Pereiti prie turinio
kicule

Teisinga mityba - receptai

Rekomenduojami pranešimai

Gėrimas :flowers:

 

Pati dar neragavau, bet atsilepymai :mirksiukas:

 

3l vandens, 2 agurkai nulupti ir supjaustiti žiedeliais, viena citrina supjaustyta žiedeliais, keli mėtos lapeliai.

Palikti nusistovėti 10-15 min., :flowers:


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

5d6c7e129929.jpg

 

- 1 baklažanas

- 1 pomidotas

- majonezas

- kinza

- 2 skiltelės cesnako

- suris

- alejus

- druska, malti pipirai

 

Išplauti ir supjaustiti baklažana pailgom juostelėm apie 1cm storio. Kepam iš abėju pusiu alėjuje. Sudedam ant poperinio rankšluoščio kad alėjus nutekėtu. Šiek tiek padruskyntis. Sudedam ant lekšties tinkamai į mikrobangu krosneliai. Sutepam kiekviena baklažaną majonezu, išspaustu cesnaku, pabarstyti pipirais, kinza. Sudėti supjaustytus pomidorus, padarstyti tarkuotu sūriu. Šildome mikrobangu krosnelėje kol ištirps sūris.


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Receptai pagal Ekaterina Mirimanovą

Kas nežino kas ji tokia, štai čia yra foto ir aprašymas apie jos sistema Minus - 60 :mirksiukas:

 

Plovas su vištiena

 

Višta – 1 vnt.

Didelė morka – 1 vnt.

Svogūno galvutė – 2 vnt.

Kiaušinis – 2 vnt.

Ryžiai – stiklinė

Vanduo – stiklinė

Maltas šafranas – 1/2 arb. šaukštelio

Kario – 2 arb. šaukšteliai

Augalinis aliejus – 1 šaukštas

Krapai – 2 ryšeliai

Druska

Pasūdytame vandenyje išvirkite vištą, atskirkite mesą nuo kaulų ir smulkiai supjaustykite. Morkas supjaustykite išilgai ir formelėmis išpjaukite figūrėles.

Svogūnus supjaustykite žiedais.

Ryžius perrinkite ir šaltu vandeniu 4 – 5 kartus perplaukite, vandenį nupilkite. Iberkite i ryžius druskos, šafrano, kario ir išmaišykite.

Gilioje, aliejumi pateptoje keptuveje sloksniuokite morkų figūrėles, svogūnus, vištos gabaliukus, ryžius. Uzpilkite karstu vandeniu, kad apsemtų ryžius.

Uzdenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies, kol išsitroškins.

Įmuškite kiaušinius nepradurdami trynio. Vel uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol kiaušiniai išsitroškins. Po to truputį atvėsinkite, mentele nuimkite kiaušinius , keptuvę apverskite ant lėkštės ir švelniai paplekšnokite per dugną. Į stala patiekite ant viršaus uždėję kiaušinį, prismaigstytą krapų šakelių.

Patarimas: galima naudoti pomidoro griežinėlius ir žalumynus plovo apipavidalinimui. 5 min iki virimo pabaigos uždėkite plonu sluoksniu pomidorus, apiberkite smulkintais žalumynais ir uzdėkite dangtį, troškinkite dar 5 minutes.


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Radau kitam forume:mirksiukas:

 

VAKARIENĖ

 

Jeigu laikotės sistemos „Minus60“, tuomet vakarienę privalote rinktis itin atidžiai. Pagal taisykles, galima vartoti troškintus, virtus, užkeptus, o taip pat grilyje keptus produktus, prieskonius, druską ir sojų padažą, tačiau protingais kiekiais.Pagrindinis vakarienės principas – monokomponentiškumas, kitaip tariant, vienam vakarienės valgymui, esant galimybei, naudoti kaip įmanoma mažiau skirtingų produktų. Pavyzdžiui, mėsos negalima maišyti su kitais produktais, kai kurios daržovės vakarienei taip pat nerekomenduojamos.Galbūt todėl, skyrius „Vakarienė“, gavosi ne tokios didelės apimties kaip „Pietūs“. Tačiau šiame skyriuje, tikiuosi, rasite idėjų kaip paįvairinti Jūsų vakarienės meniu. Nepamirškite, kad vienai vakarienei Jūs galite valgyti tik vieną iš išvardintų receptų.

 

Farširuoti kiaušiniai „pikantiški“

Kiaušiniai -6 vnt.

Čili padažas – 2 arbat. š.

Pjaustyti krapai - 1 arbat. š.

Česnakas – 1 skiltelė

Kaparėliai – 12 vnt.

 

Svogūno laiškai, malti juodi pipirai, druska pagal skonįKiaušinius kietai išverdame (12-15 min.), nulupame, perpjauname per pusę, išimame trynius. Trynius sutriname kartu su čili padažu, krapais, česnaku, druska, pipirais. Įdarą sudėti į kiaušinių puseles, papuošti svogūno laiškais, kaparėliais.

 

Krevečių ir pomidorų salotos

Virtos valytos krevetės – 200 gr.

Pomidorai – 3 vnt.

Paprika – 200gr.

Svogūnas – 1 vnt.

Actas – 1 valg. š.

Citrinos sultys - 1 valg. š.

Galima dar įdėti smulkiai pjaustytų salotų lapų

 

Pomidorus, virtas krevetes, svogūną, papriką smulkiai supjaustyti, sumaišyti, užpilti acto ir citrinos sulčių mišiniu, išmaišyti. Galima papuošti svogūno laiškais.

vertė Stebuklaz


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Receptai pagal E. Mirimanovą

 

2077389.jpg

 

Knyga pdf formate galima skaityti štai čia (RUS kalba)

 

Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai

Žuvis laikoma viena iš vertingiausių produktų dėl joje esančio unikalaus komplekso Omega-3 riebalų rūgščių dalyvaujančių organizmo apykaitos sistemoje. Žuvis sumažina insulto rizika, yra jodo bei kitų būtinų mikroelementų šaltiniu. Ne be reikalo japonai laikomi viena sveikingiausia pasaulio tauta, juk jie lyderiai žuvies suvartojimo kiekyje.

Deja žuvis taip pat yra produktas- alergenas. Dėl šios priežasties dauguma žmonių negali reguliariai vartoti žuvies patiekalų. Jei jūs neturite šios problemos, žuvis jums bus labai naudinga, nei jei jūs ir nesilaikote sistemos „minus60“. Apart viso to kas išvardinta aukščiau, gerai paruoštas žuvis - dar ir labai skanu.

 

Žuviniai „Ežiukai“

 

Reikalingi produktai:

Hekas (filė) – 440 g.

Ryžiai – 2 valgomi šaukštai

Svogūnas – 1 galvutė

Pomidorai – 2 vnt.

Tomatų padažas – 1 stiklinė

Krapai

Xмели сунели prieskoniai (gruziniški į pilną sudėtį įeina: bazilikas, aštrus raudonieji pipirai, petražolės, salieras, krapai, koriandras, lauro lapas, daržinis dašis, mėta, mairūnas, ožragė, isopas, imperatoriškasis šafranas )

 

Paruošimas:

Žuvį bei pjaustytą svogūną sumalame per mėsmalę du kartus. Į masę dedame druską, prieskonius, virtus ryžius, šiek tiek vandens ir išmaišome.

Iš gautos masės suformuojame rutuliukus ir dedame į įkaitintą orkaitę, paskui užpilame tomatų padažu ir troškiname 10-15 min.

Patiekti su troškintais kopūstais, apibarsčius žalumynais.

 

Autorės pastaba: Vietoje heko galima naudoti bet kokią baltą žuvį.

 

Vertėjo pastebėjimai: kažkur recepte dingo pomidorai, savo nuožiūra vietoje pomidorų ir tomatų padažo imčiau skardinę pomidorų savose sultyse.


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Užpiltinės žuvies frikadelės

 

Reikalingi produktai:

Ešerys arba sterkas (filė)- 160 g.

Kvietinės kietos duonos – 20 g.

Virti kiaušiniai – 20 g.

Pienas – 30 g.

Želatina – 6 g.

Salotos lapai – 20 g.

Petražolės – 4 g.

Druska pagal skonį

 

Paruošimas:

Želatiną užpilti šaltu virintu vandeniu (šešiskart didesniu kiekiu) kol išbrinks. Žuvį perleisti per mėsmalę du kartus, įdėti piene išmirkytą duona ir dar du kartus perleisti per mėsmalę, padruskinti ir išmaišyti. Iš faršo suformuoti frikadeles ir išvirti.

Į verdantį vandenį (100 g) sudėti išbrinkintą želatiną, pakaitinti, bet neužvirinti, perkošti. Nedidelį kiekį žele išpilstyti į formeles, ant viršaus sudėti frikadeles, virtą kiaušinį pjaustytą apskritimu, žalumynus ir užpilti likusia žele ir atvėsinti iki sustings.

 

Prieš patiekiant trumpam įdėti formą į karštą vandenį, tuomet įdėti žėlė į lėkštę ir papuošti žalumynais.

 

Autorės pastaba: recepte baltos duonos kiekis vienai porcijai labai mažas, todėl leistinas patiekalo gaminimui.


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Šaltas atlantinės lašišos vyniotinis su varške

 

Reikalingi produktai:

Silpnai sūdytos atlantinės lašišos – 300 g.

Varškė – 150 g.

Agurkas – 1 vnt.

Juodi malti pipirai

Krienai – 2 a.š.

 

Paruošimas:

Lašišą supjaustyti plonom juostelės ir sudėlioti ant folijos (užleistinai). Varškę sumaišyti su krienais ir pipirais. Užtepti varškę ant lašišos ir susukti vyniotinį. Įsukti vyniotinį į foliją ir padėti valandai į šaldytuvą.

Agurką supjaustyti į 12 dalių.

Atšaldytą vyniotinį išimti iš folijos ir supjaustyti į 12 dalių. Sudėkite pjaustytą vyniotinį ant agurko riekelių ir apibarstykite žalumynais.

 

Autorės pastaba: vietoj atlantinės lašišos galima naudoti upėtakį, tačiau jis riebesnis, todėl patarčiau tokį patiekalą naudoti pietums kaip vieną patiekalą arba su daržovių salotomis.


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Užkeptos midijos

 

Reikalingi produktai:

Midijos – 500 g.

Petražolės šaknis – 1 vnt.

Morka – 1 vnt.

Svogūnas – 2 vnt.

Česnakas - 2 dalelės

Citrina – 2 vnt.

Baltas sausas vynas – 1 stiklinė

Tomatų pasta – 4 v.š.

Aliejus – 1 v.š.

Kietas sūris – 5 v.š.

Balti malti pipirai

Druska, petražolės

 

Paruošimas:

 

Midijas užpilkite šaltu vandeniu ir palaikykite 2 val., nuvalykite ir praplaukite. Užpilkite karštu vandeniu, įdėkite petražolės šaknį ir druską ir kaitinkite 15 min. Išvirusių midijų kiautai atsiveria, neatsidariusias nevartokite. Baigus virimui išimkite minkštimą, gerai praplaukite.

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir pakepkite aliejuje, įdėkite česnaką, vyną ir pavirkite kol išgaruos. Tada sudėkite tomatų pastą, druską, pipirus ir troškinkite 8 min.

Midijų kiautus sutepkite sviestu, išpilstykite padažą, sudėkite midijų minkštimą, pabarstykite sūriu ir užkepkite iki auksinės spalvos. Patiekite midijas karštas pabarstę žalumynais ir su citrinų skiltelėm.

 

Autorės pastaba: idealus garnyras – ryžiai

 

vertė Sugar Free


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Troškinti aguročiai su pomidorais ir alyvuogėm (84 – 85psl.)

 

Jaunas agurotis – 1 vnt.

Dideli pomidorai – 2 vnt.

Alyvuogės, įdarytos ančiuviais – 1 stiklainiukas,

Česnakas – 2 skiltelės,

Ryšelis violetinio baziliko,

2 ruginiai duoniukai su kmynais,

Augalinis aliejus.

 

Įkaitintoje keptuvėje pakepinti vieną pusę 1cm storio aguročio skridinėlius, įpilus 1 valg. šaukštą aliejaus. Įdekite į lėkštę apkepinta puse į viršų.

Supjaustykite pomidorus plonais griežinėliais ir uždekite juos ant aguročio.

Blenderiu susmulkinkite česnaką – 2 skilteles, ryšelį violetinio baziliko,

2 ruginius duoniukus su kmynais.

Gautą masę uždėkite ant pomidorų. Sudėkite aguročius neapkepinta puse į keptuvę, įpilkite pusę stiklinės vandens ir troškinkite 2 minutes.

Vietoje aguročiu galima naudoti baklažanus.

 

Vištienos vyniotiniai su krevetėmis (88 – 89 psl)

 

Vištienos file – 200 gr

Nuvalytos krevetės – 150 gr

Kiaušinio baltymas – 1

Kiaušinis – 1

Augalinis aliejus – 1 šaukštas

Pagal skonį druska

Sumalti juodieji pipirai

Petražolių lapai

Supjaustykite file, sumaišykite kiaušinio baltymą su druska ir pipirais, pavoliokite mėsą šiame plakinyje ir palikite 30 min. Sumalkite krevetes iki vientisos masės, įberkite druskos, sudėkite petražoles ir gerai išmaišykite.

File gabaliukus išdėliokite ant lentelės, pakraštelį patepkite krevečių mase, suvyniokite į ritinėlį 2 cm diametru. Skardą ištepkite aliejumi. Vyniotinius aptepkite išplaktu kiaušiniu ir pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Vietoj krevečių, galima naudoti virto, susmulkinto kiaušinio ir džiovintų, susmulkintų slyvų masę.

 

vertė matteja


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PATIEKALAI IŠ PAUKŠTIENOS

 

Nors tai ir lengva mėsa, vis tik nerekomenduojama jos valgyti kiekviena vakarą.

 

(257 psl.) Užpiltinė iš vištos

 

Višta – 1 vnt. (tinka ir kalakutiena)

Svogūnas - 1 vnt.

Morka - 1 vnt.

Želatina – 20 gr.

Lauro lapeliai, druska, pipirai pagal skoni.

Vandens imti 1kg. mėsos- 1,5 litro.

 

Vištą susmulkinti, dėti į šaltą vandenį, virti 1,5-2 val. Paskui sudėti stambiai pjaustytą morką, svogūną, prieskonius, virti toliau. Išvirusį sultinį pasūdyti. Vištieną supjaustyti smulkiai gabalėliais sudėti į indą, papuošti morka. Sumaišykite sultinį su želatina ir užpilkite. Atvėsinti kad sustingtų.

 

(258 psl.) Vyniotinis iš kalakutienos ir džiovintų slyvų

Kalakutienos filė – 5 vnt.

Apelsinai – 3 vnt. (galima keisti į 1/2 citrinos sultis )

Džiovintos slyvos – 20 vnt.

Baltas sausas vynas – 1,5 stiklinės

Aliejus – 1 šaukštas.

Petražolės lapeliai, juodieji malti pipirai, druska.

 

Slyvas užmerkti vandenyje. Paruošti kalakutienos filė, išmušti. Išdėlioti stačiakampiu, kraštai turi persidengti. Padruskinti, papirinti, išbrinkusias slyvas sudėti ant krašto ir susukti vyniotinį. Galus susmeigti mediniais smeigtukais. Kepti orkaitėje(skardą patepti aliejum ) kad apskrustų, paskui supylus vyną patroškinti. Iškepusį atvėsinti.

Padažas : iš vieno apelsino išspausti sultis , sumaišyti su nuo vyniotinio troškinimo likusiu skysčiu ir pakaitinti kol užvirs. Atvėsinti.

Patiekiant puošti petražolėmis, apelsinų griežinėliais.

 

(259 psl.) Krepšeliai iš citrinų su vištiena

 

Citrinos – 5 vnt.

Vištienos filė – 500 g.

Petražolės lapeliai, juodieji malti pipirai, druska.

(galima pridėti smulkinto česnako arba svogūno)

 

Iš 4 citrinų padaryti krepšelius, minkštimą pašalinti.

Susmulkintą vištieną patroškinti nedideliam vandens kiekyje. 1 citrinos cedra sumaišyti su vištiena, smulkintom petražolėm, druska, pipirais. Sudėti į krepšelius.


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

(259 pus.) Višta, troškinta su morkomis

 

Vištienos filė – 4 vnt. (tinka ir kalakutiena, triušiena)

Morkos – 3 vnt. (didelės)

Vištienos sultinys - 125 g.

Baltas sausas vynas – 2 šaukštai.

Druska, baltieji malti pipirai

 

Viską ištroškinti

 

(260 pus.) Pikantiška višta su jogurtu

 

Vištienos krūtinėlė – 2 vnt. (be odos )

Citrina – 1 vnt.

Padažas „chamnu" - 125 g. (nežinau kas tas yr  )

Garstyčios – 60 g.

Natūralus jogurtas - 100 g. . (galima keisti į smukintus pomidorus su paprika)

Žalumynai

 

Sumaišyti citrinos sultis, padažą ir garstyčias. Višta šiam mišinyje marinuoti nemažiau kaip 30min. Troškinti marinate, patiekti užpilta jogurtu ir papuošta žalumynais.

 

(261 pus.) Marinuota vištienos krūtinėlė

 

Vištienos krūtinėlė – 5 vnt. (be odos )

Citrinos sultys – 1 šaukštas

Kefyras – 1stiklinė

Smulkinta mėta – puse stiklinės

Smulkintas česnakas – 1 šaukštas

Čili pipiras – 1 šaukštelis

Druska – 1 šaukštelis

 

Krūtinėles įtrinti druska, pašlakstyti citrinos sultim.Paruošti marinatą iš kefyro, mėtų, česnako ir čili. Pamarinuoti 24 val. Kepti orkaitėje 35min. – 200 °C (galima kepti grilyje)


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

(262 pus.) Viščiukas užkeptas su prieskoniais

 

Višta – 3 vnt. (maža)

Citrinų sulčių – puse stiklinės

Marinatui:

Česnakas - 2 vnt.

Imbieras – smulkinta šaknis 1 šaukštas

Kmynų – 1 šaukštas

Kardamonas - puse šaukštelio

Raudonieji pipirai - puse šaukštelio

Paprika - 1 šaukštas

 

Viščiuką paruošti : nuimti sparnelius, išimti krūtinkauli, padalinti į 4 dalis, nulupti odą. Mėsos paviršiu subadyti, padaryti keletą įpjovų. Įtrinti citrinos sultimis.

Marinato ingridientus sutrinti blenderiu iki vientisos masės. Vištiena joje marinuoti 4 val. kambario temperatūroje, arba per naktį šaldytuve.

Kepti orkaitėje, patiekti apšlaksčius citrinos sultimis.

(263 pus.) Vištienos šašlykas

 

Vištienos filė -6 vnt.

Baltas sausas vynas – 1 stiklinė

Svogūnai – 2 vnt.

Raudonelis (Oregonas) – 1 šaukštelis

Druska, juodieji malti pipirai

 

Vištieną susmulkinti kubeliais, sudėti druską, pipirus, raudonelį,pjaustytus svogūnus, viską užpilti baltu vynu, marinuoti 3 valandas. Ant iešmų verti sluoksniuojant su svogūnais.

 

(264 pus.) Vištienos šašlykas su daržovėmis

 

Vištienos filė -500 gramų

Paprika – 2vnt.

Vyšniniai pomidorai – 8vnt.

Vyno actas – 2 šaukštai

Druska, kvepiantys malti pipirai

 

Sumaišyti: actą, druską, pipirus. Dideliais gabalais pjaustytą filė užpilti marinatu ir palikti 30min.

Ant iešmų verti sluoksniuojant su pomidorais, paprikos gabalėliais.

Šašlyką galima gaminti ir iš kalakuto filė, tam kad jis nebūtu sausas, kepant reikia laistyti marinatu.


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.