Pereiti prie turinio
kicule

Rusų tojus " Russian Toy"

Rekomenduojami pranešimai

Ačiū Indrutė :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Pokolkas tik svajoju turėti :blushh: , bet manau kažkada vistiek įsigysiu, nes dabar su pinigais biški sunkoka :blushh: ir vyrą dar reik prikalbint :super: . O šiaip dar vis neapsisprendžiu kokio labiau norėčiau ar toyjuką ar jorkiuką, tai dabar domiuosi apie šias veisles, kad vėliau lengviau būtų apsipręst :flowers:

Tai Kicule kai tik nusipiksi dar vieną "Džipukę" duok mums žinot :sird1: ir kartu pasidžiaugt.

Norėjau dar paklausti, tikiuosi nesupyksi kad tiek klausimų užduodu :D. Sakyk o kaip ar greitai priprato šunelis lauke savo gamtinius reikalus atlikti? Ar yra jam speciali kokia vieta ir namie daryti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Baik tu, kodėl turėčiau pykti :super:

Žinok už visus šuniukus negaliu pasakyt, nes augynu dar tik viena :sird1: Mano Džipui 3.5 mėn., namie galima sakyt jau nedaro. Tfu,tfu,tfu neprisišnekieti, tai aš manau kad kad tai didele pažanga, nes šuo yra labai jaunas :D

Namie visada palieku palute, jei kartais ilgiau kur užsibunam, arba nakti užsimano tai daro ten.

Nors "didelį" reikalą gali padaryt bet kur koridorije.

Kiti pratina kad darytu tik namie. bet aš už vedžiojima į lauka :flowers: Nors kaip sakiau, ir namie turi savo vieta "jaigu ka" :sird1:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pokolkas tik svajoju turėti :blushh: , bet manau kažkada vistiek įsigysiu, nes dabar su pinigais biški sunkoka :blushh: ir vyrą dar reik prikalbint :super: . O šiaip dar vis neapsisprendžiu kokio labiau norėčiau ar toyjuką ar jorkiuką, tai dabar domiuosi apie šias veisles, kad vėliau lengviau būtų apsipręst :sird1:

Tai Kicule kai tik nusipiksi dar vieną "Džipukę" duok mums žinot :D ir kartu pasidžiaugt.

Butinai :D

Aš rinkausi tarp Russin toy, Briuselio grifono ir šiek tiek jorkio.

Juorkas pirmas atkrito vien dėl kailio, kirpymu ir t.t. nes jau turėjau šunį ilgaplauki ir tikrai ilgam prisiminsiu :) Ir šiaip man ne vėislės mada :flowers: Kaip sako Atėna veislės mada- ir ner veislės :sird1:

Tikrai nesigailiu dėl savo pasirinkimo, labaiusiai dvėjojo vyras... O dabar sako... didelio šunio turbut dabar ne už ka nepirkčiau :D

Mažai valgo, beveik nesišeria, reikalus gali ir namie atlikti, labai draugiškas, drasus. :D

:sird1:

Greitu laiku planuoju atidaryt nemaža skilti apie rusu žaisliukus :D Su info ., apie juos :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Butinai :D

Aš rinkausi tarp Russin toy, Briuselio grifono ir šiek tiek jorkio.

Juorkas pirmas atkrito vien dėl kailio, kirpymu ir t.t. nes jau turėjau šunį ilgaplauki ir tikrai ilgam prisiminsiu :D Ir šiaip man ne vėislės mada :sird1: Kaip sako Atėna veislės mada- ir ner veislės :D

Tikrai nesigailiu dėl savo pasirinkimo, labaiusiai dvėjojo vyras... O dabar sako... didelio šunio turbut dabar ne už ka nepirkčiau :D

Mažai valgo, beveik nesišeria, reikalus gali ir namie atlikti, labai draugiškas, drasus. :D

:D

Greitu laiku planuoju atidaryt nemaža skilti apie rusu žaisliukus :flowers: Su info ., apie juos :D

O būtų tikrai šaunu paskaityti viską apibendrintai apie šią veislę :D

O dėl Jorkų, tai mane irgi stabdo tai, kad reikialauja daugiau priežiūros, ta prasme dažnai reikia kirpti, o tas kainuoja brangiai, ir kailio šėrimasis (taip pat turėjau didelį šunį, žinau ką tai reiškia :super: ), bet man jie labai gražūs :sird1:

O tokios veislės Briuselio grifono kažkaip dar nesu girdėjus :) , kaip jie atrodo :sird1: ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Briuselio grifonas :D

20080521043014399.jpg

O dėl Jorkų, tai mane irgi stabdo tai, kad reikialauja daugiau priežiūros, ta prasme dažnai reikia kirpti, o tas kainuoja brangiai, ir kailio šėrimasis (taip pat turėjau didelį šunį, žinau ką tai reiškia ), bet man jie labai gražūs

O man neipatingai gražus, dėl to gal lengviau atmečiau, šį variantą.

Plius mes Džipą auginam kaip paprasta šunį, be jokiu perdaug utiu-tiu ir t.t.

Nes išlepinti galima laaaabai greitai :super: Laisve greitai pajaučia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Briuselio grifonas :sird1:

20080521043014399.jpg

O man neipatingai gražus, dėl to gal lengviau atmečiau, šį variantą.

Plius mes Džipą auginam kaip paprasta šunį, be jokiu perdaug utiu-tiu ir t.t.

Nes išlepinti galima laaaabai greitai :flowers: Laisve greitai pajaučia.

Oi koks juokingas :super:

Aš irgi už tai kad, šunį augint reikia kaip paprastą šunį. Jei kada turęsiu, tai tikrai auginsiu kaip šeimos draugą, o ne dėl veislės mados.

Man tai išvis kažkaip juokinga būna, kai augina pvz Jorkius ir juos ten visaip rengia, perka brangiausius drabužėlius vos ne kiekvienai progai :sird1:

O jei turėčiau toyjuką, tai manau kad irgi nupirkčiau kokį šiltesnį drabužėlį, bet ne todėl kad pasirodyti prieš kitus, o todėl kad jiems šaltesniu oru būna labai šalta :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joooo.... kad šalta tai tikrai :super:

Pvz., vakar vakare tik keliom minutem į lauka buvom ... padaro savo reikalus ir viskas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, gavau kvietimą pakalbėt apie šuniukus :super: , turiu ir aš toiterjeriuką, tik mano dokumentų neturi ir jau turim tris metus pas save :D Įkeliu nuotrauką :D turim truputį per daug "pamylėję" maisto atžvilgiu :wub1: , žinau, kad negerai, tad pradėjo mūsų šuniukas laikytis dietos :flowers:

post-5549-1245698030_thumb.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveiki, gavau kvietimą pakalbėt apie šuniukus :super: , turiu ir aš toiterjeriuką, tik mano dokumentų neturi ir jau turim tris metus pas save :D Įkeliu nuotrauką :D timukas.jpg turim truputį per daug "pamylėję" maisto atžvilgiu :wub1: , žinau, kad negerai, tad pradėjo mūsų šuniukas laikytis dietos :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas tima :D

Koks storuliukas :D Kiek sveriat? :super: Koks vardas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jetau, koks mielas :rolleyes: nežinojau, kad jo veislė taip vadinasi :D Man šiti šunkiukai tiesiog nerealūs, labai patinka ir jų ausys :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.