Pereiti prie turinio
Snapė

Kelias į žvaigždes

Kaip manote kas laimes chou?  

15 narių prabalsavo

1. 1. Kaip manote kas laimes chou?

• Donata
      0
    • Raminta
      0
    • Vilija
      5
    • Mino
      5
    • Andrius
      5
    • Vudis
      0

Rekomenduojami pranešimai

bet koks pasimet?s, matyt visai nesitikejo laimeti :hm:

u040.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

plugas i? plyno lauko laimejo. dabar kaimieeiai tures savo daininka ir gales but pasikel?.

:clap:

Gerai pasakiau ane :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau kad daugumai jo pergale buvo netiketa :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o a? nusivyliau buvau tikra kad laimes vilija. o dabar andrius. fe nesamone. nors mino buto laimej?s taip abydna nebuto. :hm: :)

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jap, as ir maniau kazkaip kad laimes Vilija arba Mino, o kai pasake kad Andrius laimejo :hm: :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
o a? nusivyliau buvau tikra kad laimes vilija. o dabar andrius. fe nesamone. nors mino buto laimej?s taip abydna nebuto.  :hm:  :)

As ir nesitikejau ir nenorejau kad Andrius laimetu, bet yra kaip yra....

As buvau tik uz Mino ir Vilija :wub

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as labai dziaugiuosi ,kad Andrius laimejo...ir tikejausi kad jis laimes!!! :hm: ir gerai kaimas parode miestui..nors pagalvojus ar svarbu is kur zmogus..svarbiausia ,kad jo dainos is sirdies :wub

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ai?ku, kad nesvarbu (bent jau man) i? kur jis, tiesiog man jo dainos :hm: :) :bigsmile: , tokios kaimieti?kos, senesniems ?monems skirtos, nors Cicinas irgi jaunimui ir net vaikams patinka, visokio skonio yra visokio reikia...

o del daino i? ?irdies nu tai ta, kur "kam sava, jei gerai ir svetima", tai tikrai, kad "i? ?irdies" :wink:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na taip ne visos dajnos vienodos.vieniem vienos kitiem kitos.nu bet kaskaip tokios jo dainos gal ir kaimietiskos bet man tokios nuosirdzios gal atrodo..nu net nemoku pasakyt kokios..o mino ir vilija duguma dainu is anglisku ar italisku isvercia i lietuviu kaba ar panasius zodzius sukuria...taj jau kaskaip keista :bee

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vilija ir Mino ir taip jau prasimu? ,o Andrius yra tikras lietuvi?kas vyras be jokio holivudi?ko priedo :pack2_thumbup[1]: galbut to mums ir truksta :hm:

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? tai d?iaugiuosi u? Andriu. Lygiai taip pat bueiau d?iaugusis jeigu buto laimejus Vilija ar Mino. A? juos visus tris laikiau favoritais.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.