Pereiti prie turinio
kicule

Kuriamoji vizualizacija

Rekomenduojami pranešimai

Gal kas naudoja si metoda? Ar paviko pasiekti tikslo? Ar gavote tai ko tikejotes? :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Gal kas naudoja si metoda? Ar paviko pasiekti tikslo? Ar gavote tai ko tikejotes? :flowers:

prasyciau placiau- nelabai suprantu apie ka kalba eina :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

5b1683ee0942.jpg

Pasiekite tikslus ir išpildykite svajones Kiekvienas žmogus nesunkiai gali įsivaizduoti, kad jam puikiai sekasi. Ir toks įsivaizdavimas išties padeda įgyvendinti svajones. Kūrybinė vizualizacija – tai įgimtas kiekvieno žmogaus protinis gebėjimas. Beveik visi ryškesnių gyvenimo aukštumų pasiekę žmonės kūrybinę vizualizaciją pasitelkia net ir kasdieniams tikslams įgyvendinti. Jūs taip pat galite pasitelkti kūrybinę vizualizaciją ir siekti didelių, ilgalaikių savo gyvenimo tikslų. Knygos autorius Richardas Websteris pataria, kaip efektyviai įgyvendinti savo svajones netgi tada, kai pakeliui į tikslą susiduriate su įvairiomis kliūtimis. Knygoje aprašomi tiek paprasti būdai , tiek ir sudėtingesnės veiksmingos technikos, padėsiančios atgaivinti sielą ir patobulinti įvairias gyvenimo sritis – sveikatą, žmogiškuosius santykius, karjeros planus, mokymosi gebėjimus, kūrybingumą, finansinę sėkmę. Apie autorių Richard Webster (Naujoji Zelandija) daug keliauja po pasaulį, skaito paskaitas ir organizuoja praktinius užsiėmimus dvasinėmis temomis. Jis yra parašęs per 30 knygų.

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nejaugi niekas niekada nebuvo jusu svajoniu isšsipildymo? :hihihi:

Kažkada aš svajojau turėti forumą. Aš labai norėjau, labai :hihihi: Bet nežinojau nuo ko pradėti, ką daryti ir t.t.

Tada radau (ju yra ir dabar internete) nemokama toki, bet viskas tai buvo kažkaip nerimta :flowers: Ir aš nenustojau norėti savo, tikro, gero forumo :flowers: Atėjo laikas ir aš vis dėl to gavau ką norėjau. Aš ji turiu ir esu laiminga :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kicule kaip tik neseniai nusipirkau šitą knygą, bet dabar dar skaitau kitą, todėl šitos nepradėjau, bus labai įdomu paskaityti :mirksiukas:

o tu ar bandai šį metodą, pasakyk kaip tu darau, ar skaitei šitą knygą, ar gaunasi kas nors <_<

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nejaugi niekas niekada nebuvo jusu svajoniu isšsipildymo? :mirksiukas:

Kažkada aš svajojau turėti forumą. Aš labai norėjau, labai :doh: Bet nežinojau nuo ko pradėti, ką daryti ir t.t.

Tada radau (ju yra ir dabar internete) nemokama toki, bet viskas tai buvo kažkaip nerimta <_ ir a nenustojau nor savo tikro gero forumo src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_super.gif" alt=":super:"> Atėjo laikas ir aš vis dėl to gavau ką norėjau. Aš ji turiu ir esu laiminga :flowers:

na labai norejau suploneti jeigu tai tinka prie sitos temos.... siekiau ryztingai..... pasiekiau- esu labai laiminga.

dabar irgi daug ko siekiu, bet pirmiau pasieksiu tada parasysiu :(

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kicule kaip tik neseniai nusipirkau šitą knygą, bet dabar dar skaitau kitą, todėl šitos nepradėjau, bus labai įdomu paskaityti :kadaryt:

o tu ar bandai šį metodą, pasakyk kaip tu darau, ar skaitei šitą knygą, ar gaunasi kas nors :D

zana, labai smagu. Gal paskui papasakosi kaip sekasi :flowers:

As nemazai info., RUS saitose skaitau, tam tikros istraukos is knygu ir t.t zana, tikrai gaunasi :lol: Butu smagu kad daugiau zmoniu pajustu ir patiketu i tai :) Tikiuosi sulaiko atsiras daugiau mergaiciu norinciu pabendrautisia tema :)

na labai norejau suploneti jeigu tai tinka prie sitos temos.... siekiau ryztingai..... pasiekiau- esu labai laiminga.

dabar irgi daug ko siekiu, bet pirmiau pasieksiu tada parasysiu :D

oksana, taip tai tinka, juk tai buvo tavo didelis noras. :lol: Kada pavyko ji igyvendinti? Juk tik tada kai istiesu labai to uzsinorejei pati :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
zana, labai smagu. Gal paskui papasakosi kaip sekasi :kadaryt:

As nemazai info., RUS saitose skaitau, tam tikros istraukos is knygu ir t.t zana, tikrai gaunasi :lol: Butu smagu kad daugiau zmoniu pajustu ir patiketu i tai :lol: Tikiuosi sulaiko atsiras daugiau mergaiciu norinciu pabendrautisia tema :)

kaip įdomu, manau tyikrai atsiras daugiau bendraminčių, kicule gal galėtum įdėti kokį puslapiuką, kai grįšiu pasiskaitinėčiau, dabar vistiek sėdžiu namie ir nieko negaliu daryti, tai nors apsišviesiu :D

o kai perskaitysiu būtinai pasidalinsiu savo mintimis :flowers:

ar tu matei filmą seecret, man jis labai patiko :lol:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip maciau, fainas filmas :kadaryt:

zana, viska ka turiu yra RUS kalba :flowers: Sakiau po biski isversiu ir mums i foruma idesiu, butinai pasidalinsiu :lol:

O tu kokia knyga skaitai? Kas autorius?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi minčių galia, mūsų mintys materializuojasi....

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
1dea8f47a64d.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taip maciau, fainas filmas :mirksiukas:

zana, viska ka turiu yra RUS kalba :sird1: Sakiau po biski isversiu ir mums i foruma idesiu, butinai pasidalinsiu :huh:

O tu kokia knyga skaitai? Kas autorius?

ne aš dar nepradėjau, bet turiu šitą kūrybinė vizualizacija pradedantiesiems, dabar pabaigsiu kitą ir reikės pradėti šitą skaityti, jaučiu labai įdomu bus :lol:

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.