Pereiti prie turinio
kicule

Lieknėjančių klubas - 2

Rekomenduojami pranešimai

rimtai? etaruj, pilvo sokius sokti tikrus? Zinai, as tai labai noreciau irgi ismokt, jei tu nejuokauji cia :sird1:

,,,juokauju....nors būtų labai įdomu :sird1: dabar taip gražiai pilvukas kruta kai pašokinėju... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai aplamai norec ismokt pilvo soki, man taip egzotiskai :flowers:

tai vat ir pamaniau kad gal ne viena as tokia :rolleyes:

Normali tu , Etaruj, kur jau ten ka mesti :mirksiukas:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Čia gal dėl to, kad nedirbi? Namie sėdi, pavalgai dažniau, tai taip ir gaunas. Dar artėja žiema, tai reikia kaupti atsargas :mirksiukas: Kad man tie 2 kilogramai, tai būtų džiaugsmo

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Čia gal dėl to, kad nedirbi? Namie sėdi, pavalgai dažniau, tai taip ir gaunas. Dar artėja žiema, tai reikia kaupti atsargas :flowers: Kad man tie 2 kilogramai, tai būtų džiaugsmo

...valgau , mažai judu.....tempimo pratimai, joga nusibosta, o taip norisi straksėti, .... :mirksiukas:

Kryste aš ir neimu daug į galvą, vat tik vienus guminius džinsus turiu, į kitus neįlendu, vat kur visa bėda.... :rolleyes: Tiesiog bambu savo malonumui.... :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano lieknėjimai ir vėl baigėsi :flowers: matyt dar ne laikas, nes niekaip neprisiverčiu savęs atkreipti dėmesį į tai ką valgau

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki :mirksiukas:

Man 15 metu, mano ugis 155 o svoris 54kg

Labai noriu numesti svorio, bet nzn kokiu budu :zydi: esu nusipirkusi ir arbatos leknejimui, ir po 18 nevalgau, bet vistiek kazkas ne taip :geda: gal man tiesiog truksta kantrybes... Padekite man, labai prasau.. Visgi 15 metu, norisi ir kad vaikinai demesi atkreiptu ir tiesiog norisi graziai atrodyti ir puikiai jaustis... SOS! :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joana, man atrodo nerekia tau jokiu arbatu gerti, to labiau jas gerti reikia labai atsargiai :mirksiukas:

Gal geriau padidinti fizini kruvį? Ar bandei sportuoti?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Joana, kad tavo kmi yra normalus, nemanau kad tau reikia mesti svori

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pritariu gretutytej

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveiki :mirksiukas:

Man 15 metu, mano ugis 155 o svoris 54kg

Labai noriu numesti svorio, bet nzn kokiu budu :geda: esu nusipirkusi ir arbatos leknejimui, ir po 18 nevalgau, bet vistiek kazkas ne taip :( gal man tiesiog truksta kantrybes... Padekite man, labai prasau.. Visgi 15 metu, norisi ir kad vaikinai demesi atkreiptu ir tiesiog norisi graziai atrodyti ir puikiai jaustis... SOS! :)

.....pirmiausiai, esi dar besiformuojantis jaunas organizmas, tad apie svorio metima esant tokiame amžiuje, be ryškaus viršsvorio, neturėtų būti. Arbatos, skirtos lieknėjimui tokios kaip Figūra ir kitos , šalina skysčius, ir neleidžia isisavinti to ka suvalgai, maistas eina kiaurai. TAI JAU SAVĘS ŽALOJIMAS ....Plius tai gali sukelti priklausomybę tiek pačiam organizmui, nes atprasi pati kakoti, tiek psichologinę, kaip arbatos dozės didinimas iki tokio lygio, jog po kekvieno valgymo leksi į tuliką.....Jei nevalgai po 18val., tai ir dieną atsisakyk, colos, gazuotų gėrimų, saldumynų, čipsų ir kažkokio užkandžiavimo tar valgymų. Ir skyrk laiko makštelei... :zydi:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau kad ziema nera jokiu budu sporuoti, vasara as vaziniejau dviracui, tai buvau sulieknejusi, o dabar ir vel tas pat..taip erzina tai kad as viena tokia stora o visos mano drauges yra lieknos, grazios...taip skudu, namuose ir verkiu visa laika, tiesiog nezinau ka daryti..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.