Pereiti prie turinio
Snapė

Karštas šokoladas

Rekomenduojami pranešimai

Napatikesiu jeigu pasakysit jog niekada nesat dare kar?to ?okolado :bigsmile: .

Taigi siulau pasidalinti visom receptais, juk ruduo ateina, kaip tik kar?to ?okolado metas :susigedes .


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na negi i?tikrojo nieks nedarot kar?to ?okolado?


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nedarau. Man ir ?altas skanu...


dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na negi i?tikrojo nieks nedarot kar?to ?okolado?

esu dariusi, bet ten toks paprastutis tas receptas :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
esu dariusi, bet ten toks paprastutis tas receptas  :bigsmile:

 

 

Na vistiek gi para?yk, smalsu man koks ten paprastutis :geda


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai kaskada bandziau daryt bet nesigawo man.ty man taip pat idomu kox tas receptutis

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

geriausia nusipirkt kulinarinio sokolado..ji atsildyt...ir gert:) maziausiai terlioniu ir darbo


Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei turiu šokolado(tinka ir kulinarinis-pigiau),tai:

 

sutrupinu(geriau net sutarkuoti) užpilu trupučiu pieno ir maišant kaitinu,kad ištirptų,pagal skonį dar įdedu cukraus ir palaipsniui maišant pilu pieną(iš viso 200g. šok.- apie 1l. pieno,cukraus).Maišant verdu kol sutirštėja.

 

Ir dar jei be šokolado:

 

2 stiklinės pieno ar grietinėlės(skaniau)

3 šaukštai kakavos

apie puse stiklines cukraus(kas megsta karčiau -cukraus mažiau)

1 šaukštelis sviesto

Viską maišant kaitinti ,kol sutirštėja.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as net nezinau kas tas karstas sokoladas?galvojaukad kakava.o cia pasirodo ne :flower:


1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Siaip panasus i kakava, gak siek tiek tirstesnis :flower:


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galima mažiau pilti pieno,bus tirštesnis. ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia keleta receptuku :doh:

 

35 g sviesto

1 šaukšto kakavos

3 šaukštų pieno

150 g cukraus pudros

 

Sviestą tirpiname su kakava ir pienu. Kai masė praaušta, įmaišome cukraus pudrą ir gerai išsukame. Pilame ant pravėsusių pyragų

 

 

Šokoladas

1 šaukštas sviesto;

4 šaukštai cukraus;

2 šaukštai grietinės;

3 šaukšteliai kakavos.

 

Sviestą sudėti į nedidelį metalinį dubenėlį ir tirpinti ant silpnos ugnies. Pamažu suberti cukrų, sudėti grietinę, kakavą. Maišyti tol, kol skysta burbuliuojanti masė sutirštės ir virs gardžiu šokoladu.

 

ŠOKOLADO GLAJUS

 

30g kakavos miltelių;

200g cukraus pudros;

70g konjako.

 

Kakavos miltelius išplakti su cukraus pudra, po truputi pilkite į konjaką ir išsukite iki vientisos masės.

 

ŠOKOLADO GLAJUS

 

25g kakavos miltelių;

1 šaukštas sviesto;

200g cukraus pudros;

5 šaukštai pieno;

 

Kakavos miltelius pakepinti svieste. Pieną užvirti ir juo užpilti cukraus pudrą. Karštą pieną supilkite į pakepintą kakavą ir maišykite, kol pasidarys tiršta vientisa masė.


Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.