškai sutinku, ankščiau buvo nuolaidos, bet tikrai netokios kaip dabar, rūbams, batams, maisto produktams pastovios nuolaidos

ir gerai tegu mažina kainas, jau prisikrovė į valias

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

KUKU-KUKU- cia temele Apsipirkimas Lenkijoje......jau tik nepolitikuokite cia.... :mirksiukas:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Didzioji dalis imoniu bankrutoja del to, kad jeigu jie realizuoja savo produkcija tik lietuvoje, tai jiems sansu issilaikyti labai mazai arba ju visai nera...

aciu uz straipsniu, ju nebuvau skaiciusi, o ir i tuos puslapius niekad neilisdavau :D

nemaza dalis bankrutavusiu imoniu buvo susijusios su statybom ir ypac "gavo per nosi" tos, kurios gyvavo is subrangos - apskritai nieko negamindamos ir nerealizuodamos. Kita nemaza dalis - smulkios prekybines imones, kurioms iki krizes savos rinkos uzteko, bet prasidejus visuotiniam "taupymo" vajui ir kritus apyvartoms, tiesiog nebeatsilaike. Padidejusi mokesciu nasta cia irgi labai "pasitarnavo".

nera uz ka :flowers: , kur ka nugirstu, tai stengiuos pasidalinti prie progos. Pati irgi nebespeju sekti visu ivykiu, rinkimai ant nosies, o as dar visiskai nesidomejau :geda: kazkokia apatija sikart jauciu, nezinau, ar eisiu balsuot - jau nusivyliau smarkiai Seimo rinkimais <_>

p.s. tai, kad JAV ekonomika atsigauna, laikau geru zenklu - nes juk nuo jos viskas ir prasidejo, uzsisuko tas nelemtas ratas :rolleyes:

KUKU-KUKU- cia temele Apsipirkimas Lenkijoje......jau tik nepolitikuokite cia.... :mirksiukas:

tai kad matai, Ieka, tas apsipirkimas Lenkijoje labai jau glaudziai susijes su politika :D Kaipgi be jos, politikos, tema greit numirtu :lol:

cia kad butu labiau i tema:

http://kauno.diena.lt/naujienos/ekonomika/...lbejimas-206622

ir dar:

"Keletas kainų nurodyta apytiksliai (Duomenys: 2009-03-28d kelionės metu):

“KAUFLAND”-Augustave:

Mėsa(nugarinė) 1kg -11lt (Lietuvoje apie 18-20lt)

Kiaušiniai-10(vnt)3,50lt (Lietuvoje apie 4,50lt)

Cukrus-2,50lt (Lietuvoje apie 3,10lt)

Alus 0,66l(skonis kaip Faxe ar Calsberg)-2,50lt (Lietuvoje toks butu apie 3,50lt)

Degtinė (lenkiska) 0,5l-16Lt (Lietuvoje apie 20lt)

Dauguma vynų-nuo 11lt

Dauguma šampanizuotų vynų nuo 7,80lt

Aliejus 1l-3,10lt (Lietuvoje apie 6lt)

Plaukų lakas ”Taft“-7lt (Lietuvoje apie 11lt)

Limonadas "Sprite"-1,60 (Lietuvoje apie 2,10lt)

Dezodorantas „Rexona“-8lt (Lietuvoje apie 11lt)

Indų ploviklis „Clean“ 1l-1,10lt (Lietuvoje apie 2,30lt)

Muilas „Palmobive“-1lt (Lietuvoje apie 1,50lt)

Skalbimo milteliai „Ariel“ 3kg -17,50lt (Lietuvoje apie 21lt)

Italiska bandelė -0,25lt (Lietuvoje apie 0,80lt)

Italiska duona-0,75lt (Lietuvoje apie 1,50lt)

Vištiena apie 1,50-2lt pigesnė nei Lietuvoje...

Rūkytas kumpis apie 2lt pigesnis nei Lietuvoje...

Pampersai –35-38lt (Lietuvoje apie 60lt)!

DEGALAI:

Benzinas „Statoil“ E95 -3,09lt

Dyzelinas ”Statoil“-apie 2,70lt

Dujos – apie 1,35lt

Degalai pigesni arčiau pasienio Lenkijoje(E95-3,01lt),vaziuojant toliau,kainos kyla!

Išvada tokia:

Viskas kažkiek pigiau, perkant didesnį kiekį galima sutaupyti keletą šimtų litų ir dar isipilti pigesnių degalų. Aišku, kai kurių produktų kainos tokios pačios kaip Lietuvoje (saldumynai ir kt.), tačiau rūbai ŽENKLIAI pigesni!!!

PASTEBĖJIMAI:

Prekybos centruose kainos mažesnes, nei nedidelėse parduotuvese!

Augustave pigiau nei Suvalkuose..

Stenkitės, kad Jūsų automobilio valstybinis nr. butų švarus ir gerai matomas, nes kabinasi policija.

Neviršykit greičio, nes miestuose fotkina auto.

Geriausia vaziuoti darbo diena, nes sestadieni buna uzkimsta lietuviu ir tenka stumdytis parduotuvese...

P.S.! "Biedronka" parduotuvėse nėra atsiskaitymo kortelemis!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
perskaiciau jusu idomia diskusija ir istikro labai pritariu Indrutei ir jos issakytoms mintims, jei mes ir toliau leisim pinigus kitur, ne lietuvoj,patys save zlugdom ir kuo daugiau isleisim ten, tuo labiau nutolinsim savo ekonomikos atsigavima cia :mirksiukas:

o ir aplamai pati didiziausia krize yra zmoniu galvose... kuo daugiau taupys, tuo bus blogiau...

ir is kur gi ta anglija turi pinigu, jei stengiasi atsikratyti ne savo pilieciu issiusdami juos atgal, kad daugiau darbo liktu saviems gyventojams

kryze negali but galvose, nes mastymas neatleidzia is darbo.....

Anglija nesiskolina is kitur pinigu taip kaip Lietuva,kad azuoliukus pasodint dykumoje :rolleyes: :D :flowers:<_>

o is kur turi as nesigilinu. bet is tiesu sita salis atsigauna po biskutuka.....as cia gyvenu ir zinau....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.