Pereiti prie turinio
kicule

•☼•*´¨`*• Apsipirkimas Lenkijoje•☼•*´¨`*•

Rekomenduojami pranešimai

Mes buvom Suvalkuose. Važiavom sekmadienį, kada beveik išvis nieks nedirbą, mes net kavinės neradom papieauti ;)

O ir šiaip sekmadieniais nedirba mėsos bazės tai viską pirkom parduotuvėse, dabar reiks važiuot šiokiadienį, kad dar mėsos pigiau nei pardėse nusipirkt :mirksiukas:

Kicule, o augustovas tik 30km nuo Suvalkų?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Tuoj ir ten viskas brangs, nes lenkai tokio antplūdžio nesitikėjo, tad viską po truputį brangina. O gal greitai ir pas mus prekės nebebrangs, o pigs?

greiciau jau pas mus turetu pigti arb musu klounai sugalvos ka nors,kad negales zmones vaziuot apsipirkinet i Lenkija.... nes juk nenaudinga- niekas nekialia Lietuvos ekonomikos....

o kas del produktu- tai man labai patinka lenku maistas- mes visada perkames TESCO , ASDA parduotuvese- ir man jie skanesni nei lietuviu......

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mes buvom Suvalkuose. Važiavom sekmadienį, kada beveik išvis nieks nedirbą, mes net kavinės neradom papieauti ;)

O ir šiaip sekmadieniais nedirba mėsos bazės tai viską pirkom parduotuvėse, dabar reiks važiuot šiokiadienį, kad dar mėsos pigiau nei pardėse nusipirkt :mirksiukas:

Kicule, o augustovas tik 30km nuo Suvalkų?

Aš tiksliai, nežinau, čia taip sakė kas jau važiavo į Augustava apsipirkti :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gaila,kad mums taip toli iki lenkijos (apie 300km), taip ir mes nulketumem pasidairyti :mirksiukas:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mama vakar sake,kad is Rudaminos miestelio net autobusas vaziuoja i Lenkija- specialiai,kad zmones galetu apsipirkti- bilietukas tik 40 lt....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes galvojame pavaziuoti antradieni iki Bialostoko....tai jau tada pripasakosiu....:kadaryt:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba,

mes buvom vakar Bialostoke. Kainos super. Prisipirkom kalną maisto: mėsos, jogurtų, saldainių, daržovių, buitinės chemijos. Dabar artimiausiu metu vėl važiuosim drabužių pirktis.

Ir niekur ten nebuvo jokių eilių, kamščių. Ramiausiai apsipirkinėjome. :geda:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir niekur ten nebuvo jokių eilių, kamščių. Ramiausiai apsipirkinėjome. :doh:

matyt geru laiku pataikėt važiuoti :geda:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na skaitai tokius atsiliepimus, tai taip ir norisi ten nuvaziuoti :geda:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pas mane teises dar seno pavyzdio tai neteks man ten nuvaziuot, bus gerai ir Lietuvoi :)

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o pas mane teises dar seno pavyzdio tai neteks man ten nuvaziuot, bus gerai ir Lietuvoi :)

Kodėl?

Pas mane taip pat seno pavyzdžio :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kodėl?

Pas mane taip pat seno pavyzdžio :)

na i kita sali vaziuojant patartina tureti naujo pavyzdzio teises, kad problemu nekiltu, o jos pas mane dar taip sudevetos, kad galima pamanyt kad padirbtos :) , panesiojau piniginej 13 metu tai jau greit skutais pareis :)

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.