Pereiti prie turinio
Snapė

Ar leidžia vyras bendraut su kuom norim?

Rekomenduojami pranešimai

Man irgi nedraudzia bendraut, kur noriu ten galiu eiti, bet nevisada tokia galimybe, nes su vaikuciais reikia buti, nes vienas sunelis nenori lankyti darzelio, kita tik pavasari leisiu, o su jais niekur daug neprivaiksciosi, o kai einam tai dazniausiai visa seimyna :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

o man atvirksciai..net i kompa lysti neleidzia ir grieztai drauges kontroliuoja..ziuri su kuo..ir kaip..kartais tas perdetas jo pavydumas be peilio papjauna

Dovanėlėcompliment.gif

coeur_smiley.gif

Draugas - tai kažkas, kas pažįsta dainą tavo širdyje ir gali tau ją paniūniuoti, jei tu staiga pamiršti žodžius.

vilma1.gif

ok26.gif

Mano Bloga's

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Leid?ia.Tik,jei tai buna vyras,i?klausineja kas toks,i? kur,ko norejo ir t.t.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As bendravau su vienu tokiu pries kelis metus, tai vos visu draugu nepraradau, kvaile paskutine buvau, kad leidausi taip kontroliuojama, mat jam nepatiko mano draugai ir nenorejo, kad su jais bendrauciau..net nesinori prisiminti tu laiku, bet kartais buna, kad apanki ir nematai, kas vyksta aplinkui ech :bigsmile: Po to prisiekiau sau, kad niekam kitam neleisiu taip manes valdyti..Na o dabartinis tai irgi turi savo kompleksu, bet sikart bent jau issiaiskinam normaliai ir viskas tvarkoj..Manau, visi vyrai yra tokie, jei zino, kad bendrauji su vyriskiais, tai tuoj nori zinoti visas smulkmenas :swoon2[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maniskis neaiskina ir nesikisa su kuo man bendrauti o su kuom ne.jis tiesiog issako savo nuomuone,i kuria turi teise kiekvienas zmogus.o jau mano reikalas ar as paklausau jos ar ne.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Adomus klausimas. Kaip gali neleisti bendrauti su draugais, pa?astamais ar kaimynais. Va, jeigu susigalvoeiau "bendravimui" koka meilu?a, tai suprantama neleisto, bet kad ir pati sau to nenoriu leisti- branginu ?eima ir jos "galva".

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Adomus klausimas. Kaip gali neleisti bendrauti su draugais, pa?astamais ar kaimynais. Va, jeigu susigalvoeiau "bendravimui" koka meilu?a, tai suprantama neleisto, bet kad ir pati sau to nenoriu leisti- branginu ?eima ir jos "galva".

gerai kad mes moterys tai suprantame,bet vyrams kurie turi savo nuomuone neikalsi i galva kad tu nieko blogo nedarai kad bendrauji su viena kita drauge kurios jam nepatinka.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano vyras smalsus, bet ne tiek, kad u?drausto su kuo bendrauti. Buvo nepatenkintas del kai kurio pa?ystamo, bet jis pats mane supa?indino, nes a? tai i? kito miesto esu kilusi ir ?iame mieste kaip ir neturejau draugio. Ir su forumu tas pats. Pats pasiule, kad tureeiau ka veikti augindama vaikela, o dabarties nepatenkintas. Bet man tai nusi?vilpt, darysiu tai kas man patinka, o jei jam nepatinka tegul "i?eina".

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano vyras smalsus, bet ne tiek, kad u?drausto su kuo bendrauti. Buvo nepatenkintas del kai kurio pa?ystamo, bet jis pats mane supa?indino, nes a? tai i? kito miesto esu kilusi ir ?iame mieste kaip ir neturejau draugio. Ir su forumu tas pats. Pats pasiule, kad tureeiau ka veikti augindama vaikela, o dabarties nepatenkintas. Bet man tai nusi?vilpt, darysiu tai kas man patinka, o jei jam nepatinka tegul "i?eina".

na taip,jei pats pasule tai tegul ir kencia :laugh: na bet tikrai,nenusileisk :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o man atvirksciai..net i kompa lysti neleidzia ir grieztai drauges kontroliuoja..ziuri su kuo..ir kaip..kartais tas perdetas jo pavydumas be peilio papjauna

Tave si padetis tenkina?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na maniskio ir pavydas kiek didesnis nei kad draugystes pradzioj bet tikrai ne toks kaip Aqville's tikiuos iki tiek nereiks kad net prie pc neleistu :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na maniskis pavydus bet tikrai nekontroliuoja manes taip ziauriai as bendrauju su kuo noriu ir kada noriu mano darugai ir jo draugai :mirksiukas[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.