Pereiti prie turinio
kicule

kicule bando fotografuoti :)

Rekomenduojami pranešimai

Dekinga už išsakyta nuomone, labai smagu... tik kita karta butu malonu kad pasisaktai stai čia Fotografuojam - kritikuojam juk tam ir reikalinga ta tema :flowers::super:

Kicule,nepyk... :rolleyes: bet kaip galiu parasyti ten toj temoj,tai ka parasiau cia,jeigu ten nera tu nuotrauku??? :flowers: Beto cia buvo nekritika,as neprofesionalas ir net nepazenges fotografas esu,kad galeciau KRITIKUOTI kazkieno nuotraukas,ypac tu kurie jau daugiau sugeba uz mane! Cia buvo tik nuomone...

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Kicule,nepyk... :flowers: bet kaip galiu parasyti ten toj temoj,tai ka parasiau cia,jeigu ten nera tu nuotrauku??? :flowers: Beto cia buvo nekritika,as neprofesionalas ir net nepazenges fotografas esu,kad galeciau KRITIKUOTI kazkieno nuotraukas,ypac tu kurie jau daugiau sugeba uz mane! Cia buvo tik nuomone...

Manau ne taip supratai, arba aš neaiškiai išsireiškiau :) Man įdomu лфшз игеуте pvz., tu padarytum ...( Kaip temoje "Fotografuojame-kritikuojame") :D Ir nesvarbu ar esi profesionalas ar ne, juk beveik visos fotografuojame megėjiškai, kaip sakant ... Для души ... :mirksiukas:

Aš tikrai nepykstu, kaip jau minėjau, tik išgirdus kritiką, mes mokynames ir matom savo klaidas :)

f93f3e31ed2b.jpg

Šitoje foto, taip pat "kažkas netaip"... nesugalvoju kas llaime: ... gal balto rėmelio nereikia? O gal pats fonas per ryškus? :sird1:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia grazi mergyte tavo kicule. :mirksiukas: :) :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...o dukrytė šypsosi tokia pat šypsena kaip mama.... :)

Pritariu visu 100 procentų, išvis šita dukrytė mamos kopija :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jau mergytė kokia gražuolė llaime::sird1::sird1:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

grazi akimirka pagauta dukrytes llaime:

tik man tai gal jos rankyte virs galvytes kazkaip trukdo ir zvigsnis i ten koncentruojasi

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jetau, tavo Livijyte kokia graziiii :lol: llaime::sird1::sird1: O man nuotrauka visai liuks, gal jei balta remeli patamsintum ir siek tiek pacios nuotraukos isorinius sonus pablurintum, kad demesys koncentruotusi i mergytes veida, atrodytu geriau, bet man tai gerai ir taip kaip yra :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo jo tik pažiūrėjau - gryna Kiculės kopija :sird1:)))

Labai šilta tavo mergytė, čia Lėja? llaime:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Labai šilta tavo mergytė, čia Lėja? :rolleyes:

Čia Livija :wub1:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū labai mergaites :wub1: :flowers: :flowers:

Kryste, ačiūkas už pastebėjimą, tikrai nelabai atrodo... :rolleyes:

Nicole, ačiū už patarymą :flowers:

Lėja

c6f7c9eedc00.jpg

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.