Pereiti prie turinio
kicule

Kuriamoji vizualizacija

Rekomenduojami pranešimai

buvo keletas įvykių kur labai labai tikėjausi ir pavyko :mirksiukas:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

:wub1: Svajonių knyga

:victory:

Jei jūsų paklaustų, kiek svajonių turite, joms suskaičiuoti tikriausiai užtektų vienos rankos pirštų. Bėda ta, jog daugelis mūsų labai abstrakčiai įsivaizduoja savo svajones. Laimės planavimas būtų efektyvesnis, o rezultatas sėkmingesnis, jei žmonės žinotų, ko iš tiesų jie gyvenime nori. Ne rytoj ar po savaitės, bet po 15 ar 30 metų.

Užrašykite savo svajones į Svajonių knygą – visas, kiek tik jų turite ir kiek dar turėsite. Būsite priversti tiksliai įvardyti, ko norite. Kai jau susirašysite visas svajones, nuspręskite, ko norėtumėte po 10 metų, ir surašykite etapinius tikslus galutiniam tikslui pasiekti (paprasta kaip rengiant bet kurį planą, ar ne?). O tada susikurkite reklaminį savo svajonių albumą.

Jam kurti ypač praverčia darbščiųjų rankų būreliuose įgyti įgūdžiai. Pamatote žurnale savo svajonių namą – išsikirpkite ir klijuokite į albumą. Matote svajonių automobilio nuotrauką – klijuokite į albumą. Parsivežtą medžio lapą iš svajonių šalies – taip pat į albumą. Ir taip visus paveiksliukus, kuriuose matote savo svajonę.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

DEVYNI NURODYMAI, KAIP KURTI EFEKTYVIUS TVIRTINIMUS (afirmacijas)

Afirmacija apibūdina tikslą taip, tarsi jis jau būtų pasiektas. Pavyzdžiui, galite sakyti: „Gėriuosi nuostabiu saulėlydžiu Palangoje " arba „Man taip lengva ir smagu, aš esu sveikas ir žvalus“.

Efektyvūs jūsų tvirtinimai turi būti sudaryti vadovaujantis šiais devyniais nurodymais:

1. Pradėkite nuo žodžių „Aš esu". Tai yra patys veiksmingiausi mūsų kalbos žodžiai. Pasąmonė priima visus šiais žodžiais prasidedančius sakinius kaip nurodymus, įsakymus, kuriuos reikia vykdyti.

2. Naudokite esamąjį laiką. Tai, ko norite, aprašykite taip, tarsi jau turėtumėt, tarsi tai jau būtumėt pasiekę.

Blogai: ketinu įsigyti naują....

Gerai: negaliu atsidžiaugti, naudodamasis naujuoju....

3. Konstatuokite teigiamai: sakykite, ko norite, o ne ko nenorite.

Tegu jūsų tvirtinimai būna teigiami. Pasąmonė negirdi žodelio „ne". Tai reiškia, kad sakinį „Netrankykite durų" ji supras kaip „Trankykite duris". Pasąmonė mąsto vaizdais, ir žodžiai „Netrankykite durų" jai sukels durų trankymo vaizdą. Sakinys „Jau nebebijau skraidyti" jai sukels bijojimo skraidyti vaizdą, o sakinys „Man patinka skraidymo sukeliamas jaudulys" sukels malonaus susijaudinimo vaizdą.

Blogai: jau nebebijau skraidyti.

Gerai: man patinka skraidymo sukeliamas jaudulys.

4. Stenkitės, kad tvirtinimai būtų trumpi. Tegu jūsų pareiškimai būna panašūs į eiliuotus reklaminius tekstus. Taupykite žodžius, tarsi kiekvienas iš jų kainuotų po 1000 dolerių. Reikia stengtis, kad tvirtinimai būtų trumpi ir lengvai įsimenami.

5. Siekite, kad jie būtų konkretūs. Neaiškūs tvirtinimai duos neaiškius rezultatus.

Blogai: važinėjuosi savo naujuoju raudonu automobiliu.

Gerai: važinėjuosi savo naujuoju raudonu „Porsche 911 Carrera".

6. Naudokite tiesioginę nuosaką. Tiesioginė nuosaka suteikia veiksmažodžiams jėgos, sudaro įspūdį, kad veiksmas vyksta šiuo metu.

Blogai: turėčiau kalbėti atvirai ir sąžiningai.

Gerai: kalbu atvirai ir sąžiningai.

7. Pavartokite bent vieną dinamišką emocijas ar jausmus išreiškiantį žodį. Įtraukdami emocijas, jūs pasijusite taip, tarsi jau būtumėt pasiekę savo tikslą. Dažniausiai tam vartojami žodžiai „su malonumu, džiaugsmingai, džiugiai, laimingai, išdidžiai, ramiai, entuziastingai, saugiai, maloniai, su meile".

Blogai: išlaikau tinkamiausią savo svorį - 80 kilogramų.

Gerai: oi, kaip gera, kaip smagu - penkis pūdus aš sveriu!

Atkreipkite dėmesį į tai, kad paskutinysis sakinys skamba kaip koks reklaminis dvieilis. Pasąmonė mėgsta ritmą ir rimus. Kaip tik dėl to eiliuotus tekstus įsimenam daug lengviau ir greičiau.

8. Tvirtinimus kurkite sau, o ne kitiems. Kurdami stenkitės, kad jie apibūdintų jūsų, o ne kitų žmonių elgesį.

Blogai: žiūriu, kad Jonas išsivalytų savo kambarį.

Gerai: entuziastingai pranešu Jonui, ko iš jo noriu.

9. Pridurkite žodžius „ar ką nors geresnio". Kai tvirtinime kalbate apie konkrečią situaciją (darbą, galimybę, atostogas), materialius daiktus (namą, automobilį, jachtą), tarpusavio santykius (su vyru, žmona, vaikais), visada pridurkite žodžius „ar ką nors geresnio".

Kartais apie tai, ko norime, sprendžiame vadovaudamiesi savo siaurais interesais ar ribota patirtim. O juk kartais yra ir geresnių dalykų, negu dabar mums prieinami, todėl nevenkime į tvirtinimus įtraukti ir minėtą frazę, jei tik ji tinka.

Pavyzdys: su malonumu gyvenu savo puikioje pajūrio viloje Nidos pakrantėje ar dar geresnėje vietoje.

PAPRASTAS BŪDAS TVIRTINIMAMS KURTI

1. Jsivaizduokite, ką norėtumėt sukurti. Vaizduokitės tokius daiktus, kokių norėtumėt. Įsivaizduokite, jog esate susikurto vaizdo viduryje ir stebėkite daiktus. Jei norite automobilio, įsivaizduokite, kad žiūrite į pasaulį pro to jūsų jau turimo automobilio langą.

2. Girdėkite garsus, kuriuos girdėrumėt, pasiekęs savo tikslą.

3. Patirkite jausmus, kuriuos norėtumėt patirti pasiekę tai, ko norite.

4. Trumpai apibūdinkite, ką patiriate, įskaitant ir tai, ką jaučiate.

5. Jei reikia, pakoreguokite savo tvirtinimą, kad jis atitiktų visus anksčiau išvardytus nurodymus.

KAIP NAUDOTI TVIRTINIMUS IR VAIZDUOTĘ

1. Peržiūrėkite savo tvirtinimus 1-3 kartus per dieną. Geriausias tam laikas iš ryto, paskui - vidurdienį savo orientacijai pakoreguoti, ir dar - prieš einant gulti,

2. Jei reikia, kiekvieną tvirtinimą perskaitykite garsiai.

3. Užsimerkite ir įsivaizduokite save tokį, koks esate savo tvirtinime. Žiūrėkite į save taip, tarsi matytumėt save iš vidaus. Kitaip sakant, žiūrėkite į sceną ne žiūrovo, o spektaklio dalyvio žvilgsniu.

4. Klausykitės visų garsų, kuriuos galėtumėt išgirsti sėkmingai pasiekę tai, kas teigiama jūsų tvirtinime - bangų mūšos ūžimą, minios riaumojimą, valstybinio himno melodiją. Įtraukite į tvirtinimus kitus jums svarbius žmones, įsivaizduokite, kaip jus sveikina ir džiaugiasi jūsų sėkme.

5. Patirkite tai, ką jaustumėt pasiekę savo sėkmę. Kuo stipresni tie jausmai, tuo veiksmingiau vyks procesas. (Jei jums sunku sukelti atitinkamus savo jausmus, pabandykite kartoti tokią frazę: „Man lengvai sekasi sukelti stiprius jausmus efektyviai dirbant su tvirtinimais".)

6. Pasakykite savo tvirtinimą dar kartą, o paskui šį procesą kartokite ir su kitu tvirtinimu.

KITI TVIRTINIMŲ NAUDOJIMO BŪDAI

1. įvairiose savo namų vietose pakabinkite 7,5 x 12,5 cm dydžio korteles su tvirtinimais.

2. įvairiose savo namų ar savo kambario vietose pasikabinkite norimų daiktų atvaizdus. Į juos galite įkomponuoti ir savo paties atvaizdą.

3. Kartokite savo tvirtinimus „prarasto laiko" metu - kai laukiate eilėje, mankštinatės, važiuojate automobiliu. Kartoti galite tyliai, mintyse, arba garsiai.

4. Įsirašykite savo tvirtinimus ir klausykitės jų dirbdami, važiuodami automobiliu ar prieš miegą. Tam galite naudoti įvairias technines priemones - magnetofoną, MP3 grotuvą ir pan.

5. Įsirašykite savo tėvo ar motinos padrąsinimus, tuos jų paskatinimo ar leidimo ką nors daryti žodžius, kuriuos būtumėt norėję išgirsti ar norėtumėt girdėti dabar.

6. Kartokite savo tvirtinimus pirmuoju asmeniu („Aš esu..."), antruoju asmeniu („Tu esi...") ir trečiuoju asmeniu (Jis/ji yra...").

7. Įsirašykite tvirtinimus į savo kompiuterio ekrano užsklandą, kad matytumėt juos nuolat, kai tik naudositės kompiuteriu.

Remtasi J. Canfield ir J. Switzer „The success principles: To get from where you are to where you want to be“

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi ezoteriniai mokymai, burtai ir užkalbėjimai paremti bendra nuostata: energija seka paskui mintį. Žmogus, įsivaizdavęs save laimingą ir energingą, padidina tikimybę tokiu būti. Įsivaizdavęs save nemylimą ir suvargusį, veikiausiai toks ir taps.

Jei į vakarėlį eina dvi merginos ir viena iš jų mano, kad joks vaikinas į ją neatkreips dėmesio, o kita mintyse mato, kaip susuka galvą visiems, nesunku nuspėti, kuri iš jų maloniau praleis laiką.

Daug psichologinių tyrimų patvirtino, kad manantys ir jaučiantys esą nelaimingi nesąmoningai verčia save tokiais jaustis. Jie gana dažnai nenori suvokti akivaizdaus fakto, kad gyvena šiandien, ir nuo jų priklauso, ar šiandien galvos apie sėkmę, ją įsivaizduos, ar pasirinks kitą minčių ir fantazijų kryptį.

Vaizdai daro įtaką mintims, o mintys nulemia sprendimus bei veiksmus.

„Kai mąstome negatyviai, - rašo psichologas iš Naujosios Zelandijos Richardas Websteris, - taip ir veikiame“. Tuomet kūno poza, gestai, balso tembras ir visas elgesys nuolat atskleidžia neigiamą požiūrį į save ir kitus. Bet nuo tos minutės, kai įsivaizduojame materialiai ir dvasiškai turtingą gyvenimą, mintys ims pamažu virsti tikrove.

Sėkmingesnio gyvenimo vaizdinių kūrimas gali atrodyti lengvu būdu įveikti sunkumus, išspręsti įvairiausias problemas. Viena tokių problemų – vienatvė.

Pažinčių agentūra „Pretty Women“ pasiūlė savo klientėms kūrybinės vizualizacijos mokymus.

Paprasčiau sakant, mokė moteris atsipalaidavimo pratimų ir patarė įsivaizduoti svajonių vyriškį.

Daugiau nei trečdaliui šie trumpi mokymai itin pravertė: jos per kelis mėnesius sutiko kaip tik tą, apie kurį svajojo. Kitos pramoko autogeninės treniruotės, meditacijos pagrindų o tai irgi smagu bei naudinga), tačiau naujos, tinkamos pažinties neužmezgė.

Kai psichologai palygino šias grupes, paaiškėjo kai kurie vaizdinių skirtumai, kurie padeda ar kliudo svajonei tapti realybe.

Pirmiausia tapo aišku, kad daug kuriančių sėkmės įvaizdį moterų žinojo, ko nenori, bet nedaugelis tiksliai ir aiškiai žinojo, ko nori. (Panašius tinkamo vyriškio vaizdinius galima aptikti ir Lietuvoje spausdinamuose pažinčių skelbimuose – ten nuolat rasime frazių „teisti ir nuotykių mėgėjai nesivarginkite“, „ susipažinčiau su neturinčių žalingų įpročių“ ir panašiai.)

Kita nemažiau svarbi ypatybė, skyrusi išsipildančias ir nerealizuotas svajones, buvo pačios kūrėjos vaizdinys. Nesėkmės atveju tai dažniausiai buvo „gaunančios“ vaizdinys – priimančios dėmesį, rūpestį, meilę, sutinkančios tikėti. Sėkmė gana tvirtai susijusi su „duodančios“ vaizdiniu – su apdovanojančios dėmesiu, sužavinčios, paskatinančios.

Sužavėti svajonių princą gali tik žavi moteris. Todėl moterys, sukūrusios išsipildžiusią fantaziją, daugiau galvojo, įsivaizdavo didesnį savo patrauklumą, o ne burtų lazdelę, kuria mostelėjus pildosi svajos. Jos tarsi hipnotizavo save, įteigdamos sau, kad yra patrauklios ir gražios.

Lyg ir paprastas patarimas: norinti būti graži turi įsivaizduoti tokia ir esanti. Bet ar nuo tokios savihipnozės keičiasi išvaizda? Netikėtas atrodo teigiamas atsakymas į šį klausimą. Tęsiant jau minėtą vaizdinių kūrimo mokymą, jo dalyvėms buvo pasiūlyta vaizduotėje susikurti naują, patrauklų savęs pačios vaizdinį.

Prieš pradedant mokymus jos turėjo prisistatyti vyrams, kurie tarsi grožio konkurse, surašė mokymų dalyvėms balus už grožį. Po dviejų mėnesių pakartojus vertinimus, sugebėjusios save naujai įsivaizduoti ir nuolat tai dariusios moterys surinko pastebimai aukštesnius balus.

Tai dar kartą patvirtino: grožis egzistuoja žiūrinčiose akyse ir tos, į kurią žiūrima, elgesyje.

Savo patrauklumo suvokimas keičia laikyseną, gestus, mimiką, eiseną, suteikia energijos ir galiausiai daro įtaką kitų nuomonei. O patraukli moteris, sutikusi jos vertą vyriškį, lengviau sulaukia jo dėmesio, ir taip jos svajonių vaizdiniai išsipildo.

Regis, labai paprasta – tereikia geriau apie save galvoti, ir ims labiau sektis. Kodėl nepabandžius?

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vizualizacijos galia

Nusipiešiam savo tikslų paveikslą mintyse

Žinoma, tikim, kad jos veikia, nes jei netikėsit, jos ir neveiks

Detalizuojam viską kuo smulkiau, jei tai pinigai, kiek sąskaitoje turim, jei mašina – kokie jos numeriai.

Įsivaizduojam, jog jau dabar esame, tai pasiekę. Einam į mašinų saloną ir įsėdam į svajonių automobilį.

Nemesti svajonės, jei ji nepasirodo taip greit, kaip norime. Siekti, siekti, siekti, išsitepti rankas klijais ir nepaleisti jos. Susikurk ją savo fatazijose ir realybėj ji pati priartės prie tavęs, tai atsitiks netikėtai.

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zana, ar verta dėmesio knyga? :(

Dabar skaitau Joe Rubino Kelias į sėkmę, bet tokia...nelabai paliko įspudžiu. Atrodo jau nemažai žinojau jau iš internetiniu pasakojimu, straipsniu ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na dar nedaug perskaičiau, bet man visai nieko :P tik aš dar nelabai suprantu kaip ten viskas darosi, niekas savais žodžiais nepaaiškina kaip tai reikia daryti :(

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man taip pat labiau patinka iš internetiniu pslp., rasta info., ten dažniausiai jau buna atrinkta konkreti informacija :flowers:

Vėliau įkelsiu pavyzdžių :mirksiukas:

Giliai širdyje turėk ramią vietelę, į kurią galėtų rinktis svajonės.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man regis, visi nelaimingi. Žmonės nuolatos užsiėmę: dirba

viršvalandžius, prižiūri vaikus, vyrą, siekia karjeros, diplomo,

galvoja, ką darys rytoj, ką dar reikia įsigyti, ko jiems trūksta, kad

nesijaustų nevisaverčiai . Galų gale tik nedaugelis man yra

prisipažinę: „Aš nelaimingas”. Dauguma sako: „Gyvenu nuostabiai,

man pavyko gauti visko, ko troškau”. Tuomet aš jų klausiu:

„Kas padaro tave laimingą?” Atsakymas: „Turiu viską, apie

ką žmogus gali svajoti: šeimą, namus, darbą, sveikatą”.

Aš vėl klausiu: „Ar kada nors pagalvojai, ar tai viskas, ko gali norėti iš

gyvenimo?” Atsakymas: „Taip, tai viskas, ko galima trokšti”. O

aš nenusileidžiu: „Vadinasi, gyvenimo prasmė yra darbas, šeima,

vaikai, kurie užaugę tave paliks, žmona ar vyras, kurie laikui

bėgant elgsis labiau kaip draugai nei tikri įsimylėjėliai. Darbas

kada nors baigsis. Ką darysi, kai taip atsitiks?” Atsakymo nėra.

Jie pakeičia pokalbio temą.

O iš tiesų jų atsakymas turėtų būti toks: „Kai mano vaikai

užaugs, kai mane su vyru ar žmona sies labiau draugystė nei

aistringa meilė, kai išeisiu į pensiją, turėsiu ganėtinai laisvo laiko

įgyvendinti savo svajonę - keliauti”.

Klausimas: „Bet ar nesakei, kad esi laimingas šią akimirką?

Argi nedarei to, apie ką visada svajojai?” Tada jie atšauna, kad

yra labai užsiėmę, ir pakeičia pokalbio temą.

Jei ir toliau primygtinai klausinėju, pagaliau prisipažįsta, kad

jiems kai ko stinga: įmonės savininkas dar nepasirašė savo išsvajotos

sutarties, namų šeimininkė norėtų tapti labiau nepriklausoma

arba turėti daugiau pinigų, įsimylėjęs vaikinas bijo prarasti

mylimąją, ką tik baigęs mokslus jaunuolis svarsto, ar pats

išsirinko savo kelią, ar kas nors kitas už jį tai padarė, dantistas

norėtų būti dainininku, dainininkas norėtų būti politiku, politikas

norėtų būti rašytoju, rašytojas norėtų būti valstiečiu. Ir net

tada, kai sutinku žmogų, užsiimantį tuo, apie ką svajojo, suvokiu,

kad jo siela blaškosi, neranda ramybės. Ir tada aš noriu dar

kartą paklausti: „Ar tu tikrai laimingas?”

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Afirmacijos

1. Savo ypatingą vibraciją turi raidės, žodžiai, frazės, mintys – tai žodžiai, kuriuos galime parašyti ant popieriaus lapelio ir žiūrėti į juos. Galima įsivaizduoti juos mintyse. Galima pažiūrėti į juos „kiaurai “į įsivaizduojamą gerą (sėkmingą) vaizdą.

2. Paveikti savo sąmonės informaciją galima ir su afirmacijų pagalba.

Afirmacijos – tai įkvepiantys teiginiai, vienas ir pačių lengviausių programavimo būdų, kuriuos galima rekomenduoti pradedantiesiems, užsiimantiems savo sąmonės vystymu.

Afirmacijos – tai tiesiog žodžiai, mintys ir posakiai, kurie kalba apie jus kažką pozityvaus. Tie teiginiai dirba kaip asmeninės mantros ir veikia sąmonę nuolatinio kartojimo ir priminimo būdu. Afirmacijų kartojimo praktika – tai sąmoningos pastangos pakeisti save griaunančią ir save naikinančią sąmonės nuostatą į pozityvią ir kūrybinę. Tai efektyvus būdas pakeisti savęs suvokimą ir požiūrį į save, savo galimybes ir sugebėjimus.

Afirmacijas apie save galima kartoti garsiai, užrašinėti ir dainuoti. Bet kokią frazę, turinčią pozityvią prasmę galima panaudoti kaip afirmaciją. Sudarykite sau drąsinančias, džiaugsmingas, trumpas ir aiškias frazes , ir būtinai gyvenimą įtvirtinančias. Kartokite tas frazes kuo dažniau. Patikėkite, tai daug geriau negu galvoti apie savo ligas, apie savo vyro ar vaikų problemas, apie materialinius sunkumus. Tuo labiau, kad apart negatyvių programų savo organizmui jūsų niūrios mintys nieko gero neduos: galimas dalykas, kad pinigų daugiau ne atsiras, problemos taip ir pasiliks, o ligos dar daugiau įsigalės. Jūsų mintys apie ligas tai savotiškos afirmacijos joms. Tikiname jus, kad kartojant gyvenimą įtvirtinančią frazę, jūs pastebėsite kaip pagerėja jūsų nuotaika. Jeigu jūs kartosite šią frazę gana dažnai, pradės keistis jūsų savijauta ir jūsų aplinka.

Afirmacijų pagalba mes patys galime valdyti savo sąmonės informaciją, o per ją paveikti ir kitus informacinius objektus. Valdymą, kurio nesuvokiame loginiame lygyje, įvykdo mūsų Siela.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Afirmacija - tai yra teigimas, patvirtinimas. Tai pozityvus savęs nuteikimas, tiesiogiai veikiantis pasąmonę, padedantis nukreipti jus norimam tikslui pasiekti.

Afirmacija turi būti trumpa, sudaryta iš paprastų žodžių ir lengvai įsimenama.

Formuluokite pozityvų ir aiškų teiginį, venkite tokius žodžius kaip "ne", "bet", "niekada" ir pan.

Afirmacijas geriau tarti garsiai it mantras. Tuomet didesnis efektas.

Afirmacijas galima tarti tiek kartų, kiek norite, kol pasieksite norimą tikslą.

Pageidautina tai daryti gamtoje, atviroje erdvėje. Vengti labai uždarų, mažų erdvių.

Afirmacijų pavyzdžiai galėtų būti tokie:

* Aš esu saugus. Aš esu ramus. mano pasaulis nuostabus.

* Mano gyvenimas yra nuostabus. Man puikiai sekasi.

* Aš nieko nebijau. Aš saugus.

* Aš išsižadu liūdesio ir kančios dėl nutrūkusių santykių.

* Aš pasitikiu savimi ir pasieksiu savo tikslą (...)

Afirmacijos poveikis bus stipresnis, jei tuo pačiu ir vizualizuosite tai, ką sakote.

Redagavo zana

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
zana, ar verta dėmesio knyga? :D

Dabar skaitau Joe Rubino Kelias į sėkmę, bet tokia...nelabai paliko įsoudžiu. Atrodo jau nemažai žinojau jau iš internetiniu pasakojimu, straipsniu ir t.t.

man žinok visai faina ir labai išsamiai viskas paaiškinta, tik dar gaila niekaip negaliu perskaityti iki galo, vis nerandu laiko :dance:

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.