Pereiti prie turinio
Snapė

Ar jau?iaties laisvi?

Rekomenduojami pranešimai

Nusi?neki. Kaip vyras pasako, taip ir yra, o ka kalba moterys, tai tik tam, kad jo i?klausytum, ?velniai paglostytum ir darytum taip, kaip esi nuspr?nd?s pats...

Tai tavo boba po pado sedi taip gal ir yra. Nespresk pagal save apie visus.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Indrute, ko tokia suirzusi nuo pat ryto?

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
teisingai, reik klausyt ka sakomoterys, tik daryt tai kas mums reikalinga.

o del pirkinio, tai a? i? savo pozicijos galiu pasakyt, kad jeigu moteri?kei tai teikia malonuma, o man nekvar?inama galva, tai tegu ji ir perkasi. o a? gra?iai pritarsiu...

kai pinigai bendri, o jo nera per daugiausia, nemanau, kad elgsiesi protingai pritardamas :pack2_thumbup[1]:

...............................................

403284pn.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai pinigai bendri,tada abu ir sprend?ia.O kai pinigai atskiri,tada vyras sprend?ia,kiek gali skirti pinigo mano norams vykdyti,kurie jo akimis yra visi?ka nesamone,ir koks procentas mano noro pasibaigs i?klausymu ir paglostymu :)

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pasiseke tau jei tawo balsas lemiamas:)

Ne taip mane supratot, tiesiog vyrui patinka ir jis be manes pirkdamas vienas nupirktu ta pati. Pas mus labai skoniai panasus.

Pas mus namie teises lygios, niekas nieko nemina po padu. Bent jau stengiames :)

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.