Pereiti prie turinio
kicule

Geriausi Kauno rajonai

Rekomenduojami pranešimai

Idomu butu isgirsti Kaunieciu nuomones, kam koks Kauno rajonas patinka labiau, kuris maziau?

Kur gyvenate, arba noretumete gyventi? Kuriam raj., nepirktumete busto? :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš kadangi gyvenu 5 šilainiuose, tai man šis rajonas pats geriausias. Tikrai nenorėčiau gyventi vilijampolėje, ten baisu man. Jei norėčiau gyventi kažkur kitur tai rinkčiausi kaip ir priemiestį karmėlavą ar ramučius :mirksiukas:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek jau privažinėjome, kiek žiūrėjome... kažkai vėl prie Šilainiu grižome :katyte:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai kicule geras rajonas :katyte:

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kicule galvojat kraustytis i kauna :katyte:

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip jau senai norėjom ir pagaliau apsisprendėm :katyte:

Dabar vis žiūrinėjam butukus :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kažkaip jeigu reiktų rinktis tai patiktų gyventi Eiguliuose, Šiluose o labiausiai senamiestį :D bet ten kainos jaučiu irgi atitinkamos :lol:

Ir mano Garliavytė man patinka dar :katyte: Fredos miestelis irgi fainai, tik kad kainos ten irgi nenormalios :lol: Dar vienas iš mažesnių rajonėlių tai Mastaičiai labai mielas mažas rajonas, susisiekimas puikus o miestelis prie pat miško, baseinas, mokyklos ir t.t. :look:

Kas čia dar? :lol: Na jeigu dar ką sugalvosiu būtinai parašysiu :lol:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū labai už nuomonę :lol:

Žiūrinėjam ir senamiesti,bet kainos tikrai :lol: Mikrarajone už tokia kaina nupirksi tvarkinga butuka,o senamiesti kur viskas iš pagrindu lupti, griausti, tai dar nemažai investiciju reikia :katyte:

Eiguliai, Šilainiai patinka, nes darželiai,mokyklos kiemuose, nereikia su mašina per miesta važiuoti :lol: Daug kam patika užmiestije (Romainiai, Noreikiškės, Ringaudai) bet va susisekymas :look:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o mes kaip ieskojome butuko tai sakiau tik silainiai.....bet kainos buvo kylancios ir jau didokos....tuomet pasigalvojom kad reiktu pasiziureti kur nors kitur....niu ir ka jus manote atejome i toki baisu apleista netvarkinga buta...isejom su vyru ir sakom man jame tas patiko tas snas jeigu pakeism sitaip ir kitaip...ir sati mes gyvename vilijampoleje prei pat karjiero man cia patinka ir istiess nebaisu...nors gal jau dabar visur baisu.... :hm:

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man kažkaip jeigu reiktų rinktis tai patiktų gyventi Eiguliuose, Šiluose o labiausiai senamiestį :D bet ten kainos jaučiu irgi atitinkamos :hm:

Ir mano Garliavytė man patinka dar :sird2: Fredos miestelis irgi fainai, tik kad kainos ten irgi nenormalios :) Dar vienas iš mažesnių rajonėlių tai Mastaičiai labai mielas mažas rajonas, susisiekimas puikus o miestelis prie pat miško, baseinas, mokyklos ir t.t. :geda:

Kas čia dar? :D Na jeigu dar ką sugalvosiu būtinai parašysiu :super:

Pati gyvenu Garliavoje, tai kaip miestelis man labai patinka. O dirbu Mastaičiuose, tai dėl susisiekimo paprieštarauti norėčiau. Na, autobusas Mastaičiai - Karmėlava važiuoja kas 20 min., bet žiemą per šalčius :flowers: nežinai kurio nebus, mikriukas 3 ar 4 kartus epr dieną veža iki stoties. Žinoma, mėgstantiems ramybę ir turintiems automobilius tai visai nieko vieta.

Non rex est lex, sed lex est rex

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pati gyvenu Garliavoje, tai kaip miestelis man labai patinka. O dirbu Mastaičiuose, tai dėl susisiekimo paprieštarauti norėčiau. Na, autobusas Mastaičiai - Karmėlava važiuoja kas 20 min., bet žiemą per šalčius <_ ne kurio nebus mikriukas ar kartus epr dien ve iki stoties. m ramyb ir turintiems automobilius tai visai nieko vieta.>

Kažkaip buvau tikra kad iš mastaičių daugiau mikriukų važiuoja :)

Tada atsiimu žodžius kad geras susisiekimas :)

O garliavietė esi nuo gimimno ar atsikraustėt kada? :rolleyes:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man eiguliai :tea:

kazkaip man jie per viduri,klinikos visai salia,baze netoli,centras prie pat.zodziu kauno vidurys :(

line_baby1-FF6699.gif_beg_prince-slank.gif_beg2_uni3-slank.gif_time_1163368800_time2_1225749600_text_Gabrielytei_text2_Lukui.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.