Pereiti prie turinio
kicule

Kontraceptinis žiedas

Rekomenduojami pranešimai

Apie operacija niekada negalvojau :mirksiukas: Kažkaip nėra taip kad per striumą turiu kažkokiu problėmu ir t.t. Tik kai laikiausi vaikučiu reikėjo papildomai tikrintis ir t.t.

Su ginė apie striumą nekalbėjome :kadaryt:

Pasakiau kad bandžiau Yarina, bet netiko... aplamai esu jautri stipresnėm vaistukams... pasiulė žiedą ir pasakė kad dauguma pacienčiu labai patenkintos, žiedas puikiai tiko ir t.t.

Aš kai jį nusipirkau... dar galvoju, gal nereikia man jo :D Gal net nebandyt... matyt nujaučiau :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

siandien buvau pas savo ginekologe pasitikrint ir spirales issiimti, tai uzklausiau jos del ziedo, ar patartu naudot. Tai ji pasake, kad tokiu atveju, jei jau galvoju apie hormonine kontracepcija, geriau rinktis tabletes, o ne zieda ar pleistra. Siaip labai faina gydytoja, jau daug metu pas ja lankausi. Sako, as tau kaip savam zmogui patariu, nes atlikti tyrimai su ziedu ir pleistru parode, kad nuo ju daugiau salutiniu kenksmingu poveikiu pasireiskia, nei nuo KT (nors as visad galvojau atvirksciai). Minejo, kad labai didina tromboembolijos rizika ir vistiek tai yra tie patys hormonai :cocktail: Bet taip nebenoriu as tu tableciu, brrr :flowers: Net nebezinau, pasimetus esu, ka toliau daryt :flowers: Galetu jau israst ka nors mandresnio ir maziau kenksmingo moters sveikatai :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu manau prezervatyvas vyrui ant ..... yra nekenksminga moteriai :cocktail:

del strumos operacijos tai geriau kai ji yra savo vietoj, nes pasalinus bent dali ir panasiai, bus blogiau nei yra. salina tik tuo atveju jai gyvybei gresia pavojus, bet deje jai taip nutinka, tenka gerti hormonus pakaitinius ir putiesi kaip ant mieliu, virsvoris bus kaip norma vartojan harmonus. Brrrrrrrrr

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
siandien buvau pas savo ginekologe pasitikrint ir spirales issiimti, tai uzklausiau jos del ziedo, ar patartu naudot. Tai ji pasake, kad tokiu atveju, jei jau galvoju apie hormonine kontracepcija, geriau rinktis tabletes, o ne zieda ar pleistra. Siaip labai faina gydytoja, jau daug metu pas ja lankausi. Sako, as tau kaip savam zmogui patariu, nes atlikti tyrimai su ziedu ir pleistru parode, kad nuo ju daugiau salutiniu kenksmingu poveikiu pasireiskia, nei nuo KT (nors as visad galvojau atvirksciai). Minejo, kad labai didina tromboembolijos rizika ir vistiek tai yra tie patys hormonai :rolleyes: Bet taip nebenoriu as tu tableciu, brrr :wacko: Net nebezinau, pasimetus esu, ka toliau daryt ;) Galetu jau israst ka nors mandresnio ir maziau kenksmingo moters sveikatai <_>

jurk, kodėl nuprendei išimti spiralę?

Aš taip pat maniau kad žiedas ir pleistras mažiau kenkia :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš taip pat maniau kad žiedas ir pleistras mažiau kenkia :rolleyes:

ir as taip maniau....

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu manau prezervatyvas vyrui ant ..... yra nekenksminga moteriai :lol:

taigi, jeigu gumytes man tiktu, tai matyt kad nebuciau saves "farsiravusi" KT ir spiralem :flowers:

siaip su ja buvo viskas tvarkoj, isskyrus labai gausu kraujavima per menesines <_ be to kaip jau kazkur rasiau mama atkalbinejo nuo spirales nes sake kad su ja daznai buna gimdos kaklelio pakitimu mane ir taip yra zaizdele tai nebesinori tos papildomos rizikos src="%7B___base_url___%7D/uploads/mirksiukas.gif" alt=":mirksiukas:">

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.