Pereiti prie turinio
Sidabrine Vilke

Spam'as mūsų forume

Rekomenduojami pranešimai

Aš tik paklausiau, nesakau jog aš nenoriu kitaip manančio žmogaus. Bet nemanau kad kiekvienoje temoje reikia reikšti savo nepasitenkinimą, galima kai kuriuos dalykus ir nutylėti.

O kur jūs matote nepasitenkinimą "kiekvienoje"temoje,jei jau taip sutapo ,kad mano kai kurie atsakymai panašūs,bet pažiūrėkite kokių temų pavadinimuose atsakinėjau ir reiškiau "nepasitenkinimą" :cocktail:

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne vienoj temoj kartojiesi dėl lietuviškų raidžių, ar elementarių klaidų. O nepagalvoji kad tos klaidos kartais įsivelia visai netyčia? Nesakau kad negalima išsakyti savo nuomonės, tačiau ją reikėtų išreikšti santūriau, nei tarkim šioje temoje ( http://www.fainuole.lt/index.php?showtopic...mp;#entry189182 ) tavo "pastebėjimai".

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Merginos mokėkit priimti kritika. Baisos postuose nematau nieko įžeidžiančio, tiesiog pastabos.

Taip kad gana aiškintis kuri teisesnė už teisia :cocktail:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne vienoj temoj kartojiesi dėl lietuviškų raidžių, ar elementarių klaidų. O nepagalvoji kad tos klaidos kartais įsivelia visai netyčia? Nesakau kad negalima išsakyti savo nuomonės, tačiau ją reikėtų išreikšti santūriau, nei tarkim šioje temoje ( http://www.fainuole.lt/index.php?showtopic...mp;#entry189182 ) tavo "pastebėjimai".

Ir ką ten blogo parašiau :cocktail: :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jei žmogus rašo be lietuviškų raidžių nebūtina teigti kad jis yra šveplas . Man tai atrodo šiek tiek nekultūringa :cocktail:

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Merginos mokėkit priimti kritika. Baisos postuose nematau nieko įžeidžiančio, tiesiog pastabos.

Taip kad gana aiškintis kuri teisesnė už teisia :D

Nuva pagaliau protingas žmogus atsirado :cocktail: ,kuris iškart suprato ,kad tai viso labo menkos pastabos.Viskas,daugiau nebenervinsiu čia jūsų,o tai paskui baną užkrausit...jau ir taip daviau peno pagalvojimui,kas čia per asoba :tongu: į forumą atėjo,kuri nervus tampo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nuva pagaliau protingas žmogus atsirado :) ,kuris iškart suprato ,kad tai viso labo menkos pastabos.Viskas,daugiau nebenervinsiu čia jūsų,o tai paskui baną užkrausit...jau ir taip daviau peno pagalvojimui,kas čia per asoba :D į forumą atėjo,kuri nervus tampo :tongu:

Viskas tvarkoje. Gal tik metas pas merginas ne koks. visi turim teisę į savo nuomonę.

Tad nebėk iš forumo, kaip tik smagiau bendrauti :cocktail:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na jei žmogus rašo be lietuviškų raidžių nebūtina teigti kad jis yra šveplas . Man tai atrodo šiek tiek nekultūringa :cocktail:

Žmogus ne šveplas,bet jis rašo šveplai,ir man pvz skaitosi šveplai.

Pvz,kai parašo "sunytis" tai aš akurat dažniausiai perskaitau mano Šunytis,negi nesat pastebėję,kad tas šveplas tekstas kartais laiką suvalgo,kol išsiverti į taisyklingą kalbą.

Viskas,baigiau.Ačiū už dėmesį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baisa, netampai nervų, tik kad man pasirodė šiek tiek netaktiški tavo kai kurie parašymai, tai ir išsakiau ką galvoju :cocktail:

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baisa kas tu per žmogus :cocktail:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Baisa, netampai nervų, tik kad man pasirodė šiek tiek netaktiški tavo kai kurie parašymai, tai ir išsakiau ką galvoju :blink:

Tai aš irgi parašiau tą ką galvoju,juk ne nuodėmė :lol:

Baisa kas tu per žmogus :D

Mylintis ir mylimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:cocktail: oi..... tai as isivaizduoju,ka tu Baisa kalbi ir galvoji,kai skaitai mano postus..... :D Bet as nepykstu :D Rasau taip kaip moku ir kaip man patogu.... svarbiausia,kad rasau apskritai ir zmones supranta! As ne tik kad lietuviskom raidem nerasau,bet tai dar ir klaidu pridarau... :D Aisku nera cia is ko juoktis,bet ka padarysi,jeigu as tokia nemoksa! :mirksiukas:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.