Pereiti prie turinio
Snapė

Kelias į žvaigždes

Kaip manote kas laimes chou?  

15 narių prabalsavo

1. 1. Kaip manote kas laimes chou?

• Donata
      0
    • Raminta
      0
    • Vilija
      5
    • Mino
      5
    • Andrius
      5
    • Vudis
      0

Rekomenduojami pranešimai

:hm: Kokio minuso?

As vakar,uzvakar ne viska maciau, tai kazka ryskiai praleidau  :grin:  :rolleyes:

Taigi Raketa turejo kazkam duoti minusa kas ses su Sigita....bet kai jie susiruose ta daryti ...atejo Valinskas ir ta minusa uzsikabino sau :blink: Tai taip ir neaisku, kaip ten bus su antruoju karstu mikrofonu :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias kicule

Aha... sita jau maciau :blink: Kazin, kazin kaip cia sestadieni bus :rolleyes::grin:

As matai nemaciau kai minusus Sigitai sudejo... tik kaip suprantu rodos planuotai :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Na zinokit siandien pasilikstejau Deinium is "Raketa" :) Labai jau graziai su Sigita kalbejo :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Siga is pradziu patiko, bet dabar mano nuomone apie ja keiciasi :doh Nepatiko, kad pradejo varyt ant Vilijos ir isvis ispuikele pasirode :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kaip visada geriausio ka?ko ir nematau. Nemaeiau kas ten avyko su ta Sigita.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Na kaip visada geriausio ka?ko ir nematau. Nemaeiau kas ten avyko su ta Sigita.

As taip pat nemaciau :geda :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gaila,kad Sigita i?krito.Balsas pas ja labai neblogas,bet galejo geriau pasiruo?ti,kokia daina populeresn? pasirinkti.O Deivis pabaigai tokia aspudinga daina pasirinko,kad man atrodo,?anso pas ja beveik nebuvo.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:hm: , o man tai labiau atrodyto, kad u? Deiva balsavo ne tik tie, kuriems patiko jo daina, bet ir tie, kurie nenorejo, kad Sigita gra?to...

...jei jau jai dave ?ansa, galejo ir liaudis leisti jai pabandyti, tuo labiau, kad Deiviui nuo to blogiau tikrai nebuto buv?...bet eia Lietuva, eia lietus lyja...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gaila,kad Sigita i?krito.Balsas pas ja labai neblogas,bet galejo geriau pasiruo?ti,kokia daina populeresn? pasirinkti.O Deivis pabaigai tokia aspudinga daina pasirinko,kad man atrodo,?anso pas ja beveik nebuvo.

As manau, kad pries Siga balsavo ne del jos dainavimo, o kaip prie asmenybe :hm: Per daug pasikelusi ir negerbenti kitu :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na labai idomu kaip bus su Rule kaip balsuos zmones man tai atrodo kad ten yra padarytas didelis burbulas isto ka ten sako kad tik LNK oasidarytu pinigu man jo gaila na gal jis kanors ir padre bet vistiek visibuvo autobuse o ten niekas nieko nemate :mamba:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai noreciau kad pagaliau jis is zaidimo pasitrauktu :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:clap: Mino liko , i?krito Rule .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.