Pereiti prie turinio
kicule

Rusų tojus " Russian Toy"

Rekomenduojami pranešimai

4d5adf942227.jpg

6196b1db2e87.jpg

daf353c1ddf4.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kokieeee fainulkos :victory: , vis laukiau kada įdėsi šių gražuolių nuotraukas :brunette::rolleyes::rolleyes:

Kicule ar jie sudraugauja abu? ar būna, kad pasipeša? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū Dory :brunette:

Labai gražiai bendrauja, neisivaizduoju kaip viena ar vienai reiktu būti. Karta vyras buvo pasiemės visai diena Arabiką, tai Džipas visa diena pragulėjo liudnas :rolleyes:

"Pasipeša" speciai "ant tipo " :rolleyes:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai džiugu, kad abu sudraugauja :brunette:

Dažniau įdėk nuotraukyčių mums pasigrožėt :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o dieve,kokie jie grazus matosi kad draugauja zaidzia kartu t4582.gif

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
6196b1db2e87.jpg

Arabikos uodega "gaudo radijo bangas" :brunette:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip gyvena gražuoliukai? :rolleyes:

Kicule idėk nuotraukyčių pasigrožėti šiuo grožiu :suo:

Ai beje netyčia užtikau kitam forume, kad buvo pasiklydus tavo Arabika? :unsure: Ar aš klystu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba.

Taip Dory, buvo pasiklydus :suo: Dvi dienas ieškojome miške :unsure: Vienu metu jau maniau kad kažin ar rasime. Džiaugiuosi kad viskas gerai ir mano mažule su mumis :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O siaube, įsivaizduoju kiek streso turėjot :unsure: Vargšiukė ir ji trubūt baisiai persigandus buvo :suo: , bet džiaugiuosi, kad viskas baigėsi gerai ir laimingai :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viena diena maniškis skambino iš miško ir sako kad Arbikos neranda.... Jus neisivaizduojate kaip tada jaučiausi :flowers:

Išlekiau iš darbo pasiimti vaiku iš daržo ir į miška ... Ieškojome po kiekvienu krumeliu, po kieviena žolele. Atvažiavo draugu padėti ieškuoti. Kai pradėjo temti ...pas mane išvis panika prasidėjo...Kur ieškuoti? Kur ji yra? Gal kas paeme? Jei ne, kaip gi ji mažyte miegos tokia šalta nakti ir dar viena :D

Kaip visai sutemo dar su mašina važinėjome takeliais iš lėto, gal pasirodys kur...

Gryžom namo velaai...Guliu...užmigti negaliu...Visuokiu minčiu.

Ryte kaip tyčia reikalu kruva, apie pietus jau važiavau vėl į miška. Nors jau iki manes nuo 7 ryto buvo mano vyras.

Palikau mašina...einu šaukiu... (tada pilnas miškas grybautoju buvo) žiūriu stovi tolokai nuo manes pagyvenės vyras ...Paskui kažka sako... Pribėgu prie jo ir klausiu ar nematė mažo šunelio, sako -Mačiau ! Dievie kiek laimės tada buvo...Aš buvau tikrai kad ji tikrai gyva. Prigazdino daug kas kad kaip tik miške daug lapiu ir barsuku, jei jau užsiraus mano Arabika ant kažko iš ju...tai jau viskas...

Vyras sako gali parodyti kur matė...Mmmm...baisoka buvo... maža kas tas vyras... Bet apibiudino butent mano Arabika. Kai buvom netoli tos vietos kur jis ja matė, supratau kad tikrai nemaluoja, nes atėjom butent ten kur vyras buvo pasistatės mašina kai Arabika pasiklydo. Dar ilgokai laksčiau po miška, tas vyras taip pat padėjo ieškuoti :D Bet atėjo laikas į darža vaikučiu pasiimti, grižau namo, palikau vaikus pas drauge ir su draugės vyru ir šuniu išvarėm vėl į miška, vėliau ir maniškis prisijunge

Dažiuojam, o draugės vyras sako...Vienoj vietoje Nora (šuo) vakar keistai elgesi, paemiau prožektoriuką....Pažiūrėsim kas ten...

Nepraejo nei dveju valandu..Arabika pas mane rankuose...Aš iš džiaugsmo atrodo prakalbėt negalėjau...

mažulia buvo visai netoli tuos vieto kur grybavo su maniškiu, pasislepe griuvėsiuose, sugriuvusiam bunkerije...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu sakes. tai maziuke prabuvo mazdaug para laiko miske viena? Nepersalo?

jauciu dabar be pavadelio nebe paleidziat ane?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.