Pereiti prie turinio
vėja

Plepys ar tylenis?

Rekomenduojami pranešimai

Va būna įvairių vyrų. Kokie labiau patinka, kokie atrodo malonesni. Nors tema gal ir kvaila :flowers:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gal geriausias būtų per vidurį :victory:

maniškis galėtų kalbėti ir kalbėti :sird::hihihi: kartais norisi kad patylėtų :) , nu bet iš kitos pusės nors linksma su juo, liūdna nebūna

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir as manau,kad geriau per viduriuka.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pati esu is plepiu :flowers: , todel man vyrai patinka ramesnio charakterio.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as esu ramesnio budo, bet vyrai vistiek patinka per viduriuka :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais idomu pabendrauti su plepiais vyrais, bet kai pagalvoju, kad toks namuose butu, tai turbut stogas nuvaziuotu :flowers:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau per viduri, maniskis toks, nors kartais linksta ir i plepumo puse :flowers: Man irgi stogas nuvaziuotu, jei plepetu pastoviai :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi as is tu kur galiu plepet ir plepet tai man vyro norisi plepaus, gal todel kad turi namie tyleni tai kartais net nervuoja kad musu kalbos buna super duper minimalios, o maniskis aiskina kad dieve brangus kiek galima kalbetis :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patinka tokie :D , su kuriais galima plepet ivairiomis temomis ir visados jie tures ka pasakyti

Kadangi mes namie esame tyleniai, tai kartais pasiilgstu plepalu, bet tam yra drauges :flowers:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Maniškis namie tylus, bet kompanijoj su juo linksma, o aš atvirkščiai :D

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš tai net nežinau, kad atrodo, visokių tylenių ir plepenių būna, nors visiški tyleniai man nepatinka (aš ir pati tokia būnu, ypač, kai mažai žmogų dar pažįstu, tai jei akis į akį kalbėti reik, tai iš manęs mažai teištrauksi :gele:), tai va visiškų tylenių pažįstu, tai neduok die... jau geriau pliurpalai. Nors va jų irgi kelio rūšys būna, yra tokių kurie kalba nesustodami bet ką nors tokio visada rimto arba buitiško, man labiau patinka, kai leidžia sau žmonės nusikalbėti iki žemės graibymo :gele: Va tada visai smagu :)

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kadangi pati esu plepute, tai kratais man atrodo kad mano vyras-per tylus... :rolleyes:

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.