Pereiti prie turinio
simple_girl

Pinigai. Kam galite išleisti labai daug, o kam ne?

Rekomenduojami pranešimai

na kdaug kam negaila... o vat geriau pasakysiu kam gaila... vyras sako reik indaploves o man gaila pinigus indaplovei isleist, as geriau jau tada atostogoms arba geram fotoaparatui (nors jis uz indaplove brangesnis)

rubams ir batams as gailiu pnigu (nestandartine matyt motera esu), nes niekaip nesuprantu kodel kazkoks skuduras nors ir labai grazus , taip brangiai kainuoja.

aš irgi gailiu visokiems rūbams, nes man tai nėra esminis dalykas.

O galiu negailėti gražiam daiktui - meno kūriniui ir panašiai, indams dar silpnybė.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na vadovaujuosi tokia taisykle, kad pinigai yra uzdirbami tam kad juos isleisti :)

leidziu tam ko man tuo metu norisi ir uztenka pinigu, negailiu niekam, nes zinau, kad galbut paskui gali ir netekti ju leisti, o anapus pinigai nereikalingi, taigi liedziu juos :mirksiukas:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj mane tik isleisk i parduotuve

viska nusipirkciau i kainas kazkaip net neziuriu :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pinigai yra uzdirbami :cocktail: bet visgi dazniausiai perkant daikta pakliausiu saves ar jo reik, o buna ir taip kad prisiperku visokiu menknieku kuriu paskui nezinau kur det :)

Man negaila pinigu geram ir kokybiskam daiktui.

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man negaila pinigu geram ir kokybiskam daiktui.

:)

Man taip pat negaila pinigu geram daiktui :cocktail:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pinigu negaila geriems batams. Taip pat negaliu ramiai praeit pro visokias namu smulkmenas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nzn, gal ispeiksit mane, bet man tik duok pinigu, tai tuoj sumastysiu ka nusipirkt ar kur juos isleist.......negaila beveik niekam :lol:

line_baby2-3300CC.gif_beg_uni-slank4.gif_time_1212786000_text_Suneliui.gif

parasas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, o man negaila pinigeliu vaikui, jau kai pradedu pirkti, tai paskui vyras mane stabdo :mirksiukas: aisku, buna, kad kuri laika nieko neperku :flowers:

taip pat megstu batus, jiems yra pinigine riba, kuria galiu isleisti, bet perku juos jei man jie labai patiko reikia ar nereikia :mirksiukas: tai turiu kruva nenesiojamu batu ir gaila ismesti :mirksiukas: o jei nesioju, tai nesioju ilgai :flowers:

na dar maistui nelabai gailiu :flowers:

o viskam kitam esu taupukas, ruba perkant esu labai priekabi ir kainai ir kokybei, zinoma tai liecia ir batus

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar manes geriau neleisti i knygyna :mirksiukas:

pastoviai priperku knygu.... labai megstu vaikui pirkti pasaku knygas...

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nervija tokie iesko asilu, duot i maumoneli tokiems....

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nervija tokie iesko asilu, duot i maumoneli tokiems....

pritariu :geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.