Pereiti prie turinio
Snapė

Anyta velnio pramanyta?

Rekomenduojami pranešimai

pas mane taip pat uosvei begalo geri ir nuosirdus zmones galiu pasakyti  kad mes sutariam labai gerai tikrai niekada nesikiso i musu gyvenima ,uz ju palaikyma ir supratima begalo juos gerbiu.

Na ir man taip paciai pasiseke :schmoll: tikrai labai geri zmones..maniskis kartais ir pasiskundzia, kad jie mane labiau myli, nei ji :) ir as pati geriau su jais sutariu, nei su savo tevais :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Iš pradžių uošvienė manęs nemėgo(uošvio neturiu),mat jos protą ir liežuvį dažniausiai valdė alkoholis.Prisigalvodavo nebūtų dalykų,pletkindavo ,nors apie mūsų bendrą gyvenimą visai nieko nežinojo.Vestuvėms norėjo pasiskolinti juodą suknią...Bet taip gavosi,kad visai nedalyvavo...Dabar jau metai su trupučiu nebegeria.Kalbamės,juokaujam,jokių pletkų nebegirdžiu...Santykiai nėra labai šilti.Gal aš neprisileidžiu.Bendraujam ir viskas.

O vyrui mano pasisekė.Mano mama dažnai palaiko ne mane,o mano vyrą,jį užstoja.Jei mato,kad tikrai neteisus,patyli.O jei aš neteisi,tuoj jį gina.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man su uosviais nenuskilo, tas pats kaip ju nebutu :grin: dar uosvis is kito miesto atvaziuoja dazniau, negu uosviene ne per toliausiai gyventi.Niekada nesaugojo anuku sako kai didesni bet jau dabar nebemazi ir tai nesaugo tai man kartais piktis ima, kad kai trumpam reikia isvaziuot nera kas vaiku paziuri, o mano tevai kaime gyvena, tai dabar dukra kaip aukle priziuri broliukus be priekaistu :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano vyras neturi motinos-na turi,bet nebendrauja su ja.todel nezinau kokia jinai kaip anyta.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano anyta gan savotiška. Rodos jau per tiek metų išauklėjome su vyru, bet vis tiek apsisukus ką nors pagal save padaro. Moteris jau amžiuje, aš tai suprantu, bet nenori suprasti, kad jos sūnus turi savo šeimą. Dabarties aš jai ir paprieštarauju kartais, tai ji nelabai patenkinta tokiu mano elgesiu. Ji gera moteris, bet...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano anyta pati geriausia. gyvena už 300 km čia pats didžiausias gėris. nelenda mums į akis ir nemoralizuoja, nemoko kaip gyventi. ( nes niekad neskambina)

pasimatom į tris metus kartą, ir tai tik 15 min (nes nebebūna apie ką kalbėti o tyloje ilgai ištverti sunku) o kartais visisškai nesimatom nes prisigalvoja kad jai reikia nešt skalbinius pas dukrą išskalbti (kartais pagalvoju gal vistik per dažnai matomes ). pas mus nevažiuoja nes tipo toli o jeigu važiuoja vyro brolis ar sesuo ir pasisiūlo nuvežti nevažiuoja prisigalvoja darbų, arba nori pailsėti.

tai vat nesibaram nesipykstam o susitikę meiliai pasėdim pasikeičiam mandagiom frazėm ir visi patenkinti išsiskirstom :grin:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mano anyta pati geriausia. gyvena už 300 km čia pats didžiausias gėris. nelenda mums į akis ir nemoralizuoja, nemoko kaip gyventi. ( nes niekad neskambina)

pasimatom į tris metus kartą, ir tai tik 15 min (nes nebebūna apie ką kalbėti o tyloje ilgai ištverti sunku) o kartais visisškai nesimatom nes prisigalvoja kad jai reikia nešt skalbinius pas dukrą išskalbti (kartais pagalvoju gal vistik per dažnai matomes ). pas mus nevažiuoja nes tipo toli o jeigu važiuoja vyro brolis ar sesuo ir pasisiūlo nuvežti nevažiuoja prisigalvoja darbų, arba nori pailsėti.

tai vat nesibaram nesipykstam o susitikę meiliai pasėdim pasikeičiam mandagiom frazėm ir visi patenkinti išsiskirstom   :unsure:

Nieko sau, idomiai jus cia bendraujate :bigsmile: na bet isties geriau, nei galbut pykstantis ar pan. :unsure: :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagarbos jos nusipelne vien todel, kad uzaugino puikius vyrus. Su anyta bendrauju tiek, kiek reikalauja mandagumas. Viena kitai ant takelio nestovim. Tas ir dziugina . :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau kad su anyta pyktis nebutina o jei jau charakteriai skirtingi tai geriau nedaznai matytis nei pyktis :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?iaip jau a? pati anyta, tod?l galiu pa?i?r?ti ? problem? i? kitos pus?s. Sako meil? anytai /ar u?vei/ matuojama kilometrais. Mano vaikai gyvena nuo manęs per 250 km, tod?l a? juos labai myliu. Ir jie mane.

Tik, koks paradoksas - man visi?kai nesinori ki?tis ? jų gyvenim?, nes a? dar ir savo turiu pakankamai aktyvų ir ?domų, o jie vis bando krauti ant manęs savo problemas. :D Kai galiu padedu, bet pati r?pes?ių tikrai neie?kau. ?iais laikais anytos tikrai n?ra nusenusios kaimo moter?l?s, kurių vienintelis r?pestis - reguliuoti vaikams gyvenim?.

?mon?s, kurie i? meil?s i?si?ada asmeninio gyvenimo, gal ir praturtina save, ta?iau neabejotinai nuskurdina tuos, kuriuos pasirinko myl?ti. A. Kamiu

papilio_palinurus.jpgTroides_amphrysus.jpgGraphium_agamemnon.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano anita irgi man labai gera-duok Dieve kad jos visos tokios butu... :geda:

Jaigu atrodo kad gyvenimas jau baigesi-nusisypsok!

6514d6f1c6d64964acdd3ff5176472f4.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.