Pereiti prie turinio
kicule

Griežtas nuotraukos kontrastas

Rekomenduojami pranešimai

Edgy Style Photo Treatment

a7f0625cf1d1.jpg

1. Atidarome foto photoshope

1a9de649035e.jpg

2. Darome Background copy

567ea1d6697b.jpg

3. Image>Adjustments>Hue and Saturation (CTRL/CMD+U). Kai atsiras lentele, Saturation nustatom -60

95ee06574daa.jpg

4. Toliau ... Layer>New Adjustment Layer>Gradient Map. ten pasitenkam Black and White Blend Mode keičiam į Soft light.

5fc079ca69bd.jpg

5. dabar mums reikalingas Brush Tool ( B ) (30% opacity). Jei pasirenkam balta spalvą- šviesina, juoda - tamsina.

7fc77755562f.jpg

6. Darom Create new layer , Edit > Fill> %50 Gray , keičiame Blend Mode į Overlay. Su įrankiu Dodge Tool ( Midtones ir 60% exposure ) ryškiname akys. Vėliau kartuojame 5 ir 6 žingsnius, su mažu teptuku dadedam detales ( jei aišku reikia).

d366a89c4c66.jpg

7. Layer > New Fill Layer > Gradient, ten pasirenkam angle gradient darome Invent (Ctrl+I), jei reikia su (:flowers: šviesinam-tamsinam. Keičiame Blend Mode į Color. Opacity: 50%

be80f0856a25.jpg

8. Klavišu kombinacija Ctrl + shift + alt + e. Blend Mode į Overlay.

Toliau : Filter>Other>High Pass ---radius 5.

3e130667cb44.jpg

Rezultatas

458d352f0bda.jpg

Autorius :Cameron

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nors pamokėle atrodo visai paprasta... tiesa pasakius privargau kol iš pirmo karto viskas gautusi, todėl šiek tiek dadejau aprašymo ( negu originale) tikiuosi bus aiškiau viskas :flowers:

Labai lauksiu Jūsų rezultatu :flowers:

Štai kas pas mane gavosi :flowers:

1ebb1ab22b6d.jpg

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu uz super pamokele, man gal tik tavo nuotraukoje akys siek tiek per blankios spalvos, truksta gyvumo, reikes ir man pabandyti :flowers::flowers::flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū Nicole, manau dar ne viena karta reikės bandyt, kad gerai gautusi :flowers:

Lauksiu ir tavo nuotraukytės :flowers: :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko nesigavo :) nesupratau nr.5-ka ten tamsinti ir ka ten sviesinti,visai nedaejo...

nr.6-kas tas creativ new layer...?! ir visa kita... :flowers:

nr.7-kur ten reik pasirinkti ta angle gradient??? :doh::flowers: nu vienu zodziu ir t.t. visai nieko nesigavo,nesupratau pamokeles! :doh: Bet labai idomu,tikuosi,Kicule paaiskins! :victory:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:flowers: Aš panašiai buvau "užstrigus"... 5. Jei reikia kur šiek tiek pašviesinti, tai gali su Brush teptuku, kaip parašyta... nereikia, tai ir nedaryk... 6. aš išvis dažniasiai darau Ctrl+J kai reikia nauja sluoksnį sukūrti... o čia darau ir nieko nesigauna, :) o pasirodo reikėjo sluoksniu lentelėję paspausti Create new layer, dėl to būtent taip ir parašiau pamokėlėję :flowers:7.Kai padarysi Layer > New Fill Layer > Gradient, iššoks lentele ten pasirenkam angle gradient :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu reikes dar karteli pabandyti... :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nea,visai nervas jau ima... :victory: nedaeina man tas angle gradient... isoksta man ta lentele,joje niekur nematau tokio,paspaudzu ok,atsiranda kita lentele,ten irgi nieko nematau panasaus... :flowers:

6 punkta lig ir supratau,bet pavz.kai man jau atsiranda tas pilkas sloksnis,kaip man ant jo tiesiog reik ryskinti akys? tai reik sumazinti opacity??? o paskui ar reik sloksnius sujunginet ar nieko,tiesiog darai viska ant virsaus.?!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
6 punkta lig ir supratau,bet pavz.kai man jau atsiranda tas pilkas sloksnis,kaip man ant jo tiesiog reik ryskinti akys? tai reik sumazinti opacity??? o paskui ar reik sloksnius sujunginet ar nieko,tiesiog darai viska ant virsaus.?!

Tu kai ji pakeisi į Overlay nebus pilkas, bus normali foto :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tu kai ji pakeisi į Overlay nebus pilkas, bus normali foto :sird:

aaa...... :flowers: supratau,o tai kaip su gradientu to angle??? kurgi man ji rasti,as matyt akla,arba visai kvaila... :baby1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šauniai atrodo vyruko akis, reiks kada prie progos ir man išbandyti pamokėlę, bet arčiausi bandymai nusimato po 2 sav. :flowers:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nors pamokėle atrodo visai paprasta... tiesa pasakius privargau kol iš pirmo karto viskas gautusi, todėl šiek tiek dadejau aprašymo ( negu originale) tikiuosi bus aiškiau viskas :D

Labai lauksiu Jūsų rezultatu :victory:

Štai kas pas mane gavosi :rolleyes:

kokia grazi!!!!!!!!!!!!! :flowers:

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.