Pereiti prie turinio
simple_girl

Koks jūsų požiūris i pankus ir gotus?

Rekomenduojami pranešimai

jie tokie pat kaip ir visi

as taip pat labai normaliai ziuriu :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na stilius ju man nelabai, bet siaip jie tokie kaip visi,man jie netrukdo.Turejau viena pazistama gote ir galiu pasakyti,kad labai faina,draugiska mergina.

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man gyventi netrukdo:)

žmonės kaip žmonės

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man taip pat netrugdo, bet jau savo vaikui tikrai uzdrausciau, tikrai pries buciau, o jei nereguotu i mano draudimus, pasakyciau sulauk 18 tapk gote ar kuom nori, ir gali eit is namu!

line_baby1-FF6699.gif_beg_vaik9-slank.gif_time_1152133200_text_Milutei%20.gif

line_vest6-229A3E.gif_beg_vest4-slank.gif_time_1136584800_text_Kartu%20jau.gif

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš taip savo vaikui nepasakyčiau ko gero...

o paauglystė - pats metas, kai ir išeitų iš namų dėl tokio mums nieko... tikrai pasirinktų ne mamytę...

aš leisčiau ko gero būti pankais, gotais... svarbu kokias vertybes turi jie

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš taip savo vaikui nepasakyčiau ko gero...

o paauglystė - pats metas, kai ir išeitų iš namų dėl tokio mums nieko... tikrai pasirinktų ne mamytę...

aš leisčiau ko gero būti pankais, gotais... svarbu kokias vertybes turi jie

as irgi buvau paaugle, mane ir vare is namu buvo neimanoma susiklabet, nu ir ka gryzdavau galva nuleidus, man jie nemaiso, bet mano vaikas kad butu as pries, nekalbu apie savaji, jis isvis namu arestas butu kokiems 5 metams, zodziu nepasiseke mano vaikams, kai iseis ant savo galvos gyvent gales daryt ka nori, kol valgys musu maista ir rengsis musu rubais, tol privalo klaust ! cia mano nuomone, mus taip pat auklejo

line_born1-CC9966.gif_beg_nest_slank1.gif_time_1236549600_text_mano%20leliui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sorry, aš tokių tėvų nevirškinčiau... ir kai tikrai išeičiau iš jų, nenorėčiau turėti nieko bendra. Vaikai mūsų neprašo juos gimdyti. O jei gimdome, vadinasi, patys apsiimame jais rūpintis, ir pasakyti, kad kai būsi ant savo kojų man skamba kaip priekaištas, kad tave išlaikome. Labai ilgai verkčiau, jei man taip pasakytų ir pasijusčiau nereikalinga našta. Nenorėčiau gyventi su tokiais tėvais ir ko gero laukčiau kada greičiau jau nuo jų eisiu kuo toliau. Man taip drastiškai atrodo.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
sorry, aš tokių tėvų nevirškinčiau... ir kai tikrai išeičiau iš jų, nenorėčiau turėti nieko bendra. Vaikai mūsų neprašo juos gimdyti. O jei gimdome, vadinasi, patys apsiimame jais rūpintis, ir pasakyti, kad kai būsi ant savo kojų man skamba kaip priekaištas, kad tave išlaikome. Labai ilgai verkčiau, jei man taip pasakytų ir pasijusčiau nereikalinga našta. Nenorėčiau gyventi su tokiais tėvais ir ko gero laukčiau kada greičiau jau nuo jų eisiu kuo toliau. Man taip drastiškai atrodo.

gal taip ir bus, o gal ir ne ziurint kaip auklesi <_ tai pagal tave iseina kad vaikas uzsigeide nusidazyt plaukus zaliai ir leisi src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_doh.gif" alt=":doh:"> uzsigeis visa kuna issimargint taturuotemis leisi :( as manu jei jis mano vaikas privalo klausyt tevu, o jei as pasakiau NE tai reiskia ne, kai sukaks 18 tada tegul sprendzia tada jau atitinkamai ir bus elgiamasi !

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paauglystė toks amžius kada daroma ne taip kaip tėvai nori... netgi priešingai ir tavo tvirtas NE gali būti labai rimtas postūmis padaryti priešingai <_>

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
gal taip ir bus, o gal ir ne ziurint kaip auklesi :rolleyes: tai pagal tave iseina kad vaikas uzsigeide nusidazyt plaukus zaliai, tai ir leisi :hm: uzsigeis visa kuna issimargint taturuotemis leisi :hm: as manu jei jis mano vaikas privalo klausyt tevu, o jei as pasakiau NE tai reiskia ne, kai sukaks 18 tada tegul sprendzia tada jau atitinkamai ir bus elgiamasi !

ne ne, jokiais būdais neleisti daryti, ką nori. Žinoma, kad ne. Bet jei vaikas norės, tikrai neklausys. tatuiruočių iki 18 jam niekas nepadarys be tėvų sutikimo. O žaliai plaukus nusidažys, jei tik to norės. Aišku, galėčiau pasakyti, kad pagalvotų ir panašiai, na aiškinti dažnai ir ramiai, ir labai dažnai.. bet vaikai viską apgalvoja greitai ir pirmai progai tau sutikus jie taip ir padarys :D

tarkim, aš paauglystėj irgi plaukus ryžai nusidažiau, nors man draudė dažytis plaukus, nes jie ir taip buvo gražūs, šviesūs plaukai. O aš šiaip jau ne iš tų, kurie daro viską atvirkščiai ir na buvau sakyčiau gana geras vaikas, bet vis tiek nieko neklausiau ir nusidažiau kaip man atrodė gražu ir gerai :D nu ir nenumiriau :) ir šiaip nieko tame blogo, jei vaikai kažką išbando :)

žinoma, jei moraliniai principai šeimoje tokie ar anokie, vaikai taip ior auklėjami, gal jiems net nekils noras patapti gotu, panku, emo ar panašiai.. bet gali ir kilti tas noras. Bet man asmeniškai tai dar ne tragiška. O jei vaikui griežtai sakai NE, tai niekada nežinai, ką tas vaikas iškrės, kažkam tai net gyvenimo pabaiga.. nes jie viską mato kitaip nei suaugę juk...

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ne ne, jokiais būdais neleisti daryti, ką nori. Žinoma, kad ne. Bet jei vaikas norės, tikrai neklausys. tatuiruočių iki 18 jam niekas nepadarys be tėvų sutikimo. O žaliai plaukus nusidažys, jei tik to norės. Aišku, galėčiau pasakyti, kad pagalvotų ir panašiai, na aiškinti dažnai ir ramiai, ir labai dažnai.. bet vaikai viską apgalvoja greitai ir pirmai progai tau sutikus jie taip ir padarys :hm:

tarkim, aš paauglystėj irgi plaukus ryžai nusidažiau, nors man draudė dažytis plaukus, nes jie ir taip buvo gražūs, šviesūs plaukai. O aš šiaip jau ne iš tų, kurie daro viską atvirkščiai ir na buvau sakyčiau gana geras vaikas, bet vis tiek nieko neklausiau ir nusidažiau kaip man atrodė gražu ir gerai :) nu ir nenumiriau :rolleyes: ir šiaip nieko tame blogo, jei vaikai kažką išbando :hm:

žinoma, jei moraliniai principai šeimoje tokie ar anokie, vaikai taip ior auklėjami, gal jiems net nekils noras patapti gotu, panku, emo ar panašiai.. bet gali ir kilti tas noras. Bet man asmeniškai tai dar ne tragiška. O jei vaikui griežtai sakai NE, tai niekada nežinai, ką tas vaikas iškrės, kažkam tai net gyvenimo pabaiga.. nes jie viską mato kitaip nei suaugę juk...

nu su sia zinute galiu kaip ir sutikt, as labai labai tikiuosi kad auklesiu, kalbesiu ir nereiks man turet vaiko goto ar pan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip yra posakis- paauglyste tikra kvailyste :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.