Pereiti prie turinio
kicule

Jūsų požiūris į papuošalus

Jūsų požiūris į papuošalus  

18 narių prabalsavo

1. 1. Koks?

• Gyventi negaliu be papuošalu, nešioju kiekviena diena
      7
    • Patinka tikri papuošalai, ne bižiuterija
      1
    • Patinka kasdieniniai kuklus papuošalai
      7
    • Nešioju tik per įpatingas progas
      2
    • Visai nenešioju, jie neatitinka mano stiliaus
      1
    • Visai nenešioju, manau tai nebereikalingas pinigu mėtimas
      0

Rekomenduojami pranešimai

Jūsų požiūris į papuošalus :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Balsavau už pasipuošima ipatingomis progomis ,nes nesu pratusi prie visokiausiu papuosaliuku ir tai man pasipuosus jau ir auskarai maisosi ir kaklo papuosalai smaugia ,ziedai ramiai man nepabuna sukiojuosi juos i visas puses :rolleyes: na tik apyrankes nemaiso ,turbut del to kad megstu daznai laikrodzius kaitalioti (nors tiesa pasakius ir jie man kazkaip del grozio :rolleyes: ir nesvarbu kad rodo laika i pievas :D )Bet labai megstu pasigrozeti moterimis kurios graziai pasipuosusios ,skoningai ,neperkrautai ,priderintai ,nes kai pasiziuri i kitas kur su auksiniais auskarais ,gintariniais karoliais ir sidabro ,aukso ziedu misinys tai galvoji kad jau geriau ir nieko nebesidetu ... :hm:

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patinka tikri papuošalai, ne bižiuterija, va sita as rinkausi

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man patinka papuošalai :rolleyes: Nors pastaruoju metu pamirštu, iš esmės balsavau už kuklius kasdienius :rolleyes:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Patinka tikri papuošalai, ne bižiuterija, va sita as rinkausi

,,, o kas tau tiri papuošalai....?

Aš kaip šarka galiu nešioti ir paprastus, papuošaliukus, jei man patinka....Stilinės akutės auskaruose, plastmasiniai karoliai..... :rolleyes::rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man patinka įvairūs, nešioju pagal nuotaiką...

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasirinkau pirmaji varianta ^_^ ir nesvrbu man ar jie tai auksas, sidabras ar bizuterija, svarbu patinka man paciai :flowers:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
,,, o kas tau tiri papuošalai....?

Aš kaip šarka galiu nešioti ir paprastus, papuošaliukus, jei man patinka....Stilinės akutės auskaruose, plastmasiniai karoliai..... :D :spruce:

is brangiuju metalu, sidabras, auksas, platina :)

svarovskio kristalai.

labai nemegstu pigios bizuterijos, plastiko(del jo isvaizdos), paprastu metalu, jiems as alergiska :flowers: , tai pastebejau, kai pradejau puostis i diskotekas, paliko mano kaklas isbertas raudonais spuogais, o ausys israudo :wub1: , jai perku apatinius, maudymosi kostiumeli, tai jokiu paprastu metaliniu detaliu negali buti, kurios liestusi prie nuogo kuno :)

galiu paprasta bizuterija detis jai ji nesilies prie nuogo kuno. :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as labai megstu papuosalus turiu ju daug ir visokiu (bizuterijos beveik neturiu), vyras visada dovanoja arba auksa arba ka nors is swarovski'o :flowers:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

anksciau nemegau jokiu papuosalu, ilga laika nesiojau tik vestuvini zieda, o pasipuosdavau tik per ypatingas progas (derindavau papuosalu sprie aprangos stiliaus). Paskutiniu metu labai pamegau originalius ranku darbo papuosalus - veltinukus, is perliuku ir iv. akmenuku vertus papuosalus, iv. seges. Nemegstu sidabro ir svarovskiu. Aukso dirbiniu LT mazai randu man patinkanciu, idomesniu, bet jei pavyksta rasti kokius idomesnius auskariukus ar pakabuti, tai mielai nesioju. Nemegstu jokiu ziedu, nesioju tik vestuvini.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

balsavau uz- ypatingom progom..... turiu begales papuosalu ir izuterijos- megstu daug bet nelabai nesioju.... :cocktail:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
is brangiuju metalu, sidabras, auksas, platina :mellow:

svarovskio kristalai.

labai nemegstu pigios bizuterijos, plastiko(del jo isvaizdos), paprastu metalu, jiems as alergiska :cocktail: , tai pastebejau, kai pradejau puostis i diskotekas, paliko mano kaklas isbertas raudonais spuogais, o ausys israudo :flowers: , jai perku apatinius, maudymosi kostiumeli, tai jokiu paprastu metaliniu detaliu negali buti, kurios liestusi prie nuogo kuno :bigsmile:

galiu paprasta bizuterija detis jai ji nesilies prie nuogo kuno. :flowers:

:flowers: ....Realiai man papuošalas ir bižuterija, lygiai sveria. Juvelyrika, man asocijuojasi su brangiųjų metalų gaminiais.

Vilke , iš ties namažas ratas pažystamų negali nešioti paprastos bižuterijos, alergija, musiaut dedamas komponentas ne visai atitinkantis mūsų PH. Juk ir sidabras būna juoduoja, nešiojant tam tikriems žmonėms. Pati nemyliu aukso, auksas manęs...slegia...net vestuvinis žiedas buvo planuose sidabrinis, ... :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.