Pereiti prie turinio
kicule

Lieknėjančių klubas - 2

Rekomenduojami pranešimai

Manau kad ziema nera jokiu budu sporuoti, vasara as vaziniejau dviracui, tai buvau sulieknejusi, o dabar ir vel tas pat..taip erzina tai kad as viena tokia stora o visos mano drauges yra lieknos, grazios...taip skudu, namuose ir verkiu visa laika, tiesiog nezinau ka daryti..

reikia spartuot,galima ir namie, kai uz lango ziema atlikinet kaz kokus protimus.su mama pakolbek apie tai,mama juk geriausia drouge.noreciau dar paklaust ar nevartojai jokius lieknejoncius priporatus?

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ne, jokiu preparatu nevartojau, manau kad tai kenkia sveikatai... Noreciau paklausti, ar niko blogo nera tame kad isvemsiu maista kuri suvlgiau? Nes man mama sako kad tai labai nesveika, kad tai kenkia mano organizmui...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ne, jokiu preparatu nevartojau, manau kad tai kenkia sveikatai... Noreciau paklausti, ar niko blogo nera tame kad isvemsiu maista kuri suvlgiau? Nes man mama sako kad tai labai nesveika, kad tai kenkia mano organizmui...

:swoon2: o siaube tik nesugalvok taip daryti, tu gali sau taip labai pakenkti, kad paskui ilgai gydytis reikės. O geriausi būdai lieknieti tai sportuoti. sakai žiemą nėr jokių būdų sportuoti, namie atlikinėk pratimus, arba vakarais apibeg porą ratų aplink namą, namie pasuk lanką :lol: daug būdų sportuot yra, tik reikia noro :mirksiukas:

Aplamai valgyk mažiau kaloringą maistą, kuo daugiau šviežių salotų, daug gerk vandens, atsakyk visų cipsų, colų nes nuo jų žiauriai storėjama.

Ir tu taip nepergyvenk, viskas bus tvarkoj :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As ir taip nuo cipsu, colu esu atsisakiusi. O neseniai nusipirku toki faina lanka, bet nzn ar padeda tas lankas. Uzmokejau uz ji 35lt, jis toksai didelis su ratukais, bet kai ji suki labai jau skauda, bet del grozio as viskam esu pasiryzusi :mirksiukas: Tik vat kaip jus galvojate, ar tas lankas pades?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje, aciu labai viseims uz patarimus :mirksiukas: :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joana, manau kad tu labai perdedi dėl savo sudėjimo. Išvemti maistą bus pati didžiausią kvailystė, ir tik labiau kenksi sau. Teisingai merginos sako pasportuok, žiūrėk ko per daug ir ko trūksta tavo mityboje.

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

žinoma kad lankas padės. Gali namuose ir atsilenkimų padaryti, pilvo raumenukai tvirtės, reikia tik netingėti :mirksiukas:

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As ir taip nuo cipsu, colu esu atsisakiusi. O neseniai nusipirku toki faina lanka, bet nzn ar padeda tas lankas. Uzmokejau uz ji 35lt, jis toksai didelis su ratukais, bet kai ji suki labai jau skauda, bet del grozio as viskam esu pasiryzusi :mirksiukas: Tik vat kaip jus galvojate, ar tas lankas pades?

Vat tokį lanką ir aš labai noriu nusipirkti, bet niekaip nenusiperku, sako kad jis labai liuks, tikrai padeda :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikiuosi kad pades :mirksiukas: as ji kiekviena diena suku po 30min, kartais ir ilgiau :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesą sakant tai man yra labai juokingas pasakymas: mano draugės kūdos o aš stora. Mano draugės irgi kūdos, aš ne, bet ar tai kažką keičia? Draugės neturi būti rodiklis. Man atrodo kad tau reikia tiesiog save pamilti ir būsi laiminga :mirksiukas: tavo amžiui kaip sakė etaruj svorio geriau nemesti, juk tu dar augi. Paskaičiavau tavo kmi, jis yra normalus, pats tas.

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tiesą sakant tai man yra labai juokingas pasakymas: mano draugės kūdos o aš stora. Mano draugės irgi kūdos, aš ne, bet ar tai kažką keičia? Draugės neturi būti rodiklis. Man atrodo kad tau reikia tiesiog save pamilti ir būsi laiminga :flowers: tavo amžiui kaip sakė etaruj svorio geriau nemesti, juk tu dar augi. Paskaičiavau tavo kmi, jis yra normalus, pats tas.

Visiškai sutinku su tavo žodžiais, tiesiog perpasakojai mano mintis :lol:

Tikrai į drauges neverta žiūrėti, reikia daugiau pasitikėjimo savimi :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet vistiek yra labai apmaudu, o man suliekneti butiai reikia ir tikiuosi kad taip ir bus :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.