Pereiti prie turinio
Snapė

Anyta velnio pramanyta?

Rekomenduojami pranešimai

Nu košmaras kažkoks :) ir kas blogiausią nėra kur dingt :unsure:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

LOONA linkiu stiprybes ir kantrybes. Kad kuo greiciau gyventumete atskirai nuo tos raganos :flowers: laikykis ir nepasiduok jai. :flowers::flowers:

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mane dievas pagailėjo, mano anyra gyvena Ukrainoje, mačiau ją tik kartą gyvenime :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beskaitant mintis atėjo.... juk aš pati busiu kažkam 'dviguba' anyta :super: .... ir savo sunulius taip myliu - kad, net nežinau ar galėsiu ramia širdimi atiduoti jų gyvenimą "kažkokiai kitai i rankas" ir busiu ta ' :D anyta velnio pramanyta'

as pati nežinau ka reiškia turėti anyta...., o mano vyro uošvė yra jam kaip tikra mama... ;)

gal ir man reikia pratintis prie minties ir ruošti save buti ta geraja uošve ... Kad paskui nekeiktu :victory: kokiam forume ;)

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na,as taip ir nesusipazinau su savo anyta,nes ji mire pries mums pradedant rimtesnus santykius... O as isivaizduoju,kad busiu tikra "anyta velnio pramanyta",bo savo suneli labai myliu.Mamyciukas jis pas mane :wub:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet jei myli savo vaika, turetu atsirast kazkoks siltas jausmas ir jo antrai pusei, juk butent ji, jo zmona yra tas zmogus kuri rupinasi, myli ...

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Bet jei myli savo vaika, turetu atsirast kazkoks siltas jausmas ir jo antrai pusei, juk butent ji, jo zmona yra tas zmogus kuri rupinasi, myli ...

zinok,nebutinai.Kai pasiziuriu i savo broliene,tai man kyla noras savo vaika apsaugoti nuo tokios zmonos,nekalbant jau apie siltus jausmus :hm: Bo mano broliene su mano broliu gyvena tik del pinigu,juo visai nesirupina ir nemyli.Turi jie bendra vaika,kurio ji irgi nepriziuri.lr vede jis ja tik todel,kad ji pastojo...Jis jos ir vesti nenorejo,bet mano tevai spaude ji...Dabar visi gailisi.Butu daves vaikui pavarde ir islaikyma,ir butu pasibaigus ta komedija..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manoji tai gera,neduok dieve kas blogai apie mane ką pasakys,tai jin trilinka už mane piestu stojasi llaime: mažai matomės,tad nėra laiko kada pyktis,o beto mano vyrelis vienturtis,tai lai džiaugiasi kad aplamai apsilankom :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mano atvejui labai tinka sis posakis :bredis: mes su anyta nesibaram, nesigincijam, bet viena kitos nemegstam :lol: nemeile per atstuma, gaunasi :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi uosve meno nesutariu grynai jos gyvenimo budas kitoksai grynai nei mano seimos tai nesusislifuojem po sioliai.

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas vakaras,

O mes sutariame puikiai ;)

Aš nesu piktą menanti: atkeršysiu ir pamiršiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as nezinau ka reiskia tureti uosviene, neteko patirti to jausmo.... B) uztat mano mama yra kaip tikra mama mano vyrui ;)

laura.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.