Pereiti prie turinio
kicule

Lieknėjančių klubas - 2

Rekomenduojami pranešimai

Indrute, ka sportuoji?

Treniruotes vyksta derinant aerobinius pratimus su treniruokliais. Zodziu darai aerobini pratima 45 sekundes, tada darai pratima ant treniruoklio tiek pat laiko, paskui vel kita pratima vel kitas treniruoklis ir t.t. :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Ar yra rezultatai? :flowers: Man kažkaip panašu tai labai į žaidymą :flowers:

zmonike, gali štai čia pažiūrėti apie Wii Fit :flowers:

Indrute, ka sportuoji?

Zinokit padeda, as irgi buvau tokios skeptiskos nuomones, bet jauciu, kad pilvo raumenys jau siek tiek sustiprejo, maniskiui tai isvis pilvas ziauriai sumazejo. Gali pasirinkti ar nori jogos pratimu, raumenu stiprinimo, aerobikos, kuno balanso ir pan. Man tai labai super, be to ir patys zaidimai labai smagus, net nejauti, kai pradedi prakaituoti. Beje, tiems kas zada isbandyti butinai pirkite Wii Fit Plus, nes cia gali sau prisitaikyti asmenine treniruote ir susideti pratimus, kurie padetu atsikratyti arba sustiprinti norimas vietas kurie po to automatiskai vienas po kito eina :flowers: Normaliam Wii Fit pasibaigus pratimui reikia po to eiti i keleta funkciju norint susirasti kita norima pratima :flowers: Be to gali pasitikrinti KMI ir taip pat pagal testa nurodo, kokio amziaus esi, t.y. pagal amziu, svori ir ugi, bei keleta testo pratimu duodamas Wii amzius. Man pacioje pradzioje dave 43 metus, dabar jau nusimusiau iki 33, tad visai neblogai :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Koks įdomus daiktas, aš kai dėl darbo atitrūkus nuo gyvenimo tai apie tokias naujovės nieko nežinau :flowers:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na merginos, as tai pasigirsiu, nes ir pati savim didziuojuis :mirksiukas:

Pagaliau pasiekiau savo pirmojo issvajoto tikslo. Esu visai be virsvorio t.y. auksciausia riba pagal KMI normalaus svorio. Na dabar dar kokius 8kg ir butu isvis fantastika :rolleyes:

Pasigyriau truputi :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagaliau pasiekiau savo pirmojo issvajoto tikslo. Esu visai be virsvorio t.y. auksciausia riba pagal KMI normalaus svorio. Na dabar dar kokius 8kg ir butu isvis fantastika :rolleyes:

SVEIKINU INDRE!!!!!!!!!!!!!!!!!! esi saunuoliuke saunuoliuke............ :flowers: ;) :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šaunuolė Indrė :flowers: labai dėl tavęs džiaugiuosi ;)

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šaunuolė Indrute :mirksiukas:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, šaunuole :mirksiukas: Ka reiškia užsispyrimas ir noras :flowers: ;) :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vaaaaaaaaaaaaaaa Indre kaip pati sakei tik labai didelio noro reikia.......ir senaiu žinijau kad tu SUper mergaitė.....bet dabar jau net nesudvejočiau ir ateitį.... ;)

:mirksiukas::rolleyes::flowers:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na merginos, as tai pasigirsiu, nes ir pati savim didziuojuis :rolleyes:

Pasigyriau truputi :geda:

Sveikinu, gal ir foto imestum idomu pasiziureti :rolleyes:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gitara, o kaip tu numetei tiek nemažai kg, kaip metei, ar laikeisi kažkokios dietos ar tik sportu?

aš kaip pasilaikiau dietų, tai dabar bijau net į tą pusę pažiūrėti, reikėjo numesti 5kg, o po dabar dietų reikia numesti 10 :rolleyes:

svarbiausia kad svoris visiškai nekrenta :doh:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.