Pereiti prie turinio
zinulė

Kaip reaguojat į svetimų žmonių pamokymus?

Rekomenduojami pranešimai

Vakar su drauge nuėjome į SENUKUS, jos dukrytei, kaip ir mano mažajam, du su puse. Kadangi mes rinkome darželio grupei dovanėles, vaikams taip pat jos parūpo. Na pradėjo jie imti iš lentynų vieną, kitą žaisliuką, kilnoti, žiūrinėti, bet nieko neplėšė. Aišku, kai ką krovė ant žemės, kai ką į vežimą. Mūsų nuomone, nieko jie baisaus nedarė, Senukų konsultantė irgi nieko jiems nesakė, padėjo mums... Ir čia atėjo maždaug 50 metų moteriškė. Draugės mergytė besisukdama su dėže ją užkliudė. Ko tik mes neišgirdom: kad vaikai terlioja žaislus, kad negalima bus jų pirkt, kad iš viso vaikų negalima vestis ten, kur žaislai, nes jų paskui iš viso neina ištempt, kad jie išlepinti, kad mes nemokam vaikų auklėt, kad išpirksim VISUS žaislus, nes būtent ir jai tokio reikia ir t.t. Na aišku ir įprastą "mūsų laikais..." liepė VAIKAMS "GREIT VISKĄ SUTVARKYT". Pasijutom nejaukiai, nors nieko blogo nei vaikai, nei mes nedarėm. Kažkaip nutylėjom, vaikai stovėjo išsigandę, nes moteriškė ne tai, kad bambėjo, bet kalbėjo pakeltu tonu. Na grįžom, nuplovėm nuoskaudą šampanu, bet...

Suprantu, kad kartais suaugusieji gali paauklėt svetimą vaiką, bet ar nepersistengiama... Ar čia krizė taip žmones veikia...

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau kievienai mamai butu nemalonu, jei kas nors užsiminti ar pasakytu ant vaiko kažka negero, negražaus.

Iš kitos pusės galima ir susimastyti, o gal rimtai elgėsi netinkamai? Juk iš šono visada geriau matyt kas ir kaip :flowers: O saves dažniausiai mažiau matome :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O aš manau, kad nei vienas, tuo labiau svetimas žmogus neturi teisės auklėti ne savo vaikus, tam yra mama. Ir jei mama mano, kad vaikas nieko blogo nedaro, tai reiškia viskas tvarkoj. O jei tarkim mama gal ko nors nepastebi kad vaikai daro kažką negero, tai galima prieiti gražiai bent jau ką nors pasakyti, bet jokiu būdu nepakeltu tonu kaip zinulės atveju :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nuomone šiuo atveju ta moteriškė buvo tikrai neteisi, jei parduotuvės konsultantė nieko jums nepasakė, tai pašalinis žmogus neturėtų kištis, juk už prekes atsakinga parduotuvė. Jei pašalinis žmogus mato ką vaikučiai daro negerai, manau turėtų gražiai pasakyti tai tėvams, patarti, bet tikrai nebarti vaikų ar šnekėti pakeltu tonu.

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nemanau, kad labai jau ten ką blogo darė. Jei jau pamatydavom, kad per daug įsijautė, ar žaislus ant žemės deda, sudėdavom atgal. Taip jau neleidom įsijaust, o tai visą parduotuvę būtų perkraustę. :arbata: Nes šiaip rinktis irgi ne taip paprasta: to neturi, kiek reikia, šito kaina netinka ir pan. Savo grupei nuvažiavau ir viena nupirkau, o čia draugė paprašė padėt. Aišku, ko gero geriausiai eit be vaikų, bet ne visada gali juos palikt... Praėjo ne vienas ten žmogus, kiti paklausdavo"ar praleisit", nusišypsodavo, bet užkliuvom tik vienai.

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš esu už tai kai svetimas žmogus paauklėja tuomet kai tikrai to reikia, kai mažius eina gatve ir žviegia o mam neturi kur akių dėti, ar pan. situacijose, bet paauklėjimas turi būti protingas :arbata:

tačiau šitoje situacijoje aš būčiau netylėjus, būčiau pasiuntus tiesiai šviesiai be jokių kalbų...

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ziurint kada ir del ko aukleja...Is tikruju nepatinka man :super: ...Suauges pazistamas gali,o svetimi...

Is viso mane erzina,kai vaikas verkia,o kokia bobute lenda i akis "kaip negrazu...argi taip galima...",o kai dar pagrasina pasiimti su savimi,tai maniske nenusiramina,o dar labiau klykti pradeda.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ziurint kada ir del ko aukleja...Is tikruju nepatinka man :) ...Suauges pazistamas gali,o svetimi...

Is viso mane erzina,kai vaikas verkia,o kokia bobute lenda i akis "kaip negrazu...argi taip galima...",o kai dar pagrasina pasiimti su savimi,tai maniske nenusiramina,o dar labiau klykti pradeda.

Tikrai, kažkada mačiau, kaip parduotuvėj vaikiuką šitaip moteriškė "auklėjo", atseit pasiimsiu su savim. Tas vaikiukas dar labiau klykt pradėjo :unsure:

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O aš manau, kad nei vienas, tuo labiau svetimas žmogus neturi teisės auklėti ne savo vaikus, tam yra mama. Ir jei mama mano, kad vaikas nieko blogo nedaro, tai reiškia viskas tvarkoj. O jei tarkim mama gal ko nors nepastebi kad vaikai daro kažką negero, tai galima prieiti gražiai bent jau ką nors pasakyti, bet jokiu būdu nepakeltu tonu kaip zinulės atveju :unsure:

jo pilnai pritariu dorey,dar viskas priklouso nuo tono,pav pas mane buvo panasi setuacija,viena babulka ant mano vaiko pradejo kalbet su labai pakeltu tonu,uz tai kad jis parduotuvei jai neticei ant kojos stojo.ji taip reke.o mano vaikutis labai joutrus kaip pradejo verkt nes istikruju isigando.bet as netilejou gerai jai atsakiou :) bet tuo metu nuotaika buvo nekokia.

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai, negaliu pakęst tokių bobulių :) , dažnai ant tų vaikų burbuliuoja, šaukia ir dar gazdina kad pasims su savim, paskui tie vargšai vaikai dar pradeda bijoti svetimų žmonių :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai po to ivekio jis pradejo bijoti svetimu zmoniu.va ir rezultatas nuo tos babulkos :angry:

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.