Pereiti prie turinio
kicule

Jūs patenkinti savo kūnu?

17 narių prabalsavo

1. 1. Jūs patenkinti savo kūnu?

• Taip, atrodau sau Super !
      2
    • Kaip ir taip, bet noriu ši bei tą pakeisti
      5
    • Nepasakyčiau, bet aš tai pakeisiu
      2
    • Nelabai, laikas mest svoriu
      2
    • Nepatenkinta, nereikalingas svoris, celiulitas
      5
    • Nepatenkinta :(
      1
    • Taip blogai dar niekada neatrodžiau
      0
    • Man tas pats kaip aš atrodau
      0

Rekomenduojami pranešimai

Retas atvejis kai moteris yra visiskai patenkinta savo kunu, dziugu kad tarp musu yra tokiu :wub1:

Dėkui :wub1:

Kadangi visada buvau laaabai liekna, tai priaugusi dešimt kg išties jaučiausi nekaip... todėl kartą rimtai susiėmiau ir atsisveikinau su jais :flowers: Tiesa, susiėmiau labai rimtai, nes beveik iškart po to pastojau, bet priaugau labai nedaug ir po gimdymo nieko papildomai nedariau :wub1:

1h3l1i0j4cc848j23j9j5326233336333b6e656c697569.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Alibi, puiku :wub1:

Prašom aktyviau 90-60-90 :wub1: Kas ir kaip :wub1:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Alibi, puiku :wub1:

Prašom aktyviau 90-60-90 :flowers: Kas ir kaip :sird1:

Net peržvelgiau temas :wub1: Bet nelabai kas tinka- dietų nesilaikiau, tiesiog susitvarkiau mitybą ir maitinuosi sveikai (gal labiau tinka- sveikiau :wub1: )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Alibi tai kad as irgi jau metus laiko sveikai maitinuosi, aisku su nezymiais nuklidymais bet virtas maistas troskintas maistas, beveik jau nebenaudoju druskos,mesyte valgau su svieziom salotom, bet tokiu kaip noriu rezultatu nera, neturiu as tu 90-60-90 ypac tu 60 :sird1: o taip noretusi :flowers:

papasakok ka valgai ir kaip valgai, gal as ne taip suprantu ta sveika mityba?

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Alibi tai kad as irgi jau metus laiko sveikai maitinuosi, aisku su nezymiais nuklidymais bet virtas maistas troskintas maistas, beveik jau nebenaudoju druskos,mesyte valgau su svieziom salotom, bet tokiu kaip noriu rezultatu nera, neturiu as tu 90-60-90 ypac tu 60 :( o taip noretusi :sird1:

papasakok ka valgai ir kaip valgai, gal as ne taip suprantu ta sveika mityba?

Tų 60 vien mityba gal nebus, reikia truputį ir pajudėti :flowers: žinoma, žiūrint koks pradinis rezultatas

O dėl mitybos, tai... druskos, cukraus beveik nevartojam, visokių padažų, grietinių , majonezų ir pan - taip pat. Aš nenorėjau užsiimti saviveikla, nes sveikata visgi brangesnė, tai nukeliavau pas gydytoją. Pagal mano kūno sudėjimą, gyvenimo būdą ir pomėgius ji sudarė valgiaraštį (vėliau dar porą- vieną svorio palaikymui, kitą- neštumui). Viskas labai tiko, nes NIEKADA nesijausdavau alkana ir labai nustebau, kad net atėjus mmm nenorėjau šokolado :super: (noras grįžo tik maždaug po metų- paskutinį nėštumo mėnesį). Esmė, kad valgoma tris kartus- pusryčiai, pietūs, vakarienė plius pora užkandžiavimų tarp valgymų (vaisiai, riešutai ir pan.), daug skysčių ir viskas :( Dabar kažkaip net sunku pasakoti, nes tai jau senai tapo gyvenimo būdu ir mitybos skirtumus dažniausiai pastebiu tada, kai valgau svečiuose- ten maistas dažniausiai būna sūrus ir šiaip kažkoks ne toks . Tiesa, iki sveikos mitybos mes kasdien valgydavom mėsą, gydytoja pasiūlė bent kartą valgyti žuvį ir vieną vegerarinę dieną. Žuvies diena prigijo, o vegetarinė nelabai, nes vyras mėsėdis, dar ir vaikui mėsytės reikia... tik tiek, kad mes valgom TIK vištieną arba jautieną. Dar retsykiais veršieną, kiaulieną valgom išimtiniais atvejais, kai kas nors ruošia šašlykus, patys net šašlykus gaminamės iš vištienos.

Kai mečiau svorį, kartą per savaitę darydavau iškrovas, mano atveju jos padėjo, nes mažėjo savaitės kcal , be to, man svoris augo dėl išsibalansavusios medžiagų apykaitos (tą rodė ir kraujo tyrimai, daryti kitu tikslu), tai iškrova sutvarkė medžiagų apykaitą :sird1:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Alibi galima pasidom4ti koks tavo ugis ir kiek sveri :sird1:

pas mane pries pastojima buvo visiskas hormonu disbalansas, nuo to sulietejo medziagu apykaita, ir augo svoris, pastojau, iki 20 nestymo savaites svoris augo graziai nieko papildomo nebuvo o jau po 20 savaites ir i gala, jis tiesiog zaibisku greiciu augdavo :oh: aisku dabar jau esu nemazai numetus, bet pries mmm visada pora papildomu kg uzsimeta nes labai potraukis valgymui susitiprieja ypac saldumynams :flowers: fizinis aktyvumas pas mane ne super didelis, tiek tik namie ka padarai su vaiku palakstai, o darbas daugiau sedimas. Del valgymo tai pas mane labai problematiska, nes turiu iproti is ryto ka nors uzkasti lengvai pietus valgau irgi lengvesnius, ir paskutini karta stengiuosi valgyti iki 19 val. bet jei valgau tai mesyte su darzovemis, jokiu makaronu, bulviu ir pan. nenaudoju majonezu (jei naudoju tai laaabai retai ir dazniausiai pati nevalgau tik vyras) pilnai nuo druskos ir cukraus dar neatsisakiau, negaliu gerti arbatos be cukraus nors vis dazniau cukru pakeiciu medumi :( zuvi megstu tik tada turiu kazka atskirai paruosti savo seimos nariams nes jie zuvies nevalgo, ir dar valgau roskinta arba virta maista (jau kazkaip visi pripratom, mums ir skanesnis toks maistas ir zinoma jis sveikesnis) jau senai nevbevalgiau kepto nieko, o jei gabaliuka sukramtau tai velgi tik su salotom kokiom.

Kaip suprantu tu buvai pas dietologe? Gal galetum parasyti kontaktus, kaina ir visa naudinga informacija? Buciau labai dekinga :sird1:

:( vaje kiek prirasiau :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Alibi galima pasidom4ti koks tavo ugis ir kiek sveri :geda:

pas mane pries pastojima buvo visiskas hormonu disbalansas, nuo to sulietejo medziagu apykaita, ir augo svoris, pastojau, iki 20 nestymo savaites svoris augo graziai nieko papildomo nebuvo o jau po 20 savaites ir i gala, jis tiesiog zaibisku greiciu augdavo :oh: aisku dabar jau esu nemazai numetus, bet pries mmm visada pora papildomu kg uzsimeta nes labai potraukis valgymui susitiprieja ypac saldumynams <_< fizinis aktyvumas pas mane ne super didelis, tiek tik namie ka padarai su vaiku palakstai, o darbas daugiau sedimas. Del valgymo tai pas mane labai problematiska, nes turiu iproti is ryto ka nors uzkasti lengvai pietus valgau irgi lengvesnius, ir paskutini karta stengiuosi valgyti iki 19 val. bet jei valgau tai mesyte su darzovemis, jokiu makaronu, bulviu ir pan. nenaudoju majonezu (jei naudoju tai laaabai retai ir dazniausiai pati nevalgau tik vyras) pilnai nuo druskos ir cukraus dar neatsisakiau, negaliu gerti arbatos be cukraus nors vis dazniau cukru pakeiciu medumi :) zuvi megstu tik tada turiu kazka atskirai paruosti savo seimos nariams nes jie zuvies nevalgo, ir dar valgau roskinta arba virta maista (jau kazkaip visi pripratom, mums ir skanesnis toks maistas ir zinoma jis sveikesnis) jau senai nevbevalgiau kepto nieko, o jei gabaliuka sukramtau tai velgi tik su salotom kokiom.

Kaip suprantu tu buvai pas dietologe? Gal galetum parasyti kontaktus, kaina ir visa naudinga informacija? Buciau labai dekinga :sird:

:ps: vaje kiek prirasiau :geda:

Mano ūgis 164 cm, sveriu apie 55 kg. Dabar gal kokiu vienu kitu mažiau, esu išvykusi, neturiu svarstyklių po ranka :lol:

Pas mane su hormonais irgi prastai buvo, panaši situacija, tik skirtumas tas, kad aš pradėjau mesti svorį ir beveik iškart (berods po poros mėnesių) gavau vaistų gydymui ir po to pastojau. Sutapo viskas, ginekologė net sakė, kad svorio metimas tikriausiai prisidėjo prie mdžiagų apykaitos atstatymo :super:

Mes n metų irgi taip valgėm- kadangi aš manau, kad šildytas maistas yra bevertis, ji pritarė ir nesiūlė man gamintis pietų dieną, o vyrui vakare juos šildyti, todėl gavosi taip- pietų metu valgau tai, ką paprastai žmonės valgo vakarienei, o vakarienės metu (apie 19-20 val.) tai, kas įprastai valgoma pietums :hm: Dabar tik truputį pakoregavau viską, nes vaikui pietus pietų metu siūlau.

Arbata su cukrum man dabar jau nebesigeria :) Tik į kavą truputį dedu, šiaip naudojau saldiklį, bet dėl nėštumo ir MP laikinai jo atsisakiau.

Lankiausi pas gyd. D. Pipiraitę :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neleido koreguoti...

norėjau paklausti kodėl valgai tik mėsą ir daržoves? Jei ne bulvės ar makaronai (tai išties blogai jei kepta ir valgoma su riebiu padažu, o šiaip nieko labai blogo), tai kodėl ne kruopos? :) ryžiai, grikiai, kukuruzai :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai man valgosi su mesa su grikiais, ryziais ir kt. geriausiai sviezios salotytes :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nelabai man valgosi su mesa su grikiais, ryziais ir kt. geriausiai sviezios salotytes :flowers:

man lygiai taip pat- negaliu valgytti mesa su grykiais, ryziais-geriausia su darzovem.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nelabai man valgosi su mesa su grikiais, ryziais ir kt. geriausiai sviezios salotytes :flowers:

Turiu omeny mėsa (žuvis) plius garnyras, kurį ir sudaro salotos ir bulvės/makaronai/kruopos.

O šiaip kruopų reikia kuo daugiau, išskyrus baltuosius ryžius, nes jos yra mitybos piramidės pagrindas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėčiau tik panaikinti strijas ir kiek apmažinti šlaunis. Kriaušytė aš. O šiaip..myli ir tokią.

Blogas žmogus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.