Pereiti prie turinio
Alacka

Aš jau pradėjau ieškoti dovanų!

Rekomenduojami pranešimai

Aha ruosiasi parduotuves jau. Bet ir man paciai jau dusioj jausmas yr kad jau jau tuoj tuoj ir bus sventes :rolleyes:

nors dabar ypac laukiu sniego :kadaryt:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pas mus tai isvis jau nuo spalio pradzios parduotuves pilnos Kalediniu dekoraciju ir pan. :rolleyes: Nors ir patinka sventes, bet kai taip anksti, tai paskui vaikams sunku isaiskinti, kad iki tu svenciu dar keli menesiai :kadaryt: Nors as apsipirkinedama Helovynui taip ir nesusilaikiau nenusipirkus keleta ir Kalediniu dekoraciju, nes paskui kai reikia, tai nerandi tinkamos spalvos, ar formos :lol: Siaip geras dalykas is anksto visas dovanas suorganizuoti, bet man taip niekada neiseina, vis galvoju, kad bus geresnis pasirinkimas ar geresnes kainos arciau svenciu datos :kadaryt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pas mus tai isvis jau nuo spalio pradzios parduotuves pilnos Kalediniu dekoraciju ir pan. :wacko: Nors ir patinka sventes, bet kai taip anksti, tai paskui vaikams sunku isaiskinti, kad iki tu svenciu dar keli menesiai :) Nors as apsipirkinedama Helovynui taip ir nesusilaikiau nenusipirkus keleta ir Kalediniu dekoraciju, nes paskui kai reikia, tai nerandi tinkamos spalvos, ar formos :D Siaip geras dalykas is anksto visas dovanas suorganizuoti, bet man taip niekada neiseina, vis galvoju, kad bus geresnis pasirinkimas ar geresnes kainos arciau svenciu datos :(

man irgi niekada neišeina, viskas pasilieka paskutinei minutei :(

kažkaip šiemet tikėjausi akcijų ankščiau, o dar nieko nėra, labai gaila, mes ruošiamės pirkti baldus, bet dar nesulaukiam akcijų :) įsivaizduoju kad šiemt jų bus dar mažiau nei pernai :hm:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

noreciau siais metais visiems savo draugams ir pazystamiems padovanoti nors po smulkmenele :geda:

tik va reikia sugalvoti ka :o Moterim lengviau, bet va ka vyram? :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo vyrams visada sunku kazka gero nupirkti, kaip smulkmenele :o Gal po graziai ivyniota alaus ar kokio kito gerimo buteli ir taure ar stikline, kurie visada pravers ir retas kada atsisakys isgerti :geda: Ziurint kiek planuoji isleisti kiekvienam :o

Mes su tevais siais metais susitarem dovanu nesiusti vieni kitiems, bet tik susitarti, kiek kiekvienas planavom isleisti ir tada as tik pinigus nusiusiu ir jie dar prisideje savo pinigu nusipirks tai, ko jiems reikia. O as jau cia nupirksiu saviskiams kazka naudingo pagal ju duota suma ir ivyniojusi padesiu po egle. Sutaupysim bent jau pasto islaidas :flowers: O ir tevams bus lengviau, nereikes sukti galvos beieskant dovanu :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visada dovanas is ankto planuodavau, dabar, kazko pristabdziau.. bet gal reikia sulaukti gruodzio, tada jau 'pramus' ta kaledine dovau psichoze :rolleyes:

www.zaliosrutos.lt - šventinė atributika

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visada dovanas is ankto planuodavau, dabar, kazko pristabdziau.. bet gal reikia sulaukti gruodzio, tada jau 'pramus' ta kaledine dovau psichoze :rolleyes:

AS irgi taip pat. Reik daugiau tos kaledu dvasios, bet is kur jos imsi kaip uz lango tarsi pavasaris prasidejas :laptop:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jeigu po kalendoriuka kisenini su savo foto.... :D kad pinigineje nesiotusi.... :) :rolleyes:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o jeigu po kalendoriuka kisenini su savo foto.... :) kad pinigineje nesiotusi.... :flower::rolleyes:

Jeigu tu man padesi igyvendinti ta plana kur sugalvojom :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"Dovaninės" mintys iškyla vis dažniau. Pas mane vaikai dideli jau, žaislų nepadovanosi. Vyras irgi palepintas toks truputį - ne viskas tinka ir patinka. Apsiribosiu kažkuom, dar nežinau kuom. :) Todėl reikia rinktis maršrutą į prekybos centrus ir ten leisti laiką. O jo taip gaila. Bet kadangi tai neišvengiama, teks pasiryžti. Manau rasiu kažką mielo, kartu ir praktiško. Dar reiks pasiklausinėti, gal kas išsitars apie svajonę kokią.

Tai va. Visom linkiu įkvėpimo ir kantrybės.

smailikai_com_15_64.gif

21312065_6e313476f01c.gif

rokoko.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As siais metai su dovanom sugalvojau visai kitaip. Dovanosiu daugiau valgomas geriamas dovanas :)

Uzsakiau du saldainiu medelius. Pati planuoju papuosti kelis butelius alkoholiniu gerimu(draugam) su saldainiais ir kaledinem dekoracijom. Plius jau kepu meduoliukus ir pati juos ivairiai dazau, juos taip pat zadu dovanoti. Dar darysiu meduolinius namelius ir meduolines egles kurias irgi zadu nestis kaip dovana. Man tai miela silta ranku darbo dovana. manau patiks ir kas jas gaus :)

Va tik vyrui vis neapsisprendziu ka padovanoti galeciau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.