Pereiti prie turinio
Snapė

Anyta velnio pramanyta?

Rekomenduojami pranešimai

velnio ji velio pramanyta ta anyta. :pikta_pana:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau, kad tai nuo žmogaus priklauso. Mano anyta - pusė velnio :D Bet jei tektų kartu gyvent tai :unsure:

e700be267b32.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi tikrai anyta velnio nesta ir pamesta :( ner geriau kaip atskiai gyvent, jei po vienu stogu jauciu..isprotejimas :flower:

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

MANO ANYTA LABAI GERA,JI MAN LYG ANTRA MAMA.JI TURI DAR DUKRA,TAI SAKO,KAD TURI DVI DUKRYTES-SAVAJA IR MANE.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maniškė nebloga, nieko blogo nedaro, aš dar jai ir pasiskūsti galiu jei reikalas prispiria, tada jau palauk sūneliui nebūna

bet gyventi kartu nenorėčiau

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labukas visiems! Papasakosiu ir as savo istorija!

Gyvename kartu jau apie septynis metus,kartu gyvena ir mano sunus,is pirmosios santuokos. Gyvename mano ir sunaus bute.Jo tevai nebuvo patenkinti ,kad pradejo gyventi su moterimi,kuri turi vaika.Na as dar si fakta galiu pripazinti,nes beveik visos mamos noriu ,kad ju sunus pradetu gyvenima ,kaip sakoma nuo tuscio lapo. Bet virsune buvo ,kai ateje pirma karta pas mus i svecius,isidemejau zodzius,nes buvo labai keista klausyytis ju: " o mes maneme,kad viskas zymiai blogiau.."Is karto nesupratau siu zodziu,bet kai po pusmecio per sventes ,susede prie stalo,isgirdome ,kad nieks neskambino,na del buto pirkimo,nes pries tai gal prie kokiu tris men. pradejo jo mama pokalbi apie buto prapletima,mes nekreipeme demesio,pakalbejo ir tiek. Bet sokas mane ir vyra istiko,kai isgirdome,kad nieks neskambino.Susizvalge,paklauseme apie ka ji,ramiai atsake,kad na niekas nepaskambino,juk reikia parduoti buta. Vyras tada ramiai pasake,kad mes ir negalvojame tai daryti. Istorija nesibaige. Viena sestadieni,prisiviliojusi,kad reikia padeti tevui sode sukasti zeme,butent prisiviliojusi,nes mes turejome kitu planu,bet kad leistu ilsetis sekmadieni ,nutareme nuvaziuoti i soda. Ir tai buvo musu klaida,nes kai tik atvaziavome ,kaip kokia lape vis lindo i akis,tokia geriete,bet kai as paklausiau : "ko jus norite is to buto" ,suzinojome tai kas mane apakino galutinai. Jo tevai norejo,kad as parduociau savo buta,jie pridetu keleta tukstanteliu,tuo labiau ,kad kainos tuo metu buvo gerokai uzkeltos,ir nusipirktumem dveju kamb. ,bet tai dar nieko,bet kai pasake,kad buta uzrasysime ant mano vyro vardo,na tada ir as atidariau gerkle. Isgirdes mano vyras tokia "uzmacia",aciu jam,nes kitas gal ir "eitu is vien" ,surinko mano daiktus,ir isejome i stotele,kuri buvo uz gero kilometro. Po keliu dienu ji dar skambino,bet negalejau kalbetis,buvo skaudu,kad norejo apgauti.

Tris metus nebendravau ,ne tik as ,bet ir vyras,nes jo zodziai buvo tokie,jei tave iskaudino,tai ir mane!

Aisku,susitaikeme,atejo kaip koks sunytis prispaudes uodega!Bet ar ilgam...nezinia,juk kaip sakoma kuproto ,nei grabas neistiesins!

" Laimingas ne tas ,kuris viska turi,bet tas - kuris moka dziaugtis tuo ka turi!"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ilgaplauke-nieko sau :flowers: dar ir tokiu anytu pasitaiko??? :flowers: siaubas kazkoks.... :wub1:

maniske tai.... nu nepradiesiu pasakoti smulkmenu,bet tik viena galiu pasakyti,kad yra pati dydziausia veidmeine,dvyveide... sugyventi tai sugyvename,perdaug nelendu jai i akys ir tiek... bet viena kart buvo,kad nenutiliejau ir viska jai issakiau.Paskui ji pas mane atvaziavo verkdama atsiprasinet,tikrai maciau,kad tai buvo nuosirdu. Bet vistiek jos negaliu pakesti vien tik del jos veidmeiniskumo :wub1:

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na mes gywenam su anyta. Ji labai gera tik kartais uzknisa bet aisku jai nieko nesakau. Nerwina kai ateina pasipasakot sawo bedu o kai as noriu pasipasakot is kart pakeicia tema. O taip tai nieko negaili tokia maloni bet tik wisas pasaulis aplink ja sukas. Mes turime sawo atskira kambariuka. Tai nerwina kai kisasi i remontus ir pan. O kai sunelis ju suserga tj kaip gydo, o paskui man sako tu zmona ko negydai, tj kaip man gydyti jei ji neleidzia. Wien tas kysymasis i musu gywenima man trukdo gywenti bet nenoriu pyktis todel tyliu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na mes gywenam su anyta. Ji labai gera tik kartais uzknisa bet aisku jai nieko nesakau. Nerwina kai ateina pasipasakot sawo bedu o kai as noriu pasipasakot is kart pakeicia tema. O taip tai nieko negaili tokia maloni bet tik wisas pasaulis aplink ja sukas. Mes turime sawo atskira kambariuka. Tai nerwina kai kisasi i remontus ir pan. O kai sunelis ju suserga tj kaip gydo, o paskui man sako tu zmona ko negydai, tj kaip man gydyti jei ji neleidzia. Wien tas kysymasis i musu gywenima man trukdo gywenti bet nenoriu pyktis todel tyliu...

O tu netylėk, galima gi nesipykti, paprasčiausiai gražiai nesipykdama paaiškink kas tau nepatinka :nyam: Nes visada kai nutyli, tai paskui užsisės ant galvos,visalaik ir kišis į jūsų gyvenimą.

Aš neleidžiu savo anytai kištis, čia yra mūsų gyvenimas ir mes žinom kaip mums elgtis. Aš galiu išklausyti anytos patarimų ar panašiai, bet elgsimės taip kaip mūsų šeimai atrodo geriau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O tu netylėk, galima gi nesipykti, paprasčiausiai gražiai nesipykdama paaiškink kas tau nepatinka :nyam: Nes visada kai nutyli, tai paskui užsisės ant galvos,visalaik ir kišis į jūsų gyvenimą.

Aš neleidžiu savo anytai kištis, čia yra mūsų gyvenimas ir mes žinom kaip mums elgtis. Aš galiu išklausyti anytos patarimų ar panašiai, bet elgsimės taip kaip mūsų šeimai atrodo geriau.

Na teisybe sakai, bet manoji tokia jautruole viena karta vyras jai pasake nesikysk tai ja tokia isterija ištiko: ir verke kaip, ir pyko ir o jetus kas buvo.... Tada jau ir as kalta likau, sako nori padeti o sitaip atsilygina... Jau geriau kol gyvenam kartu nesipykti, o kai atskirai išeisim gyventi tai jau galima ir paprieštarauti jai. Bet kad ir tas mano vyrelis tikras mamiciukas, ir ant jo del sito pykstu. Jei kas tai pas mama... Seip esu geras zmogus, gal ir per geras todel pyktis tikrai nesinori, juk mamos neturejus tai nors tokia anyta turesiu :sird:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano anyta gerietė , bet kuo rečiau matomės tuo santykiai geresni , abi vienam kambary ilgai neištvertume

-Meilė yra skausmas ....

-pasakė asilas pabučiavęs ežį ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.