Pereiti prie turinio
uogyte

Klausimai

Rekomenduojami pranešimai

kicule parašė:
Tam kad isvengti pykciu taip dalyviu, tema uzrakinom :victory:

Kad temą uždarėte - tokia jau adminų teisė, tiek to ...

Tik noriu paklausti, jei dar ir tai man neuždrausta:

Kai G-spot savo nuomonę ir emocijas liejo mano temoje - tai buvo laisvas forumiečio pasinkimas ir balso teisė. - Ką gi - SUTINKU - TAIP JAU YRA.

Kai aš išsakiau savo nuomonę ir emocijas dėl G-spot minčių - tai pasidarė "nusikaltimas", už kurį reikia bausti !!!

Noriu paklausit - o kur mano, kaip forumiečio TEISĖ į nuosavą nuomonę ir emocijas ???

Kažkas berods buvo kalbėjęs apie "lygias teises" - tad ko dabar verti tie žodžiai ???

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
  ArasLT parašė:
Kad temą uždarėte - tokia jau adminų teisė, tiek to ...

Tik noriu paklausti, jei dar ir tai man neuždrausta:

Kai G-spot savo nuomonę ir emocijas liejo mano temoje - tai buvo laisvas forumiečio pasinkimas ir balso teisė. - Ką gi - SUTINKU - TAIP JAU YRA.

Kai aš išsakiau savo nuomonę ir emocijas dėl G-spot minčių - tai pasidarė "nusikaltimas", už kurį reikia bausti !!!

Noriu paklausit - o kur mano, kaip forumiečio TEISĖ į nuosavą nuomonę ir emocijas ???

Kažkas berods buvo kalbėjęs apie "lygias teises" - tad ko dabar verti tie žodžiai ???

O kodel turetu but uzdrausta? :victory:

Nuomone issakinejo visi, taip pat kaip ir bet kurioj temoj, nereikia viska taip asmeniskai priimti ;)

Niekas nepasake nieko pikto. Kodel esi toks supykes?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kicule parašė:
Tam kad isvengti pykciu taip dalyviu, tema uzrakinom :victory:

Man irgi neatrodo kad kaz kas pyko ar panasei-nebent tam vaikinukui pasidare pykta,kad suage zmones juokesi is jo naivumo...

O siaip tai-tesiog vyko intensivus apsikeitimas nuomonemis...ir tiek-juk forumas tam ir skirtas?-ar as kaz ko nesuprantu?

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kicule parašė:

Nuomone issakinejo visi, taip pat kaip ir bet kurioj temoj, nereikia viska taip asmeniskai priimti ;)

Tai ka tik perskaiciau kad tema uzdaryta "kad isvengti PYKCIO"-tai kaip cia suprasti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Temos autorius pat pasisake kad patarimu jam jau gana? Ar ne taip :victory:

Kam pilstyti is tuscio i kiaura ?

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kicule parašė:
Temos autorius pat pasisake kad patarimu jam jau gana? Ar ne taip :victory:

Berods siek tiek prestaraujat pati sau gerbiamoji.Bet tiek to.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kicule parašė:

Pyktis - natūrali žmogaus reakcija į jam nepatinkančius ar jį erzinančius reiškinius...

Jei ir pykstu - pykstu tik tam momentui, pvz. kai skaitau MANO NUOMONE kvailą sakinį (ir nebūtinai jis turi atrodyti kitems kvailas), ar kai susiduriu su (vėlgi tik mano nuomone) neteisingu ar nekorektišku elgesiu - dabar niekam nieko netaikau asmeniškai - tiesiog pasakau, ką man reiškia jausmas "pyktis" - juk Kiciule, pati klausei "kodėl esu supykęs"...

0d8a78c37d8e36369af3f0aba23e4a31.gif28791.gif380fdba9889b01228c52b814c4f18490.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  afrodita parašė:
Tai ka tik perskaiciau kad tema uzdaryta "kad isvengti PYKCIO"-tai kaip cia suprasti?

afrodita, ten buvo jau ne bendravimas, o kas tars paskuti zodi...

Del "pykcio" ne man vienai pasirode :victory:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  ArasLT parašė:
Pyktis - natūrali žmogaus reakcija į jam nepatinkančius ar jį erzinančius reiškinius...

Jei ir pykstu - pykstu tik tam momentui, pvz. kai skaitau MANO NUOMONE kvailą sakinį (ir nebūtinai jis turi atrodyti kitems kvailas), ar kai susiduriu su (vėlgi tik mano nuomone) neteisingu ar nekorektišku elgesiu - dabar niekam nieko netaikau asmeniškai - tiesiog pasakau, ką man reiškia jausmas "pyktis" - juk Kiciule, pati klausei "kodėl esu supykęs"...

AraiLT, visi nepazysta tave tiek kad zinot kiek ilgai tu pyksti :)

O dabar gaunasi taip,kad visi yra negeri, nes tema uzrakinta !

:ps: afrodita, tu dabar cia specialiai kabliuku kazkam ieskai :rolleyes: Nesuprantu kas tau netiko, nepatiko?

100 kartu yra kartuojama, kad mes esam suauge zmones, o kulturingai nieko isspresti neiseina :)

Nes vel gaunasi taip... Kieno gi zodis paskutinis bus ;) Taip?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kicule parašė:
AraiLT, visi nepazysta tave tiek kad zinot kiek ilgai tu pyksti ;)

O dabar gaunasi taip,kad visi yra negeri, nes tema uzrakinta !

:ps: afrodita, tu dabar cia specialiai kabliuku kazkam ieskai :rolleyes: Nesuprantu kas tau netiko, nepatiko?

Ne-ne-viskas gerai-tik kaip ir sake ARAS LT-kodel veniem galima savo nuomone pareiksti o kitu nuomones pareiskimas vertinamas kaip pyktis ir uzpuolimas.Bet-pasikartosiu-tiek to..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  kicule parašė:
Temos autorius pat pasisake kad patarimu jam jau gana? Ar ne taip :rolleyes:

Sutinku su Tavo teiginiu - man jau gana.

Bet ar ši tema buvo reikalinga tik man vienam?

Aš maniau (o gal tik pasiodė ?), kad forumiečiai dalinasi mintimis, patyrimais, nuomonėmis šia tema ne vien tik "norėdami man patarti", bet ir patys ieškodami atsakymų sau, pasiimdami iš forumo ir šios temos tai, kas jų nuomone naudinga jiems patiems.

Man asmeniškai - tema nebereikalinga, bet iš kitų reakcijos suprantu, kad ji kitiems "reikalinga"...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

todel kad ArasLT pat sake (ir to neslepia ) kad buvo supykes :rolleyes:

Smagu kad viskas gerai :ps:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.