Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar lupate dešreles?

Rekomenduojami pranešimai

nuo pienisku visada nulupame,o nuo rukytu,nulupu tik savo vyrui jai nestora zievele sau nelupu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Visada lupu prieš šildant :flowers: O nuo rūkytų dešrų nelupu tik tokiu atveju, jei škūra valgoma :flowers:

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visada lupu prieš šildant :victory: O nuo rūkytų dešrų nelupu tik tokiu atveju, jei škūra valgoma :mirksiukas:

as lygiai taip pat :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mes su vaikais labai megstam visokias skanias desrelias,tai kartu ir lupam ir valgom :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mes su vaikais labai megstam visokias skanias desrelias,tai kartu ir lupam ir valgom :flowers:

ooooo mes su dukryte ir megstame desreles pavaldyti- su kecupu ir musu skaniausiu majonezu bei duona....skaniausi pusryciai mums :victory:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

būtinai lupu prieš verdant, jei tik lupas :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal ir juokingas jums pasirodys mano klausimas, bet nusprend?iau to paklausti, nes ?iandien mane vyras apreke, kad nenulupau de?relio prie? virdama.

Ar reikia nulupti de?reles prie? verdant? A? niekuomet nelupu, nes dauguma verdamos paeios nusilupa. Bet mano nelaimei, viena de?rele a vyro lek?t? pakliuvo nenulupta ir vyras sugadino man nuotaika... Pagrasiau, kad rytoj i?vis negaminsiu pieto, jei jis kabinejasi del tokio smulkmeno...

kokias imanoma išlupti būtinai lupam, bet aplamai stengiuos dešreles labai retai naudoti

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.