Pereiti prie turinio
kicule

Čeburėkai

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas pasidalins receptu :mirksiukas: kaip tesla darote? :hihihi:


DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš darau pagal šitą receptą. tik nekepu keptuvei o verdu fritiūrinei :mirksiukas:


Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As ceburekus darau taip:

 

250g pieno

100g varskes

puse arbatinio saukstelio cukraus (kad pagestu graziai)

ketvirtadali saukstelio sodos

biski dryskos

miltu

tesla turi buti biski lipni .I vidu dedu farsa su pakepiltais svogunais ir morkom,daug prieskoniu. Tikrai skanu ir lengva pasidaryti


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Dar taip darau:

Darau is akies,tai proporciju negaliu parasyti. I miltus dedam kiausini, biski druskos,ipilti vandens. Pilam tiek,kad tesla neliptu prie ranku ir galima butu iskaciuoti blynus. Kai tesla gatava,dedam trumpam i saldytuva,o paskui darom ceburekus.

 

 

Dar toki receptuka turiu issaugota. CIA


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tešlai

800g varškės

3 kiaušiniai

druskos,

miltų

Kepimo miltelių pakelis

 

Įdarui

 

1000-1300g kiaulienos

2-3 svogūnai

grietinės

prieskoniai pagal skonį

 

 

Aliejaus virimui.

 

Padarome tešlą. ji neturi būti nei per kieta, nei per minkšta: nelipti prie rankų, bet išlikti minkšta.

 

Įdarui supjaustomi smulkiai svogūnai pakepinami aliejuje. Supilama į maltą kiaulienos faršą. Įdedame grietinės 5-6 šaukštus, kad įdaras būtų nekietas. Labai gerai išminkyti.

 

Tešlą kočioti nestorai - 0,5 0,8cm.

Virti gerai įkaitintame aliejuje, tokiame kiekyje, kad įdėtas čeburekas praktiškai paskęstų aliejuje. (Vėliau jis išsipūs ir iškils)


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Darau pagal tą receptą kaip Indrė :flowers: Nu superiniai čeburėkai gaunasi :flowers: Tik seniai bedariau, gal reiktų pasitaisyt :flowers:


Dovanėlėflow9.gif

Mano darbeliai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.