Pereiti prie turinio
Snapė

Ar leidžia vyras bendraut su kuom norim?

Rekomenduojami pranešimai

Ne?sivaizduoju situacijos, kad mano vyras neleistų man bendrauti su kuo a? noriu.. Tikriausiai neilgai jis b?tų mano vyras. :doh:

?mon?s, kurie i? meil?s i?si?ada asmeninio gyvenimo, gal ir praturtina save, ta?iau neabejotinai nuskurdina tuos, kuriuos pasirinko myl?ti. A. Kamiu

papilio_palinurus.jpgTroides_amphrysus.jpgGraphium_agamemnon.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Visai nesenai kalbejau su viena padru?k?. Kuri ne per seniausiai bendrauja su nauju vyri?kiu. Ir i?ejo i? kalbos, kad jis, jai neleid?ia bendrauti su kai kuriomis draugemis, nes jos, pasak jo, daro jai negera ataka. A? ?velniai tariant likau ?okiruota.

Kaip gi gali u?draust bendraut/draugaut su draugais kuriuos pa?ysti daug ilgiau nei ja pata :susigedes: ?

Kaip juso vyrai/draugai reaguoja a juso draugus(kalbu ne tik apie drauges)? Ar buvo nors karta u?simines, kad gal but nereikto jum su juo ar ja bendraut?

o mano MB labai pavydus, teko uzmirsti keleta draugu is vyriskosios puses ir ju nr istrinti :kadaryt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pavydumas nėra geras bruožas...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano draugė pradėjo draugauti su vaikinu, tai jei būna su juo, kiti jai turi neegzistuoti :) Bet ir pats elgiasi taip pat, kai būna su ja, kiti jam neegzistuoja ;)

O šiaip man keista, kad kažkas gali drausti kažką daryti. Gali patarti, bet drausti.. kažkaip tada paaugliškas prieštaringumas atgyja :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kuo toliau nuo pavyduolių vyrų... Mano supratimu, jei vyras toks pavydus, kad tu negali su kitais vyrais ramiai bendrauti, reikėtų jo atsisakyti, kol ne vėlu, nes jis žiūri į tave kaip į daiktą... Nepritariu nuomonei, kad jai pavydi, tai myli...Tikra meilė neturi nieko bendro su egoizmu...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niekada nėra vyras pasakęs kad su tuo ar anuo nebendrauk, jis pats labai mėgsta su visais bendrauti, tai man problemos nėra.

bet mano viena draugė turėjo kažkada draugą ir jis jai ne su visom draugėm leisdavo bendrauti. nežinau, bet aš tai nekreipčiau dėmesio į tokius nurodinėjimus, man tai yra nesuprantama, su kuo noriu su tuo ir bendrauju

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) :) :D na man tokie vyrai kurie draudzia su kazkuo bendrauti yra juokingi, o moterys kurios klauso tokiu vyru yra tikros vistos :wub1:

mano pusesere turi toki vyra, kuris jai draudzia bendrauti net su motina, na yra ir daugiau tokiu pazystamu ir as ju negerbiu nei laso.

Juokingi man tokie zmones :D :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes su vyru pasitikim vienas kitu, todėl net nekyla tokia mintis kad galima reguliuot su kuo kam bendraut. Man atrodo, draudimas su kuo nors bendraut - tikras apsurdas

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Draudes bendraut nera,bet jam nepatinka bendravimai su mano kai kuriomis pazistamom (tipo bloga itaka daro,naudojasi), su kitais vaikinais kai bendrauju irgi pyksta :D

Bet ir as neatsilieku.Kontroliuojam vienas kita,nors kartais tas labai isvargina.Jei mane kontroliuoja ir as kontroliuosiu,ner cia ko :hm:

Ne neapkesti atejau o myleti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.