Pereiti prie turinio
paulenas

Skutimosi peiliukai

Rekomenduojami pranešimai

tai ar padesit man? :flowers:

Kokius peiliukus naudojat? :flowers: ar depiliuojates visos? :geda:

na asmeniškai aš peiliukų nenaudoju :)

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O gal zinot kiek kainuoja ten tie VENUS visokie?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paulenai a tu vyrams siulyk, jie kol savo gaurus nusiskus tau biznis gerai eis :flowers:, juk vyru odos VENUS neatsisakys. :)

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...šiaip targavojamės kitame skyriuje..

...apie kokią pagalbą kalbi? :flowers:

....norint sužinoti, kitos produkcijos kainas galima pasikelti didžiųjų parduotuvių katalogus ir pažiūrėti. Be to jei jau originalūs, reiktų sertifikato, patikėti žodine grantija, galim ir turguje pirkdami... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na dar neteko vyrams VENUS siulyti :D

O paglbos as ir prasau tokios, kad nieko nzn apie jusu moteriskus peiliukus, bet zadu pradeti jais prekaiuti, todel klausiu paneliu-moteru ka kas naudoja.

Del originalu, kolkas zinau tik kaip vyriskus patikrinti, tam puslpayje, kuris 1 mano poste yra, viskas parodyta labai aiskiai, jei kyla abejoniu gali patikrinti turgui peiliukus tuos ar ant ju yra skaiciukai gamyklinei ir maniskius :)

P.S dar niekur nemaciau akd turetu Gillette sertifikatus kazkokius :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir kam tie sertifikatai? Man svarbu, kad skustų gerai, o ne popieriai...Nusiperku maximoje Gillette rožinį pakelį ir man jo visiems metams užtenka.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na dar neteko vyrams VENUS siulyti :D

o tu imk ir pasiulyk. Gal patiks :flowers:, as mielai nematyciau gauruotu vyruku, oo ir pardavejams koks biznis butu, isivaizduok visa pakeli ant kart sunaudotu ir taip bent viena karta i savaite :D

neuzpyk, bet man labai jau maga pasijuokt ta tema. :)

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na sertifikatu jokiu neturiu, bet uz kokybe galiu atsakyti, kiek zmones pirko, kiek pats naudoju - jokiu itarimu, kad neoriginalai!

Del manes tai juokis i sveikata :cocktail: juk vitaminas C gaminasi :flowers:

Siaip kiek esu girdejes musu vyriski netgi dar geriau ima nei jusiskiai VENUS ar kiti ten kokie nors :flower:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perku parduotuveje ( vienkartinius Gilette, tokius melsvus).

Turejau ir VENUS, bet man nelabai patiko... Noriu va naujasni pabandyt :cocktail:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Perku parduotuveje ( vienkartinius Gilette, tokius melsvus).

Turejau ir VENUS, bet man nelabai patiko... Noriu va naujasni pabandyt :cocktail:

Ir aš tuos vienkartinius perku. kam pirkti brangius, jei ir nebrangūs geri? :flowers:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj tik nevaryk ant VENUS naudoju jau beveik 2 metus ir esu labai patenkinta,o nusiperku vienkartinius GILETTE ir nieko gero..... :cocktail::flowers::flower::flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.